4 silindirli kendini ispatlamis bir naked model. Cekisi gayet iyidir hiz tutkunu tatmin eder ama son hizda delice seyler bekleme.220 goreceksin zaten buda sana yetecek. Tatminkar arka tekerlek kalinligi yat yatislarda sana guven verecek.Oturma poziyonu racelere yakin oldugundan ilk aylarda avuc iclerinde agri olacak buna alisman biraz zaman alir.Motorun agriligini unutma yan ayakligi acarken dikkatlice birak. 4 silindir in benzin tuketimi malum o yuzden regaldon sonra biraz sasirabilirsin.Umarim gonlunce olur
teşekkürler ama pek fazla sarsacak bir yakıt tüketiminin olmadığı söylendi 150 160 arası biliyorum ddaha mı fazladır?
90 km sabit hızda şehir dışında evet,spor kullanımda 100 km de 9-10 litreleri rahat bulur.
9-10 litremi? Benim GSXR600 yakmıyo o kadar sallamayın yaw :farao:
Sizin motorunuzun + 100 hp gücü 3 saniyelerde üretebilmesi için bilmediğimiz bir yakıt keşfettiyseniz söyleyinde bilelim.:wiinkk:
Ben sallamıyorumda!!!
Nasıl yani siz o kadar yaktıramıyormusunuz:cyclopsan Herhalde ya yol yok yada radar çok sizin oralarda.
Sakın bana kurallara uyup 70-80 km ile seyahat ettiğinizi söylemeyiniz heleki gaz çekmiyorum hiç demeyin.:wiinkk:
teşekkür ederim abicim peki dl 650 de bandit le aynı yakıyor diyorlar aynı tarz kullanım olsa bile..çift silindir olduğu için dl 650 vstrom daha az yakması gerekmez mi?
İHTİYAR;632603' Alıntı:Sizin motorunuzun + 100 hp gücü 3 saniyelerde üretebilmesi için bilmediğimiz bir yakıt keşfettiyseniz söyleyinde bilelim.:wiinkk:
Ben sallamıyorumda!!!
Nasıl yani siz o kadar yaktıramıyormusunuz:cyclopsan Herhalde ya yol yok yada radar çok sizin oralarda.
Sakın bana kurallara uyup 70-80 km ile seyahat ettiğinizi söylemeyiniz heleki gaz çekmiyorum hiç demeyin.:wiinkk:
teşekkür ederim abicim peki dl 650 de bandit le aynı yakıyor diyorlar aynı tarz kullanım olsa bile..çift silindir olduğu için dl 650 vstrom daha az yakması gerekmez mi?
evet dl 650 vstorm 2 silindir ama onun yakıt problemi bir türlü çözülmedi aynı zamanda burada silindir sayısından ziyade pilotaj, hp, ağırlık ve yapılan sürat önemli aa v stormun fasla yaktığıda bilinen bir gercek oda piston çaplarının büyüklüğünden kaynaklanıyor
yeni aldım bir bandit 600 s oldukça memnunum. yakıt konusu ise depoyu fulledim ve 19 litre ile 220 km. yapabildim ilk seferde fakat gecen tekrar denedim ve ortalama 180 kr. ila 300 arası yakabildim sonucta cok gazlrasan arkadaşların dediği gibi 9-10 lt yakıyor. ama normal seyirlerde oldukça normal bence. ilk başlarda ellerim cok agrıdı kullanırken ama oldukça keyifli bir makina ve 20 yılı aşkın zamandır aynı teknolojiyi kullanıyor ve motor konusunda yagını tuzunu zamanında değiştirirsen 250 000 km. motor açılmadan sorunsuz gezebiliceğein bir makina bence fz6 fazer dan daha mantıklı bir makına ama ne yazıkkı türkiyede 2. elde zayıf fakat avrupa ve usa savruluor bandit lerden. bence sana tavsiye uzun vadede düşünüyorsan al memnun kalrsın. 15 gun oldu ben alalı 1200 km. yaptım ve oldukça keyif verici. 78 hp ve torku oldukça sağlam...
evet dl 650 vstorm 2 silindir ama onun yakıt problemi bir türlü çözülmedi aynı zamanda burada silindir sayısından ziyade pilotaj, hp, ağırlık ve yapılan sürat önemli aa v stormun fasla yaktığıda bilinen bir gercek oda piston çaplarının büyüklüğünden kaynaklanıyor
Uzun zaman Bandit 600S kullanmış ve 2 yıldırda 2007 model DL 650 vstrom kullanan biri olarak diyorumki.....
Bilmeden,kullanmadan konuşmayıp yazmayacaksınız.
Bandit ile 250.000 km yapmak bana inandırıcı gelmez 150.000 aralığı mümkündür.
bandit600S verdiğiniz her kuruşun hakkını sonuna kadar veren bir makinadır.
ikinci eli zayıftır memlekette nedeni basittir( hala kuş serilerine ve brodvay gibi araçların ikinci ellerine verilen rakamlar.pisikolojik marka takıntısı olmamız)
ikinci eli zayıftır ama piyasasınız 1-2 lira altına verdiğinizde 3 günde elden çıkar temiz ise
Gelelim Vstrom un halledilemeyen yakıt problemlerine ve çok yakması olayına
Bana o segmentte 650 cc çift silindir V motoru olan ve vstromdan az yakan bir marka ve model gösterebilirmisiniz.
hız limitleri ve normal kullanımda 22 litre depo ile 485-500 km aralığında yol yapabilen hangi marka var?
Halledilemeyen sorun nedir bahsetsenizde biz Vstrom kullanıcıları da aydınlansak diyorum.