Sanırım cumartesi bende gelebilirim bi aksilik olmaz ise Bodrum dan gelecek olanlar cumartesi sabahtan geçecekler ise Muğla dan beraber çıksak nasıl olur
tıger ahmet tenise gitti.gelince iletirim özre gerek yok olur böyle bizde yeni yeni öğrendik.biz köpeği olanlar (badem) :queen:::shake2::
1000. mesajımda organizasyon üzerine olsun madem![]()
arkadaşlar cuma günü bodrum tayfası bana haber verecek.normal şartlarda cumartesi saat 10.30 11.oo arası dalaman ve ortaca tayfası botanik restaurantta olsun.ben diğer kısmı organ,ze ederim
şu anki plan geçici plandır.cep telefonundan ulaşabilirsiniz bir önceki sayfada numaralarımı verdim.yeni arkadaşlarımızda bana ulaşabilirler kafalarına takıan bir şey olursa
[NOT]arkadaşlar hem 1000.mesajım bu oldu hemde sanırım son organizasyonum olacak.bundan sonra ki gezilere katılacağım ancak askerlik
dolayısı ile izni hakettiğime inanıyorum.gerçekten 14 haftadır sizlerle çok güzel zaman geçirdik.yepyeni insanlar,sıcak dostluklar ve paylaşımcı bir birliktelik oluşturduk.bizi kırmayıp etkinliklerimize gelen herkese çok teşekkürler.muğla mt geizilerinin bayrağı artık sizde.bende uzun zamandan beri çıkmak istediğim EGE TURUNUN PLANLARINA yoğunlşacağım.bu haftaki gezimizde görüşmek dileklerimle.
BBRR ye güleryüzü için,mesut abi ve ayçe hanım ,ahmet mordağ ve melahat abla,xeyna ve turgut hocayada en uzak mesafelerden sıkılmadan yorulmadan gelip kırmadıkları için,bahtsız kardeşim lordskeldana srıdaşlığı için,vatanoğlu ve duygu ablaya gruba kattıkları hayat enerjisi için, bora abiye misafirperverliği iin,illegale dostluğu için,mehmetomurcali afife hanım ve tuncer ustaya yaşlarına aldırmadan motor üstünde gezilerimize geldikleri ve misafirperverlikleri için,cihat abi ve nesrin ablaya güleryüzlülükleri için,nmurataydına bana RR hakkında kattıkları için ve sayamadığım yada aklıma bir anda gelmeyen tüm arkadaşlarıma
bana kattığınız herşey için çok teşekkürler[/NOT]
Not Mesajı:arkadaşlar hem 1000.mesajım bu oldu hemde sanırım son organizasyonum olacak.bundan sonra ki gezilere katılacağım ancak askerlik
dolayısı ile izni hakettiğime inanıyorum. gerçekten 14 haftadır sizlerle çok güzel zaman geçirdik.yepyeni insanlar,sıcak dostluklar ve paylaşımcı bir birliktelik oluşturduk.bizi kırmayıp etkinliklerimize gelen herkese çok teşekkürler.muğla mt geizilerinin bayrağı artık sizde.bende uzun zamandan beri çıkmak istediğim EGE TURUNUN PLANLARINA yoğunlşacağım.bu haftaki gezimizde görüşmek dileklerimle.
BBRR ye güleryüzü için,mesut abi ve ayçe hanım ,ahmet mordağ ve melahat abla,xeyna ve turgut hocayada en uzak mesafelerden sıkılmadan yorulmadan gelip kırmadıkları için,bahtsız kardeşim lordskeldana srıdaşlığı için,vatanoğlu ve duygu ablaya gruba kattıkları hayat enerjisi için, bora abiye misafirperverliği iin,illegale dostluğu için,mehmetomurcali afife hanım ve tuncer ustaya yaşlarına aldırmadan motor üstünde gezilerimize geldikleri ve misafirperverlikleri için,cihat abi ve nesrin ablaya güleryüzlülükleri için,nmurataydına bana RR hakkında kattıkları için ve sayamadığım yada aklıma bir anda gelmeyen tüm arkadaşlarıma
bana kattığınız herşey için çok teşekkürler
forte, nihayet gelebilin be kardeşim :cat:
hoşgeldin forte kalıcı olman dileklerimizle...