Mt Klip

bu klip tarka'nın kinden fazla tutar:queen: şaka bi yana çok güzel olmuş ellerinize saglık:cat:
tarkan kim tanıyamadım:bounce: :mrgreen: sağolun arkadaşlar ELINT sağolsun sizlerin resimleriyle büyük uğraşlarla bu güzel paylaşımı çıkardı !
ilgi ve sevginize sonsuz teşekkürler yakışır be MT 'ye:)

tarkan kim tanıyamadım:bounce: :mrgreen: sağolun arkadaşlar ELINT sağolsun sizlerin resimleriyle büyük uğraşlarla bu güzel paylaşımı çıkardı !
ilgi ve sevginize sonsuz teşekkürler yakışır be MT 'ye:)

abi tamam yaa bukadar yaglama yıkama yeter:queen: :queen:

umarım tüm MT il gurupları seyreder! gerçi il gruplarından eksik fotolar var ama sağolsun gökhan kardeşim bulabildiklerini eklemiş! artık ELINT kardeşimi bir ara yine yorarız gökhan'ım emek vermişsin seyredilsin istiyorum bu güzel paylaşımı ellerine sağlık .......

Ünlü oldum ollleeeey :flower: :flower: :flower: :p :p :p
Elinize sağlık, söz, müzik, ses, klip, herşey on numara. Emeğinize sağlık :cat: :rendeer:

sagolun arkadaşlar herşey sizinle güzel:rendeer: :p

erdoğan hangi karedesin valla bulamadım seni:mrgreen: online olunca yazda bakayım yaw:)

yazık yazık nasıl tanıyamadın yaaa yüzünde ben olan arkadaşımız :cherry:

st_erdogan hacı bak şimdiden anlaşmayı yapalım ilerde meşhur olunca menejerin benim . sonra yan çizme:mrgreen:

st_erdogan hacı bak şimdiden anlaşmayı yapalım ilerde meşhur olunca menejerin benim . sonra yan çizme:mrgreen:
sen varya delisin :mrgreen: 2 gündür gül gül bitirdin beni güzel yürek komik adam:rendeer:
dur bakayım erdoğan'a:)
bulamadım yaf:pale:

Son düzenleme:
erdoğan hangi karedesin valla bulamadım seni:mrgreen: online olunca yazda bakayım yaw:)

Aaaaa nasıl tanımazsın :queen: :queen: :queen:
1:50de "boynuu bükükleer, garip yetimleer" pozu veren benim :mrgreen:
2:57de de sağ arkada Procana elleşirken bi poz vermişim ama aramızda kalsın :queen: :queen: :queen:

Menejer? Teklifleri değerlendiriyorum şu anda :bounce: :p

mes

çok teşekkürler:cat: Mt çok daha güzel kliplere imza atacak.Madonna bile oynamak için üste para verecek:queen:

elint ,arkadaşım eline sağlık güzel olmuş ama bolu mt ninde baya action resimleri var keşke bizide koysaydın araya biyere sıkıştırsaydın.

ellerine saylık..... saygılarr

elint ,arkadaşım eline sağlık güzel olmuş ama bolu mt ninde baya action resimleri var keşke bizide koysaydın araya biyere sıkıştırsaydın.

ellerine saylık..... saygılarr

hocam valla ne desen haklısın. klibi gece 04:00 de yaptım onun için bazı grupları atlamışım. şimdi mt'nin dogum günü için klip hazırlıyorum. eklelemi istedigin video varsa [email protected] adresine gönder. veya resimlerin varsa onların linkinide pm den atabilirsin.

merak etmeyin bu sefer hiçbir mt grubunu atlamayacagım. hatta fransa mt'den bile görüntüler olacak:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar