hayırlı olsun yılmaz abi!! kazasız belasız sürersin inşallah! rengi de süpermiş beh söylemeden geçmeyeyim dedim :queen:
Teşekkürler Barış abi. gt250 mi cbf mi derken twister aldımYılmazcım hayırlı olsun ...allah kaza bela vermesin ..
Sağol dostum görüşmek üzere.ooo yılmaz hayırlı olsun. motor parlıyor:cherry: güle güle kullan...:rendeer:
Dostum ben çok sabrettim. Kaç aydır kafayı yicektim. Sonunda oldu. İnan bir gün senin de olucak beklemediğin andahayırlı olsun.güle güle kullan,kazasız sürüşler:rendeer:
bi gün bizde yazarız motor aldık diye inşallah:salut:
Teşekkürler. :cherry:Vay be hayırlı olsun Yılmaz :cherry: :rendeer:
Teşekkürler.By Mükemmel;632285' Alıntı:Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...
Özgürlük bu gerçekten. Motorcu olmayan bunları anlayamaz. MT yi bu yüzden çok seviyorum. Benim halimi anlayan yüzlerce kişi:wiinkk:Kazasiz Belasiz Günler Dileğiyle...
özgürlük Bu Değil Mi ?
Bir Zamanlar Atlarimiz Vardi Ama Artik Motosikletlerimiz Var Dostlar.
Sağol oğuz. Tadına bakıcaz artık sınavlardan kurtulunca:wiinkk:OĞUZ KAĞAN;632319' Alıntı:hayırlı olsun yılmaz abi!! kazasız belasız sürersin inşallah! rengi de süpermiş beh söylemeden geçmeyeyim dedim :queen:
Amin arkadaşım. Allah kimseye kaza bela vermesin.valla çok güzel kardeşim motor un allah kaza bele vermesi hepimize
Teşekkürşer Ogün kardeşim. Yakışıklıyı üzmeden birbirimize alışıyoruz. Umarım iyi anlaşırızyılmaz kardeşim senden yakışıklı olmasın ama yakışıklı makina behayırlı olsun aslanlar gibi efeler gibi hem kendini hem motosikletini üzmeden hayırlı yollar dilerim:rendeer:
Darısı olmayanların başına Osmancım.hayırlı olsun ylmzz kazasız belasıs zevkli sürüşlerrr.inş herkes isteği motoru alır.![]()
Teşekkürler.hayırlı olsun kazasız belasız sürüşlr
Teşekkürler...hayırlı olsun yılmaz kardeş:rendeer:
İnşallah sen de alırsın dostum. Sabır gerekiyo biraz. umarım en kısa sürede alırsın.hayırlı olsun allah banada göstersin.
İnşallah. Allah herkese yaşatsın bu sevincihayırlı olsun kardeş inşallah bizde bu sevinci duyarızkazasız belasız binersin inşallah
4500 ytl diyeyim. Taksitle aldım arkadaşımızdan. Fİyatlar yaklaşık bu aralar zaten.Hayırlı olsun ne kadar aldın yaw solemessen catlarım vallaa :mrgreen:
Sağol karagözüm ortaaam :mrgreen: Allah hepimize iyi motorlar versin ki daha çok gezelim beraber. Pazar görüşürüz:wiinkk:wayyya yavrum bee yakışmış sana hacıvat Allah kaza bela vermesin inşallah hayırlı olsun
önce memet hayaline kavuştu şimdi sen yakında müdür kavuşçak bakalım biz ne halt edecez![]()
Arkadaşım sabret bir gün elbet senin de olacak. Ben ümidi kesmiştim süpriz oldu. İnşallah birgün sana da bir süpriz olur:cat:offf yaaa bı ben kaldım beee....hayırlı olsun kardesım...
Sağol arkadaşım. Senin de yolun açık olsun.Hayirlisi olsun kardes,allah yolunu acik etsin...
Bu daha pis hali. Bugün yıkadım temizledim iyiceBİSANCI_42;632599' Alıntı:Ikinci El Mi Eğer Böyle Ise çok Güzel Bişeye Benziyor Tabiiki Diş Görünümü......kazasiz Sürüşler
Teşekkürler.Sellçuk;632623' Alıntı:motosikletin hayırlı olsun.Nice kmlere![]()
Teşekkürler.hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler.
Sağol arkadaşımmotorr yakıyorr kardesımm
güle güle kullannn
Teşekkürler.Hayırlı olsun güle güle kullan...