Beni de aranıza alır mısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır arkadaşlar. Diğer sitelerin ismini vermek istemem ama incelemeye alırsanız aynı nick ile yine bikaç rekorum vardı başka kepsiz resimlerle. Ama ne yalan söyliyim yaklaşık rakamlar olsada bu rakamları tutturamamıştım daha önce. Bunu da MT ailesinin genişliğine yormuştum. Taa ki diğer tanışma mesajlarının cevap ve görüntülenme sayılarını kontrol edene dek :)

Valla bir tanışma başlığını ego tatmin yöntemi olarak kullanana da ilk defa rastlıyorum :mrgreen: :cherry:

Hayır arkadaşlar. Diğer sitelerin ismini vermek istemem ama incelemeye alırsanız aynı nick ile yine bikaç rekorum vardı başka kepsiz resimlerle. Ama ne yalan söyliyim yaklaşık rakamlar olsada bu rakamları tutturamamıştım daha önce. Bunu da MT ailesinin genişliğine yormuştum. Taa ki diğer tanışma mesajlarının cevap ve görüntülenme sayılarını kontrol edene dek :)
ooo bizim sitemiz süperdir dost canlısıdır :mrgreen: erkekler' biraz çapkınmı ne:queen: sen gündüz online ol bak rekoru gör:)

ooo bizim sitemiz süperdir dost canlısıdır :mrgreen: erkekler' biraz çapkınmı ne:queen: sen gündüz online ol bak rekoru gör:)
Pm haricinde çapkınlıklarını görmedim pek aslında puhuhahauahauaha :D
Valla bir tanışma başlığını ego tatmin yöntemi olarak kullanana da ilk defa rastlıyorum :mrgreen: :cherry:
A-aa üstüme iyilik sağlık. :queen: O senin yorumun bi kere. Ben normal normal açtım tanışma topiğimi bi kere :p

İyi hadi, 2 gün sonra 1 hafta doluyor. Misafirliğin bitti, hoş geldin tekrar. Başka başlıklarda da görme vakti geldi seni. Tabi oralarda pek ego tatmin olmaz ama naparsın artık :p

Vallah bacım sen Pro'nun gusurana bahmayesin.Bahma öle dedigine çoh eyi ve nev-i şahsına münhasır,4-5'lik bir modtür vallah...:p

Pınarr seni hala aralarına almadılar mı yaw? Ne zaman açsam bu topik peak yapmış vaziyette.

Pınarr korkma, aldık biz seni aramıza, başka başlıklara da uğra istersen :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala aramıza alamam:) bı sevgılım var olmaz:queen: :queen: cok erken yazdım bılıyorum

Eveeet, geldik sona. Güldük eğlendik, tanıdık tanıştık, yemedik yedirdik, giymedik giydirdik ve bir başlığın daha sonuna geldik.

Ben Prometheus, teknik heyetteki arkadaşlarım adına sizlere mutlu pazarlar dilerken başlığı kilitliyorum

Esen kalın :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar