Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

Herkese selam MT.Bende bugün fuara gittim ve gerçekten çok kaliteliydi ve emek veren herkese teşekkürler.MTstantdaki arkadaşlar çok yoğundu stand doluydu fazla duramadım Ümmet dayıyla biraz muhabbet ettik ayak üstü sonra ver elini fuar bakın bunlarda benden umarım begenirsiniz.ve KEMAL MERKİT abim ve ben

ben hanımdan izin alamadım.ben de kızmıştım altı üstü motorlara bakıp gelcem demiştim.o da tabi tabi demişti...

Bende aşık oldum :cherry: ama kızlara değil...Hyosung'un yeni turuncu renk gt 250 ile gv 650 ye ikiside çok harika olmuşşş:rendeer:

Evet arkadaşlar resimlere devam.Bu arada bizim GELİŞİM İBRAHİM'de standda baya bi yoğun haniii bakarmısınız.Buda benim kanka MURAT.

Evet arkadaşlar resimlere devam.Bu arada bizim GELİŞİM İBRAHİM'de standda baya bi yoğun haniii bakarmısınız.

vayyyyy beeeeeee gerçekten bu ne büyük ilgi böyleeee:mrgreen:

standımızın böyle ilgili arkadaşlara emanet edilmesi ne güzel. yürüüüüü ibrahimmm seninle gurur duyuyoruz biz ilgilenemiyoruz bari sen ilgilennnn:queen: :queen:

ama fazla yaklaşma ayağın kayıp içine düşebilirsin:queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
evet ya 07 hyosungları ceken kımse olmadı mı aranızda? yenı kasalarını merak edıyorum..

tekteker arif küçük kızım ve bacanağın oğlu

ybr250

ümmet abi ve genç mt'çiler

honda dövil

hyusong agulıa

walla arkadaslar fuara 2 gün diye geldim ama sonuna kadar buradayım ayrılamadım bu fuar harıka inanın çok şanslıyım ama gelemeyen kankam batu yerıne de geziyorum kanka pazartesı sabah sınop tayım :cat: 100 e yakın foto çektim hepside bomba sinopa döndüğümde paylaşacağım hepiniz le arkadaşlar

selam arkadaşlar
ben fuar a gedemedim ama suzukiciyiz ya arkadaş bunları
göndermiş hehehehehheee

suzukijpg5oh9.jpg

suzukijpg1bh4.jpg

suzukili8.jpg

suzukijpg4fv5.jpg

eh işte aradan biraz suzuki görünüyor hahahahhaha

Mersin İl Temsilcisi
şu dişi bayanların pozları, abi amatörler belki ama ellerinden geleni yapmışlar. motorlar orada kendi kendine tek tekere filan kalkmasın, aman deyim...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar
ben fuar a gedemedim ama suzukiciyiz ya arkadaş bunları
göndermiş hehehehehheee

eh işte aradan biraz suzuki görünüyor hahahahhaha

hocam sen bu arkadaşına söyle onda bir yetenek yatıyor. profesyonel fotografçımı yaa. resimler süper hele 2. resim dehşet ötesii:queen:

Ahadaaaa bizim resimler uçmuş yavff kim aldıysa çıkarsın bakk şaka yapmıyorum.Medyanın eline geçmesin alehimde delil plarak kulanılırsa yakarım ulen deli kadirim ulen yakarımmm ulennnnn.

Fuar'a eşimle gittim... resim çekemedim diye üzüldüm ama ne gördüysem ,hangi motoru gözüme kestirsem sağolun arkadaşlar bir kaç pozunu göndermişsiniz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Satfa düzeeni falan kalmamış...Biraz daha dikkat edersek resim yüklemeye seviniriz....Kocaman çarşaf gibi resim çıkıyor....:)

Birde YBR250 daha detaylı resimlerini istiyoruz.....Üzerine çıkıp falan resim çekermisiniz...Boyutları ne, Tabi en önemlisi öğrenebilirseniz satış fiyatı...

Satfa düzeeni falan kalmamış...Biraz daha dikkat edersek resim yüklemeye seviniriz....Kocaman çarşaf gibi resim çıkıyor....:)

Birde YBR250 daha detaylı resimlerini istiyoruz.....Üzerine çıkıp falan resim çekermisiniz...Boyutları ne, Tabi en önemlisi öğrenebilirseniz satış fiyatı...

ybr 250nin fiyatını yazmamışlar fuarda. fiyatı yazan kısmında ....... var. belli değil yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar