öpüşmeyi kim buldu

çok eski tarihlerde bir çarık imalatı (ayakkabı) yapan bir adam varmış.ve eşi......bir gün eşi bahçede kuşların cıvıltısını dinlerken ve onlara bakarken bir şeye dikkat etmiş..iki kuş bir dalda birbirlerinin gagasını gagalıyomuş..:queen: yanı kuşlar opüşüyormuş..bu kadının hoşuna gitmiş.akşam eşi, eve gelınce olayı anlatmış ve sonrasında eşine bunu denemek istediğini söylemiş.oda kabul ederek denemişler ve çok hoşlarına gitmiş.kadında komşularına anlatarak olay çoğalmış... ben bunu bır radyodan dinlemiştim..sizlerele paylaşmak istedimm.:cat:

Bir araştırmaya göre öpmek iç güdüsel bir olay. Çünkü gözlemlere göre hayvanlarında birbiriyle öpüştüğü görülmüş bazen iletişim için ama çoğu zaman belirli bir nedeni bile yokken.

çok eski tarihlerde bir çarık imalatı (ayakkabı) yapan bir adam varmış.ve eşi......bir gün eşi bahçede kuşların cıvıltısını dinlerken ve onlara bakarken bir şeye dikkat etmiş..iki kuş bir dalda birbirlerinin gagasını gagalıyomuş..:queen: yanı kuşlar opüşüyormuş..bu kadının hoşuna gitmiş.akşam eşi, eve gelınce olayı anlatmış ve sonrasında eşine bunu denemek istediğini söylemiş.oda kabul ederek denemişler ve çok hoşlarına gitmiş.kadında komşularına anlatarak olay çoğalmış... ben bunu bır radyodan dinlemiştim..sizlerele paylaşmak istedimm.:cat:

şehir efsanesi :cherry: (...bile değil)

bence adem ile havvadan beri vardır bu öpüşme

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla doğal olarak oluyor bilmiyorum ilk kim öpüştüde neden ve nasıl oldugu cok acık.. ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çiftleşme içgüdüsel tabii ama öpüşme değildir. Muhtemelen insanoğlu -hatta insan sayılmayan atalarımız- yüzyüze çifleşmeyi öğrendiği günden itibaren öpüşüyordur, budur:cherry:

Çiftleşme içgüdüsel tabii ama öpüşme değildir. Muhtemelen insanoğlu -hatta insan sayılmayan atalarımız- yüzyüze çifleşmeyi öğrendiği günden itibaren öpüşüyordur, budur:cherry:

pardon insan sayılamayan atalarımız derken neyı kasıt ettın anlamadım acıklarmısın..yoksa insanlığın maymunlardan mı var olduğuna ınanıyorsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
pardon insan sayılamayan atalarımız derken neyı kasıt ettın anlamadım acıklarmısın..yoksa insanlığın maymunlardan mı var olduğuna ınanıyorsun..

İnsanlar maymunlardan varolmadı, ataları ortak, bir dalı modern insanın öncüsü homo erectusa bir diğer dalı da maymunlara evrimleşti. Yani bu evrim teorisine göre böyle. Bu konuda daha makul bir açıklama bilmediğim için ben de bu doğrultuda düşünüyorum.

Ama din konularına girmeyeceğine inanmak istiyorum. Burası yeri değil zaten. Fikir ve inanç özgürlüğü olduğu için hepimiz nasıl istiyorsak öyle düşünür ve/veya inanırız.

Sevgilerimle,

öpüşmekte görsellik isteyen arkadaşlar için buraya 3-5 resim eklemek vardı şimdi ama üyelik sakata geliyor :mrgreen:

gerçekten bulanı rahmetle anıyorum. bence insan oğlunun icat ettiği en işe yarar uygulama. bu tür icatların devamını bekliyoruz:p :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar