[MT MUĞLA] 8 Nisan 2007 Selimiye-Bozburun Gezimiz

Bugün Marmaris te buluşarak önce güzel bi kahvaltı yaptık ardından Datça Bozburun a gittik çok güzel ve eglenceli bir gezi oldu daha fazla uzatmadan resimleri aktarıyorum

dsc02011sz1.jpg

dsc01996ae8.jpg

dsc01997lg9.jpg

dsc01998ww8.jpg

dsc01999tr8.jpg

dsc02000oy6.jpg

dsc02001ly3.jpg

dsc02002wr0.jpg

dsc02003ex7.jpg

dsc02004pd4.jpg

dsc02005wi2.jpg

dsc02006cn8.jpg

dsc02007bz8.jpg

dsc02008vs7.jpg

dsc02009oj6.jpg

dsc02010uj0.jpg

dsc02012vz9.jpg

dsc02013mh9.jpg

dsc02014nr4.jpg

dsc02015is0.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
muğla mt ye helal olsun döktürdüler bugün aralarındaydım bende,fakat onlara ayak uyduramadım özel meselem yüzünden hepsinden özür dilerim.fotoğraf ve paylaşım için sağolsunlar.

elinize sağlık güzel resimler birde video çekme imkanınız olsa süper olacaktı ama neyse. :p :rendeer:

bunlar bişey diil...daha bizde ki resimler geliyor...çoook yakında:queen: :queen: :queen:

Helal olsun Muğla MT ye valla güzel geziyosunuz. Resimlerde çok çok güzel çıkmış muğlaya sevgiler.

Bendeki resimlerde iki gün sonra burada.Güzel geziydi.Yağmur bu kez beni engelleyemedi.

Valla arkadaşlar gerçekten çok güzeldi hava çok güzeldi bide yeni motorumla ilk defa uzun yola çıkınca biraz yoruldum ama alıştım kerataya :) haftaya daha güzel olacak inşallah

Oğlum tebrik ederim.Fotolar çok güzel çıkmış.Hava güzel,ekip güzel,gezilen yerler güzel.Ne mutlu size.Devamını dilerim.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Baban.:rendeer:

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
:salut: :salut: :salut:
ahh ahhhhh bi şans olsaaa !?!?!?!?!?!?!?!
neyse artık başka bir geziye
ömer abi intruderi göremedik ???

tabiki kimsenin anlatacağ yok bari ben hemen nlatayım.selimiye ve marmaris arası yaklaşık 60 km lik bir yol.selimiye merkez de BBRR ile karşılaştık düğünde.düğün dolaısıyla gelememişti ama biz muğla mt yiz yaa bastık dğünü.:queen: yüzündeki şaşkın ifade "bu adamlar kesin beni takip ediyor " dercesine paranoyak bir ifadeye bürünsede bozuntuya vermdi.
yolda 4 motosiklet döüş yaparkende ümmet perkitan ile karşılaşmaz mıyız:mrgreen: ama zamanımız dardı.ümmet abiyle iki laflayamadık.abi geçmiş olsun.bir dahaki buluşmamızda inşallah oturupğ bol bol sohbet edeceğiz

hocam bir hata yapıp şaş kaza video felan çektiyseniz bana ulaştır. bak mt dogum günü için klib hazırlıyorum video lazım. yoksa resimlere talim.:pale:
dün video çekimi yaptık ELİNT msnde beni eklersin.bizimde çorbaa tuzumuz olsan.ma klip için daha orjinal bir şeyler düşünüyorsak 2 hafta sonra bodrauma gitme ihtimalimizde var.daha ii ir çekim yapılabilir

Valla arkadaşlar gerçekten çok güzeldi hava çok güzeldi bide yeni motorumla ilk defa uzun yola çıkınca biraz yoruldum ama alıştım kerataya :) haftaya daha güzel olacak inşallah
bekir bir yoruldun pir yoruldun.umarım gelecek hafta daha az yorulursun.motorun hayıorlı olsun tekrar

:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:
:salut: :salut: :salut:
ahh ahhhhh bi şans olsaaa !?!?!?!?!?!?!?!
neyse artık başka bir geziye
ömer abi intruderi göremedik ???

ahhh selim ahhhh.kimbilir yine ne geldi başına canın sağolsun kardeşim :pale: .seni seviyoruz:rendeer:

Son düzenleme:
mükemmelsiniz arkadaşlar ya yine hayran bıraktımız bizi gezilerinizi ve fotoğraflarınızı büyük bir ilgiyle takip ediyorum, kazasız, belasız nice gezilere
Gaziantep mt den selamlar. elint üzülme bir dakika birazda çekim kalitesi kötü ama elimde bir video var gönderirim mesaim biterse akşamleyin

bekir bir yoruldun pir yoruldun.umarım gelecek hafta daha az yorulursun.motorun hayıorlı olsun tekrar

Şahin sorma valla dönüşte marmariste sizinle buluşamayınca çok üzüldüm nasıl oldu ben hala anlamadım ama ilginç neyse artık oldu bikere ordan can sıkkınlığı ile biraz hızlı döndüm Muğla'ya ondan Teşekkür ederim Allah sana daha iyilerini nasip etsin inşallah :cat:

Gaziantep İl Temsilcisi
mugla MT coşmuş yıne helal sıze gercekten de ekip iyi hava iyi yanı herşey güzel allah kaza bela vermesim Gaziantep MT den selamlar

Yine pazartesi, yine ben, yine resimlerin devamı :)
Nazara gelmekten korksakta, muhteşem dostlukların oluştuğu Muğla MT olarak, aile yapısında ki gezilerimiz sürecek gibi görünüyor. Bekleriz dostlar.

Bu defa assolistliği bırakayım, biraz daha erken geleyim dedim ama, yine de en son ulaşan ben oldum. ve hemen basmaya başladım deklanşöre. c.tesi akşamından enstantanelerle başlayalım bakalım.

gecenin ilerleyen saatlerinde muhabbetimiz vatanoğlunun evinde, şahin'in gitar resitali ile devam etti. duygu, ömer ve damlaya sonsuz teşekkürler.

sabah her zamanki gibi toplanma yerimizdeydik, ve bu defa bende motorizeydim, hemde hyosung'la (ömer, tekrar tekrar tekrar teşekkür ederim)

bu da sevgili vatanoğlu'nun yeni makinası, kendisinin söyleyeceği yok, ama biz bol bol ıslattık intruder'ı (tekerine taş gelmesin)

hazırlıklar hızla tamanlanıyor, giyiniyoruz, motorları ısıtıyoruz, yoldan gelecek olan arkadaşlarımızı bekliyoruz. hadi bakalım, teker dönsün

ardından içmeler'e kahvaltı mekanımıza gidip, eğlenceli bir hazırlıktan sonra karınlarımızı doyurduk.

oradan, ilk hedefimiz olan selimiye'ye yola çıktık, yolda mola vererek, manzara seyrederek (tabii birde benim carpal tünel'imi dinlendirerek)

arada bizim demir atlarda çayırlara yayıldı

ve selimiye'ye ulaştık, çay kahve molası verdik

ve ardından, ver elini bozburun (ve tabii şahin sahnede)

dağınık bir yürüyüş kolu, herkesin keyfi yerinde

ayyyy! bi de böyle şirin bir şeyle karşılaştık, üç kardeşler ve öyle tatlılardı ki, kapıp kaçırmamak için zor tuttuk kendimizi

ve akşam üstü, ayrılışlar başladı, bir grubu yolcu ettikten sonra, konaklamak isteyenler için pansiyon arayışı başladı, andak bozburun, selimiye dolanıldığı halde, uygun bir yer bulunamadı, son şansımızı turgutta denedik ama yine başarılı olamadık.bu da turgutdan yine delikanlı hyosung

ve geceyi mehmet abilerin evinde karnımızı doyurarak noktaladık, afife abla, mehmet abi, zahmetleriniz ve misafirperverliğiniz için teşekkür ederiz.

ben ve hodja saat22,00 'de yola çıkıp bodruma geldik, geride kalanlar geceye devam ettiler.
bu haftalıkda benden bu kadar, yeni, yine, yeniden buluşuncaya kadar :) ışık ve sevgiyle kalın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar