slm konudan farklı bişe sorucam... gebzeden istanbul parka nsl ulaşabilirim bilen yada bilgisi olan varsa yardımcı olsun ?????
Ben o gün kaç kişi olacak isek yer ayırtır masaları dahi hazırlatırım dert etmeyin. Uygun fiyat da ayarlarız.. Ne isteniyor menüde vs. onları ve sayıyı bildigin, Eskihisar kısmını ben hallederim.. Ayrıca Darıca hayvanat bahçesinin tam yerini biliyor musunuz bilemiyorum. Ama sizi uygun bir yerde E-5 üzerinde karşılayıp oraya da götürebilirim..
:queen: :queen: :queen:
Kırmızı tavşan varmış... Çok meşhurmuş orda...![]()
Oleeey ne güzel bir gezi bu![]()
Daha önce gitmiştim ,cidden çok eğlenceli bir yer:cat:
Alper,timsah bile var bee:cherry:
yemek önemli özellikle alper için yiyecek bişey bulamazsa işimiz zor
yemek önemli özellikle alper için yiyecek bişey bulamazsa işimiz zor
Tavukçu, yani Beybaba'yı diyorsun heralde Levent abi.. Orası da arkadaşımızın, ama sahil tercih sebebi olur diye düşünüyorum. Ama istenirse Beybaba'yı da ayarlarım problem değil. Sahilde ise Sahil Sofrası var, oraya götürmeyi dusunuyorum. Kaptan Köşkü'nü oraya izinsiz olarak yapılaşımı, AKP'yle bağlantısı ve torpilli olduğu için alt yapısı bulunmaya tesisinin atık ve kanalizasyonunu Eskihisar denizimize döktüğü için üstüne para verseler gitmem, kimseyi de götürmem..![]()
Atık ve kanalizasyonunu Eskihisar denizine dökülmesini de protesto edebiliriz
Kutup Ayısıda varmış :queen: gidip görmek lazım
benide yaz kardeş
bende gelirim inşallah şöle bi gezelim yaza merhaba diyelim yafs özledik birbirimizi
abi fuarda görüşmüştük...hemende özledinmi beni...:cherry:
ben hayvanları pek severim...
Anaaaa....Panda da gidiyomuş...Gitmek lazım.....
Pazar günü 6'ya kadar çalışıyor musun? Yazık valla ba..