3. kattaki düğün salonuna motosikletiyle geldi

ahmedim, hocam aman diyim yanlış anladın. Senin yazmadığının farkıdayım elbette. Sana hiçbir sözüm yok. Ben bunu yazan haber ajansındaki muhabir için söyledim. Yanlış anlama olmuş :)

yok abim bizde kırgınlık olmaz :cat: hem ben eğlenelim diye açtım bu konuyu :cat:

şok şok şok: Halayın başını motorla çeken damat faciaya sebep oldu. :p

yarıldım abi gülmekten :queen: :queen:

ben gelinlikle motorun arkasına binmezdim.sen geç arkaya ben sürücem derdim :queen:

:cat: bende bir motorcu gelinden bunu beklerdim zaten

Bence kroluk davranışta değil arkadaşlar tiplerde:)
Motorun karizma sıfır yani o derece hehehehe :cherry:
Vallaa ben evlenecek olsaydım kesinlikle motorla çıkan ben olurdum öyle arkaya oturamazdım. Damatta oturamazdı motoruma. Az yesinde kendine motor alsın. İki tane motorla girmek daha güzel olurdu hem :):):)

:cat: düşüncede sınır yok yeterki motorcu olduğun belli olsun :queen:

Bu tam göstermelik bir olay, sadece dikkat çekmek, düğüne farklı bir ambians katmak böyle bir şeyin aslı olamaz öyle bir mekanda üstelik gelinlik varken onu kullanması düşünülemez...
Ama belki biri düğün hediyesi aldı motosikleti :) :wiinkk:

ama adamlar bu sayede meşhur oldular :queen: buda güzel :cat:

bende ozendim ve bende dugun salonuna Motosikletle gircem :bounce:
hatta forumcana motorla girek :queen:

hehe halal adama ama ii curret yanı 6 arkadaslıyla cıkarmıs motorada acımamıs ama ne guzel
ınsan hayallerı kadar yasar sozunun dogrulugunun ispatı helal olsun adama
hayal etmiş yaşamışş...

Keşke düğün salonunu düz ayak biryer tercih etseymiş:cherry: Duvarını yıkmak için dinamit kullanan adam geldi aklıma buradan hareketle:cherry:

sadece düğün salonunun ortasında gezmek yine iyi bi fikir.:p sen eve motorla gitmeye kalksaydın o zaman görürdün,bunun yol kesen çocukları da var dimi vallaha yere yatırırlar alırlar ne yoksa hehheheee...Güzel bi ayrıntıymış Paylaşım için teşekkür:mrgreen:

:)

valla aklımdan geçeni söylemişsin...
ayrıca konuklar kapalı alandaki 600F egsoz kokusundan dışarı kaçmak zorunda kalmışlardır :mrgreen:

Madem çok istiyorsun kirala Istanbul Parkı pistin ortasında evlen :wiinkk:

aynen vallaa :cherry: şöyle olsa tmm,kır düğünü yaparsın acık alanda gelın arabası yerine motor olur ama salona girmekte neyin nesi hahahaha cok komık yaa bide arkadaşlaraına taşıtdırmışş zzuhhaaaaa :cherry: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yahu 6 arkadasa ne gerenk var.....asagdan 1.vıtesle bı gaptırsaydı 18.kata bıle cıkardı herıf....ama sevdım bu adamı...benımde hayalımde aynı böle bısey var....gelın arabası olarak motosıklet yanı....

aynen vallaa :cherry: şöyle olsa tmm,kır düğünü yaparsın acık alanda gelın arabası yerine motor olur ama salona girmekte neyin nesi hahahaha cok komık yaa bide arkadaşlaraına taşıtdırmışş zzuhhaaaaa :cherry: :queen:
biz buna alem deliye,biz akilliya hasretiz vakasi diyoz :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

Bende evlenirken böyle yapıcam :queen:

İstanbul parkta evlenmek iyi fikir. bütün mt yi davet ederim. 2 tur atar konvoy yaparız. :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar