motosiklet Işıklandırmasında son nokta!

eleman motosikleti diskoya çevirmiş. ışıklara bittim gerçekten güzel aydınlatıyor. hele videonun sonundaki kırmızı ve mavi ışıklar polis ekip arabası gibi oldu. hep derdik gece trafikte görünmüyoruz diye . sanırım bu ışıklar görünme sorunumuzu kökten çözecek. birde kırmızı mavi ışık kullanırsak bizleri polis sanmamaları için hiçbir sebepleri yok.:mrgreen:

34 ist 34 çek sagaaa:bounce: :bounce: :queen: :queen: :queen:
[YT]GsyI_TwMfSg[/YT]

Son düzenleme:
süper ışıklar. bekleme yapma devaam et aksi taktirde ceza uygulanacaktır:queen: :queen: :queen:

Evet bu donanımı bulmak lazım.stoba sinyale takılsa kesin görünür hale gelinir.

waayy hiç de dandik değil haa. gerçektten şık olmuşlar. farkedilmek için birebir. polis ışıklarıysa daha bi manyakk:queen: :queen: :queen:

dikkat ederseniz videonun sonunda eleman mail adresini vermiş. geavurcası olan arkadaşlar irtibata geçerse bizde nasıl temin etmiş ögrenmiş oluruz:mrgreen:

Ben ışıklara değil de amatör ama güzel bir video olmasına takıldım. Müzik ve çekim tarzı etkileyici ve güzel olmuş. Kim yaptıysa güzel yapmış. Işıklara gelince canlı görmek lazım bir de derim. Ayrıca böyle kırmızı, mavi patlayan ışık kullanmak yasak olabilir o da var...

kırmızı mavi ışık kullanırsak evet trafik sorun çıkartır. ama sadece mavi veya sadece kırmızı ışık kullanırsak ve sürekli yanar böyle yanıp yanıp sönmezse sorun olacagını düşünmüyorum. kornaya bastıgımızda veya selektör yaptımızda yanıp sönmesi de olabilir...

Son düzenleme:
çok jan janlı olmuş yakışmış yani:wiinkk: paylaşımın için saol

2 tane küçük sis farı,1 tanede flip flop devresiyle bu işlem yapılabilir.Çok basit hemde.

roa

Saçma bir olay bence.Nedir yani polisliğemi özeliyoruz özel araçla,zaten youtube de bir mantıksız arabada çekilmiş biz halkı kandıran bir megafon rezilliği var.Yasal şeyler değil arkadaş bunlar cezası büyük öyle ehliyetsiz motora binmeye benzemez aman dikkat özenmeyin.:farao:

Saçma bir olay bence.Nedir yani polisliğemi özeliyoruz özel araçla,zaten youtube de bir mantıksız arabada çekilmiş biz halkı kandıran bir megafon rezilliği var.Yasal şeyler değil arkadaş bunlar cezası büyük öyle ehliyetsiz motora binmeye benzemez aman dikkat özenmeyin.:farao:

benim motorda megafon var gayette işe yarıo ve gayet güzel şeler için kullanıorm ben ayrıca nası bi cezası war ki?

asıl konuya gelirsek bence çok güzel bi şey "pat pat" die tabir edilen bi sistem ben çok begendim çok güzel olmuş herhangi bi sanayiye gidip ordan malzemeleri alıp bi motosiklet servisinde (kafa bi ustayla) geyiğini çevirerek güzelce taktırabilrsinz süper olur bnce yaw durun ben bi yaptırıym onu yaaaww :queen:

benıım eskı motorda cakar vardı ve suruculerın dıkkatını cekıyor ve sıkıstırmıyorlardı bostancı sanayıde cenk oto var ordan temın edebılırsınız yenı motorumada takıcam ben:)

roa

@TÜRETKEN
Arkadaşım devamlı mı gezeceksin çakarlarınla yoksa sıkıştıkca aradabimi yakacaksın yeni cicilerini?Düşüncen nedir sen normal bir motor kullanıcımısın yoksa macera peşindemisin?Bie megafonla ne yapıyorsun anlatırmısın ne işe yarıyor?of of sahtecilik hoşunuzamı gidiyor?Çok istiyorsan gençsen gidersin YUNUS olursun motor kullanırsın sahte olarak çakar kullanıpta kendinimi göstereceksin:farao: :farao: :farao:

Son düzenleme:
valla bu tip seyler yapmak isteyene eski honda 750 lik polis motorlarindan almalarini tavsiye ederim.. hem taktiginiz isiklarda daha etkili bi gorunum olur disaridan..
:)

bence kesin yasaktir bunlar memlekette..

bu arada ne guzel bisidir LED aydinlatma olaylari.. acayip verimli sekilde ışıga donusuyor enerji.. valla sahane :cat:

Shakulin

Çekim iğrenç ve izleyenleri merak düşüren tiplerden nefret ederim :) ! şahsan 2 dk. dayanabildim. Tam bir özürlü gibi çekmiş. Yakışmış ve tam not

@TÜRETKEN
Arkadaşım devamlı mı gezeceksin çakarlarınla yoksa sıkıştıkca aradabimi yakacaksın yeni cicilerini?Düşüncen nedir sen normal bir motor kullanıcımısın yoksa macera peşindemisin?Bie megafonla ne yapıyorsun anlatırmısın ne işe yarıyor?of of sahtecilik hoşunuzamı gidiyor?Çok istiyorsan gençsen gidersin YUNUS olursun motor kullanırsın sahte olarak çakar kullanıpta kendinimi göstereceksin:farao: :farao: :farao:

her insanın istediğini yapma özgürlüğü vardır. İstersem polis olurum, istersem maceraperest bu seni hiç alakadar etmez evet ACAİP HOŞUMA GİDİO BÖLE ŞELER YAPMAK ::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::::angry2::

arkadaşlar tamam motosiklet ışıkları yüzünden tartışmaya gerek yok:p . sorun trafik polisleri ise sadece mavi ıçık kullanılır. sürekli yanarsa veya kornaya bastıgınızda yanarsa polisin birşey diyecegini sanmıyorum. motosiketin ışığının renginede karışacak degiller. tabi ekip arabası gibi kırmızı mavi ışıkları kullanmazsak:mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
@TÜRETKEN

sözün bittiği yerdir ağalar...:cat: :rendeer: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar