Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

Fuardan fotoğraflar...

170 tane fotoğraf var :silent:

şimdilik birkaç tanesini ekleyeyim. gerisi ilerde gelir.. :wiinkk:

Mostwanted_57 - Forrap - Mete_han (uyku modunda :p )

Mostwanted_57 - RapperMurat - Forrap - (ve arkada yine metehan abi :p )

Devamı gelecek....

Son düzenleme:
mt standı süperdi
alper _tim sizi aramızda görmek isterdik bi gittin gelmedin
:)

resimleri bu kadar büyük koymanın nedeni nedir sayfa 10 dakika açılmıyor kardeş:silent: 170 resmi koyarsan vay halimize

Babaçi bu ne yavf ben nasıl fuarda görmedim.Şampiyonluk turunu bunla atmak lazım hee cadede ne sarar ama sarı kanaryam benim beee

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkes elindeki resimleri döksün bakalım....Hepsini görelim....Birde isim falan yazarsanız güzel olur...

öncelikle geçen seneye göre berbat bir fuardı...Nedeni...giriş çıkışlardaki kargaşa...izdiham...düzensizlik...Türk tarzı bir fuar oldu...yani ne kadar salak.. ahmak...aymaz psikopat tip varsa fuara gelmiş...af buyrun ipini koparan oradaydı diyelim...kırmanço alaşımlı eğitim seviyesi düşük normal olmayan mahalle arası tipleri bunlar...tavırlarıyla bomboş 7 gününden bomboş bir Pazar günü için orada olduğu o kadar belli olan kekolar vardı...

Herzamanki hırsızlık yankesicilik için orada olanların hasılatı iyiydi...çok cüzdan çalındı...bir tane garipde anaons yaptırdı...düşmüştür diye...belki bulunur sandı saf vatandaş...o hengamede olağan şeyler bunlar...

Gözüme takılan olumsuzluklar...

1.Mankenlere hatunlara inceden nezaketen bakmayıp direkt ağzının suyunu akıtan mallar....dakikalarca bakıyorlar...

2.Arkadaş grubu gelmiş ve hıyarlığın sınırını zorlayan tipler...bildiğimiz abi bu 250 basarmı diyen...motora oturup ceple foto çekenler...oturduğu motor çin malı bu arada...

3.beleş bişeyler eşantiyon(anahtarlık..takvim...poşet kalem..) arayan elemanlar...bakınıp ilgileniyormuş gibi yapıp kalem varmı diye soranlar...

4.Özellikle YUKİ motor parayı kızlara bağlamış...ama stand boş..mankenler şirket yetkilileriyle muhabbetten motoru tanıtmıyorlar...mal ortada...YUKİ...

5.Güvenlik zaafiyeti...aşağı salona inmek isteyeno daracık apartman merdiveni gibi yerden inmesi gerekiyordu...ve çok tehlikeli bişey bu...yangın panik izdiham halinde HAC olaylarındaki gibi nereye gideceğini çıkışı bulamayan insanlar olabilirdi...

yani facia...ARES fuarcılık bu işin üstesinden kalkamadı...bir ara Güvenlikçilerle ziyaretciler arası kavga çıktı...girişte...motorcunun arkadaşları güvenlikciyi linc etti...hemen olay kapandı....

6.Anons yapıldı 14.00 te Tek teker Arif şov yapacak diye...gittik bekledik...baktılar izdihamı meraklıları zaptedemiyorlar...Arif abi şovdan vazgeçti..kızdı...ben bu ortamda yapamam...tehlikeli olur diye...hevesimiz kursağımızda kaldı...son olara lastik yaktı herkes dağıldı...yani Türk işi tarzan önlemlerle bu işler olmazdı...adam haklı...

7.girişin yanındaki kapıdan çıkış yoktur diye yazıyorlardı...pazar öğlen açıldı...milleti dolaştırıyorlar yan bloktan çıkartıyorlar...çıkmak istiyorsun misafirin falan oluyor bu sefer kapıda kalıyorsun...yani giren çıkamaz bir daha girmek istersen tekrar davetiye lazım...

8.içeride yanıcı maddeyle çalışan motorlar var...biri patlasa izdiham olsa herkes birbirini ezecek...bloklar arası geçişlerde lanet standlar var...aşağıya geçiş merdivenlerindeki izdihamdan bahsetmiyorum...sağdan gidiş soldan gelişe uyan yok...kim kime dum duma...herkes kalabalıkta kızlara pandik atma peşinde...

9.bizim MT standı sanki beleşe gelmiş gibi arka köşeye sallamışlar...ara ki bulasın...arkasında acil çıkış kapısı ve çöp istasyonu olduğundan 10 dakikada bir temizlikçi arkadaşlar dolu bidonlarla içeriden geçiyor...geçmelerine artık alıştık tabi orda dura dura...

musti 81 gelmiş taaa Gebzeden arka lastik patlamış....Merter Shell de bırakmış ne halt yiycem diye dertlendi...olcan138 mod arkadaşımızın başına kaldı...kimbilir naptılar....

rochasla tesadüfen tanıştık...biraz gezindik...

tubişle fotoğraf çekilemeden ayrıldık...kız dediydi ya...sevimli cimcime valla...kanım kaynadı...

işte eyle...bir fuar daha böyle öküzlüklerle baltalıklarla geçti...

standa giriyorsun görevliler el ensede...tipe göre muamele yapıyor...

Bu arada Motordelisinin aşağıda büyük bir standı...yukarı blokta ise geçiş yerlerinde 2 ayrı minik standı vardı...yani md nin 3 standı vardı...bizim ise 1...

bizimkiler motogp oynuyor makara kakara kukara...md tişört vs satışda...:p

Son düzenleme:
Güzel bir fuar, emeği geçen herkese teşekkürler.Yalnız şu standlara manken koymanın esprisini biri bana anlatsa çok memnun olacağım.

Bu kadar millet fuara motosiklet görmek için mi manken görmek için mi gidiyor ? Motosiklet için gittiğine göre bu hatunlar olmasa o firma ne kaybeder ?

Motosiklet almayı kafasına koymuş birisi için o manken, marka ve model seçimi için ne kadar çeldirici olacak ?

Yeni motosiklet modellerini doyasıya seyretmek, görmek, özelliklerini sormak isteyen erkek motosikletçinin dikkatini dağıtmaya senin ne hakkın var arkadaşım ?

Bu bayan arkadaşların kendilerini sergileyecekleri, gösterecekleri başka yerler olması gerekmiyor mu ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fb li motorla resim bende çektirmiştim ama bozuk çıkmış bütün emek boşa gitti

metehan abi musti geldimi fuara. bana gelicem dedi ama göremedim. 5 den sonramı geldi? :silent:

han'dro patlatmışsın yorumu saygı duyuyorum'da:) haklısın'da baba şu 1)abi onu kaybet be:mrgreen:

öncelikle geçen seneye göre berbat bir fuardı...Nedeni...giriş çıkışlardaki kargaşa...izdiham...düzensizlik...Türk tarzı bir fuar oldu...yani ne kadar salak.. ahmak...aymaz psikopat tip varsa fuara gelmiş...af buyrun ipini koparan oradaydı diyelim...kırmanço alaşımlı eğitim seviyesi düşük normal olmayan mahalle arası tipleri bunlar...tavırlarıyla bomboş 7 gününden bomboş bir Pazar günü için orada olduğu o kadar belli olan kekolar vardı...

Herzamanki hırsızlık yankesicilik için orada olanların hasılatı iyiydi...çok cüzdan çalındı...bir tane garipde anaons yaptırdı...düşmüştür diye...belki bulunur sandı saf vatandaş...o hengamede olağan şeyler bunlar...

Gözüme takılan olumsuzluklar...

1.Mankenlere hatunlara inceden nezaketen bakmayıp direkt ağzının suyunu akıtan mallar....dakikalarca bakıyorlar...hatta biri mastürbasyon yapıyordu kalabalığın içinde (pantolunun içinden)belli oluyordu...

2.Arkadaş grubu gelmiş ve hıyarlığın sınırını zorlayan tipler...bildiğimiz abi bu 250 basarmı diyen...motora oturup ceple foto çekenler...oturduğu motor çin malı bu arada...

3.beleş bişeyler eşantiyon(anahtarlık..takvim...poşet kalem..) arayan elemanlar...bakınıp ilgileniyormuş gibi yapıp kalem varmı diye soranlar...

4.Özellikle YUKİ motor parayı kızlara bağlamış...ama stand boş..mankenler şirket yetkilileriyle muhabbetten motoru tanıtmıyorlar...mal oratada...YUKİ...

5.Güvenlik zaafiyeti...aşağı salona inmek isteyeno daracık apartman merdiveni gibi yerden inmesi gerekiyordu...ve çok tehlikeli bişey bu...yangın panik izdiham halinde HAC olaylarındaki gibi nereye gideceğini çıkışı bulamayan insanlar olabilirdi...

yani facia...ARES fuarcılık bu işin üstesinden kalkamadı...bir ara Güvenlikçilerle ziyaretciler arası kavga çıktı...girişte...motorcunun arkadaşları güvenlikciyi linc etti...hemen olay kapandı....

6.Anons yapıldı 14.00 te Tek teker Arif şov yapacak diye...gittik bekledik...baktılar izdihamı meraklıları zaptedemiyorlar...Arif abi şovdan vazgeçti..kızdı...ben bu ortamda yapamam...tehlikeli olur diye...hevesimiz kursağımızda kaldı...son olara lastik yaktı herkes dağıldı...yani Türk işi tarzan önlemlerle bu işler olmazdı...adam haklı...

7.girişin yanındaki kapıdan çıkış yoktur diye yazıyorlardı...pazar öğlen açıldı...milleti dolaştırıyorlar yan bloktan çıkartıyorlar...çıkmak istiyorsun misafirin falan oluyor bu sefer kapıda kalıyorsun...yani giren çıkamaz bir daha girmek istersen tekrar davetiye lazım...

8.içeride yanıcı maddeyle çalışan motorlar var...biri patlasa izdiham olsa herkes birbirini ezecek...bloklar arası geçişlerde lanet standlar var...aşağıya geçiş merdivenlerindeki izdihamdan bahsetmiyorum...sağdan gidiş soldan gelişe uyan yok...kim kime dum duma...herkes kalabalıkta kızlara pandik atma peşinde...

9.bizim MT standı sanki beleşe gelmiş gibi arka köşeye sallamışlar...ara ki bulasın...arkasında acil çıkış kapısı ve çöp istasyonu olduğundan 10 dakikada bir temizlikçi arkadaşlar dolu bidonlarla içeriden geçiyor...geçmelerine artık alıştık tabi orda dura dura...

nusti 81 gelmiş taaa Gebzeden arka lastik patlamış....Merter Shell de bırakmış ne halt yiycem diye dertlendi...olcan138 mod arkadaşımızın başına kaldı...kimbilir naptılar....

rochasla tesadüfen tanıştık...biraz gezindik...

tubişle fotoğraf çekilemeden ayrıldık...kız dediydi ya...sevimli cimcime valla...kanım kaynadı...

işte eyle...bir fuar daha böyle öküzlüklerle baltalıklarla geçti...

Bu arada Motordelisinin aşağıda büyük bir standı...yukarı blokta ise geçiş yerlerinde 2 ayrı minik standı vardı...yani md nin 3 standı vardı...bizim ise 1...bizimkiler motogp oynuyor makara kakara kukara...md tişört vs satışda...:p

Her yerde ve her şekilde sürekli sigara içenleri atlamışsın. Ben içici olduğum halde rahatsız oldum, git kafeteryada iç be arkadaş çokmu değerli elinde sigara standların arasında dolaşan pozun :pr: :pr: :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
mete_han dan alıntı:

Kanka kızma yaaa....Senle ilgilenmedilermi yoksa?....:p Sen motorlara bak gerisi hikaye.....Pazar gitmiyceksin...Hem boş kalabalık hem de tam manasıyla gezemiyorsun....

İlginçtir ki bu seneye kadar sadece 1 kez anahaberlerde çıkan fuar hergün her kanalda 2 kere çıktı....Tanıtımı iyi yapıyorlar.....

Toplam 4089 motosiklet için fuar stantlarında acil kredi verilmiş bankalar tarafından....

Abi motorum geldi bi kredi versende alsam......:p
Şimdiki nesil çok şanslı çoookk.....:pr:

metehan abi musti geldimi fuara. bana gelicem dedi ama göremedim. 5 den sonramı geldi? :silent:

sen bir ara kayboldun hacım...biz onla bayağı takıldık sağda solda...en son baktım olcan138le ayrılıyordu...ula sende ne sessiz bi çocuksun ya...ağzından bi kelime çıkmadı...

han'dro patlatmışsın yorumu saygı duyuyorum'da:) haklısın'da baba şu 1)abi onu kaybet be:mrgreen:

o kadar sapık yani abi bu şerrefsizler...herif aç...:wiinkk:

Her yerde ve her şekilde sürekli sigara içenleri atlamışsın. Ben içici olduğum halde rahatsız oldum, git kafeteryada iç be arkadaş çokmu değerli elinde sigara standların arasında dolaşan pozun :pr: :pr: :pr:

sigara içenleri es geçmişim pardon...bizim standdada sigara içen hatunlar vardı...kimdi bilmiyorum...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar