8 Nisan Kozak Yaylasi Ve Bergama Gezisi

sercan bu hafta bizim vizeler başlıyor cumartesi pazar okuldayım yani bu hafta geziye cıkamıyorum inşallah bidaki hafta

gezi mevsimi başladı (hiç bitmedi ki :p ) en az ayda bi kez bi haltlar yiyelim artık :mrgreen:

GOLDMOTOR hayırlısı olsun kardeşim ALLAH işini rasgetirsin...

çok güzel bi gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler. allah sizi heç ayırmasın :cat:
bu arada bi tane cbr 125 gördüm. ahhh ahhh :p
bi de şu aynalardan çekilen fotolar süper :wiinkk:

fotoğraflar için teşekkürler, gezi için teşekkürler, katılan bütün arkadaşlarla daha nice güzel gezilerde ve eğlencelerde buluşmak umuduyla İbrahim Hoca.

sercan bu hafta bizim vizeler başlıyor cumartesi pazar okuldayım yani bu hafta geziye cıkamıyorum inşallah bidaki hafta
sanki sen gircen sinava:mrgreen: ama neyse bakarsin biz geliriz...aksama da bulusuruz...

gezi mevsimi başladı (hiç bitmedi ki :p ) en az ayda bi kez bi haltlar yiyelim artık :mrgreen:
gezcez tabi bea...

çok güzel bi gezi olmuş. paylaşım için teşekkürler. allah sizi heç ayırmasın :cat:
bu arada bi tane cbr 125 gördüm. ahhh ahhh :p
bi de şu aynalardan çekilen fotolar süper :wiinkk:
amin... fotograflari ben cektim, aynadan:)

fotoğraflar için teşekkürler, gezi için teşekkürler, katılan bütün arkadaşlarla daha nice güzel gezilerde ve eğlencelerde buluşmak umuduyla İbrahim Hoca.

Allahin izin verirse, cok yakında konustugumuz kamp isini halledelim:)

paylaşımız iiçin teşekkür ederim .
çok selamlar.

haftasonu bekliyorum:)

neydi o mangal başı sucuklar yaa:pr: kasap sucuk gibisi yok valla...

sercan işte yapmış yapacağını yine..
kaçırdık valla muhabbeti..o sucuklar bensiz nasıl geçti boğazınızdan..
tam da öyle bi zamana denk geldi ki vizeler bitti köyümüzü özledik gidip görelim dedik nasib olmadı bize..
çok güzel bi gezi olmuş fotolardan belli..
sercan kardeşim ayarlar da organizasyonu güzel olmazmı hiç biraz havalara sokayım kardeşimi:)
bir gün bizim köye de beklerim dere boyunda mangal keyfi yaparız..
ayrıca sercan kardeşim içinde çok güzel pistler var orda yoğun uğraşları sonucunda kıramadığı bacağını orda kırabilir:) allah korusun!!
tüm motor alemine selamlar kazasız belasız motorlu günler dilerim...

neydi o mangal başı sucuklar yaa:pr: kasap sucuk gibisi yok valla...

e e e e hatirliyorum da sen maret sucukla gelmistin, sonra bizim kasap sucuguna dadanmistin:queen:

sercan işte yapmış yapacağını yine..
kaçırdık valla muhabbeti..o sucuklar bensiz nasıl geçti boğazınızdan..
tam da öyle bi zamana denk geldi ki vizeler bitti köyümüzü özledik gidip görelim dedik nasib olmadı bize..
çok güzel bi gezi olmuş fotolardan belli..
sercan kardeşim ayarlar da organizasyonu güzel olmazmı hiç biraz havalara sokayım kardeşimi:)
bir gün bizim köye de beklerim dere boyunda mangal keyfi yaparız..
ayrıca sercan kardeşim içinde çok güzel pistler var orda yoğun uğraşları sonucunda kıramadığı bacağını orda kırabilir:) allah korusun!!
tüm motor alemine selamlar kazasız belasız motorlu günler dilerim...

ibo iltifatlar icin sagol kardesim, valla sizin koye gitme fikri de fena degil... olabilir...

bak bu hafta sonuna bas gel, İzmirden misafirlerimiz gelebilir:) bi teker show yaparsin:mrgreen:

valla millet geziyor süper yaa :) Herçeşit motor var ne güzel.Crosscuların balta girmemiş ormanlardaki gezisi bir baska oluyor tabi :p
:)

lodos serkan kardeşim nasılsın gezinin tadı damagımda kaldı inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüzsizin yeriniz başka tekeriniz hep düz bassın

lodos serkan kardeşim nasılsın gezinin tadı damagımda kaldı inşallah en kısa zamanda tekrar görüşürüzsizin yeriniz başka tekeriniz hep düz bassın

abi bi halka sucuğu paylaşamadık ya, yuh bize :queen:

en kısa sürede inşallah, mesela balıkesir olarak 29 nisan çocuk esirgeme yurdu ziyaretimizin ilkine gelebilirsiniz :wiinkk:

Ben ilk defa giriyorum nete o günden beri...
Herşey için teşekkürler arkadaşlar.

Gezilerin devamını bekliyoruz, biz de yapalım, buralara gelin bakalım.bir dahaki sefere gitar benden söz...

serkan bütün sucuklar feda olsun sana kardeşim biz bi toplantı yapalım haber veririm zaten niyetimiz var oralara gelmeye hic olmasa vesile olur kendine iyi bak tekerin düz bassın

inşallah kardeşim allah işi karışmassa bizde ufak tefek bi şeyler yaparız

ohh ohhh yasayin goturun sucuklarida..:) iyi vallaa..:) afiyet olsun emegine saglik.. iyi gezi olmus..

valla millet geziyor süper yaa :) Herçeşit motor var ne güzel.Crosscuların balta girmemiş ormanlardaki gezisi bir baska oluyor tabi :p
:)
atla gel dostum beraber gezelim...

gerçektende güzel bir gezi olmuş , :cat:
tesekurler...

Ben ilk defa giriyorum nete o günden beri...
Herşey için teşekkürler arkadaşlar.

Gezilerin devamını bekliyoruz, biz de yapalım, buralara gelin bakalım.bir dahaki sefere gitar benden söz...
kardesim ben sana eve varinca bi cagri at dedim, yine daldin alemlere unuttun bizi...

ohh ohhh yasayin goturun sucuklarida..:) iyi vallaa..:) afiyet olsun emegine saglik.. iyi gezi olmus..

umarim bi gun bu taraflara gelirsin, tekrarlariz yine sucuk muhabbetini...

arkadaşlar nedir bu sucuk muhapbeti biz birşey göremiyoruz yahu muharem1 afiyet olsun sercan ayvalık tostu yiye miyoruz :queen: :p :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar