sanki sen gircen sinava:mrgreen: ama neyse bakarsin biz geliriz...aksama da bulusuruz...sercan bu hafta bizim vizeler başlıyor cumartesi pazar okuldayım yani bu hafta geziye cıkamıyorum inşallah bidaki hafta
gezcez tabi bea...gezi mevsimi başladı (hiç bitmedi ki) en az ayda bi kez bi haltlar yiyelim artık :mrgreen:
amin... fotograflari ben cektim, aynadançok güzel bi gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler. allah sizi heç ayırmasın :cat:
bu arada bi tane cbr 125 gördüm. ahhh ahhh
bi de şu aynalardan çekilen fotolar süper :wiinkk:
fotoğraflar için teşekkürler, gezi için teşekkürler, katılan bütün arkadaşlarla daha nice güzel gezilerde ve eğlencelerde buluşmak umuduyla İbrahim Hoca.
paylaşımız iiçin teşekkür ederim .
çok selamlar.
neydi o mangal başı sucuklar yaar: kasap sucuk gibisi yok valla...
sercan işte yapmış yapacağını yine..
kaçırdık valla muhabbeti..o sucuklar bensiz nasıl geçti boğazınızdan..
tam da öyle bi zamana denk geldi ki vizeler bitti köyümüzü özledik gidip görelim dedik nasib olmadı bize..
çok güzel bi gezi olmuş fotolardan belli..
sercan kardeşim ayarlar da organizasyonu güzel olmazmı hiç biraz havalara sokayım kardeşimi
bir gün bizim köye de beklerim dere boyunda mangal keyfi yaparız..
ayrıca sercan kardeşim içinde çok güzel pistler var orda yoğun uğraşları sonucunda kıramadığı bacağını orda kırabilirallah korusun!!
tüm motor alemine selamlar kazasız belasız motorlu günler dilerim...
lodos serkan kardeşim nasılsın gezinin tadı damagımda kaldı inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüzsizin yeriniz başka tekeriniz hep düz bassın
atla gel dostum beraber gezelim...valla millet geziyor süper yaaHerçeşit motor var ne güzel.Crosscuların balta girmemiş ormanlardaki gezisi bir baska oluyor tabi
![]()
![]()
tesekurler...gerçektende güzel bir gezi olmuş , :cat:
kardesim ben sana eve varinca bi cagri at dedim, yine daldin alemlere unuttun bizi...Ben ilk defa giriyorum nete o günden beri...
Herşey için teşekkürler arkadaşlar.
Gezilerin devamını bekliyoruz, biz de yapalım, buralara gelin bakalım.bir dahaki sefere gitar benden söz...
ohh ohhh yasayin goturun sucuklarida..iyi vallaa..
afiyet olsun emegine saglik.. iyi gezi olmus..