kaskım kırıldı

O kask ne yazık ki ne shoi ne de airoh ne de cox bizim de ara sıra kullandığımız çin çon kasklardan isim benzerliği olan bir kask (ben de incelemiştim) ama bir masadan düşürmeyle kırıldıysa senin kafandayken neyini korudu düşünmek lazım. Bu arada bizim cubana denedi cox kaskı bi iki ay önce hiç korkma myheart kardeşim :queen: kask kafasını çarpmasına rağmen korudu onu ve bir iki ufak çizikten başka birşey olmadı. zaten bütün kasklar özel testlerle deneniyor ve uygunluğu test edilmeden (ce belgesi ) piyasaya sunulamıyor.

Moderatör (forrap)
Shoei değilde belki çinlilerin kurnazlığı olan ona benzetilmeye çalışılmış bir marka ismi de olabilir,sohoie-sheoi-shoie vs.vs.vs.

arkadaslar ummet abi boluya geldiginde itina ile incelemiştim ve son noktayi koyuyorum gunes gozlugu olan gri renkte bir NOLAN dı tabii benim baktigim oydu :)

Moderatör (forrap)
En yakın plan bu var fotoğraf olarak ama...
Çinliye de pek benzemiyor gibi:silent: Eğer çinli değilse de o kadardan kırılması garip...

Alcohol bende nolan dı gibi hatırlıyorum.Haklısın sanırım ama ben incelememiştim.Eğer nolansa ve bu kadar basit kırıldıysa(mekanizmasıyla oynanmadan) çok garip,sonuçta pahalı bir kask markası.

pic0059up31em4.jpg

edy

genelde flip up kaskları tek renk . içeri girince renkli kasklar dikkatini çektiği için diğer modellerle pek ilgilenmiyor insan. benimde gözümden kaçardı. geçen gün babam sordu flip up shoei. ozaman dikkatimi çekti.

ümmet abi bu dediğin kask en son izmir e geldiğinde toplantımızda gösterdiğin kaskmı nolan diyordun sen ona ben de kesinlikle nolan değil demiştim ve hala da diyorum o kask nolansa ben honda cbf 150 yi sana hediye edicem :cherry: abi o içindeki süngerler çinmalıkasklarda kullanılan süngerlerle aynı bunu en anlamayan biri bile eline aldığında ağırlığından bile anlar yani zaten düşüpte kırılmasıda bunun ne shoeı ne de nolan olmadığının kanıtıdır heralde neyse geçmiş olsun motoran sana yenisi alır zaten:cherry: :rendeer:

Markadan önce Ümmet abi'ye cevap vermek lazım öncelikle.Hiçbir kask tamir edilmez.Tamir edildiğinde en ufak bir darbede aynı yerden kırılır.Hatta sert bir darbe geldiğinde veya yüksekten yere düştüğünde kırılmasa bile o kaskın darbe direnci düşmüştür çünkü gözle göremediğimiz çatlaklar oluşabilir.Ben elimden düşüp yerde yuvarlandı diye bile yeni kask aldım

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ümmet abi yol fotoğraflarını sık sık koyabiliyor siteye
bu kadar konuşmadan sonra neden hala kaskın bir resmini koymadı siteye, o da bir garip yani...

ümmet abi yol fotoğraflarını sık sık koyabiliyor siteye
bu kadar konuşmadan sonra neden hala kaskın bir resmini koymadı siteye, o da bir garip yani...

mesajını yazdıktan sonra online görünmüyor. bu yazıları görünce resim ekler sanırım:silent:

abi geçmiş olsun öncelikle ama kaskın shoei ise bence bunu firmayla görüş ama bende shoei olduğunu sanmıyorum. Shoei yerine sheoi falan olmasın :)

Okuyunca kaza filan zannettim korktum.Geçmiş olsun Abicim.Sponsor abiler en kısa zamanda sağlam bir kask temin edeceklerdir umarım.Yoldadır Ümmet abi arkadaşlar,yazar ve fotosunu koyar buraya merak etmeyin.:cat:

Geçmiş olsun Ümmet abi. Motoran onca reklamdan sonra böyle bir duruma düşmemeliydi. Tepkilerimizi bizzat kendilerine iletirsen düzgün bir açıklama ve düzgün bir kask ile döneceklerine eminim. :cat:

Bunu kastetmiştim ancak arkadaşlar var dediler Özen'de. O kadar gittim ben niye rastlamadıysam :silent: Yoksa shoei.com'da zaten var.
Bıraakh yauu bıraakh :mrgreen: :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi bu dediğin kask en son izmir e geldiğinde toplantımızda gösterdiğin kaskmı nolan diyordun sen ona ben de kesinlikle nolan değil demiştim ve hala da diyorum o kask nolansa ben honda cbf 150 yi sana hediye edicem :cherry: abi o içindeki süngerler çinmalıkasklarda kullanılan süngerlerle aynı bunu en anlamayan biri bile eline aldığında ağırlığından bile anlar yani zaten düşüpte kırılmasıda bunun ne shoeı ne de nolan olmadığının kanıtıdır heralde neyse geçmiş olsun motoran sana yenisi alır zaten:cherry: :rendeer:

haklısın nolan degilmiş bende onların söylediğine göre nolan sandım bi yanlıs anlama olmus ayrıca 150 lik benim tarzım degil benim tarzım honda yada piggaio nun 250 lik scooterudur 150 lilik senin olsun istanbuldan sevgiler

oguz resimleri hemen atıyorum

Son düzenleme:
ümmett abi yenı aldıysann değiştirmelerıı lazımm değiştirmelersee fırmaya bass bencee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ağbi geçmiş olsun kaskın yan vidası kırılmış heralde o vidalardan bulabilirsin sevgiler saygılar :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

kaskın vizörünün asagı yukarı oynamasını saglayan aparat kırılmıs sadece vida degil

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
haklısın nolan degilmiş bende onların söylediğine göre nolan sandım bi yanlıs anlama olmus ayrıca 150 lik benim tarzım degil benim tarzım honda yada piggaio nun 250 lik scooterudur 150 lilik senin olsun istanbuldan sevgiler

iyi de ümmet abi sen zaten kaska shoei dememiş miydin?
şimdi de nolan değilmiş diyorsun
şu kaskın markası hala muallakta...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar