GDR Çeneden Açılır Kask vardı 150 YTL nakit dediler, kuzey motordu sanırım. Ama ben Yıldız ticaretten 215 nakite Airoh SV 55 sport aldım.
Bir de motobot aldım arkadaşın dediği gibi 100 YTL, yanında da su geçirmemesi için sprey hediye ediyorlar. Bu bot hakkında daha önce okuduğum ve ciddi bulduğum yoruma rağmen hem başlangıç aşamasında bir motorcu olmam hem de yerli girişimciyi desteklemek maksadıyla satın aldım. Akşamüstü botla motora bindim ve ilk düşüşümü yaşadım

Bu düşüşte benim acemiliğimin ve alta eklediğim arkadaşın yorumunda bahsettiği botun -hatalı- aksının rolü ne kadardır merak ediyorum. Sanırım düşerken ayağımın ucunu tam kaldıramadığım için arka fren bir şekilde ve oranda basılı kaldı. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarını eklerse yol gösterici olur düşüncesindeyim.
ALINTI :
12/02/2007 kalitede yerli damgası
Öncelikle daha mükemmel olmasını engelleyen birkaç şeyi yazmam gerek; Birincisi fermuarın altındaki körük gerçek deriden yapılabilinir. Gerçek deri olmadığı için bir süre sonra giyip çıkarırken oluşan dirençten dolayı bu parça kenarlardan yırtılma yapacaktır. İkincisi burun uçlarındaki koruyucu plastik parça çok daha büyük olmalı, aşağı tabana çok yakın bir yere kadar uzanmalı, üstünde süs gibi durmamalı. Vites değiştiren sol yanda bu parçanın yetersizliğinden deride tahribat zamanla kaçınılmaz gibi görünüyor. Üçüncüsü aşık kemiği korumasının içi oyuk olmalı. Eti tutku ya da ülker biskrem gibi üzeri oval altı düz yapılmış.Gerçekten sağlam ama, fazla yürürseniz aşık bölümünü rahatsız yahut tahriş olacaktır.Bir de boğaz yanı (üst bölüm) arkaya değil daha öne yatık imal edilmeli(yandan bakılınca anlarsınız) Motosiklet üzerinde bacak ve ayak açısı kapanıyor. Gelelim inkar edilemez artılarına; Motobot bu ürünü Revit'in Nemo modelinden esinlenerek üretmiş. Gerçekten %100 deriden taş gibi bir ürün. Korkunç sağlam.Fazlasıyla güven de veriyor. Ben Ufo dizlikle beraber kullanıyorum, bacağı dizden aşağı boydan boya koruma altına almış oluyorum. Kesinlikle öneririm. Severek kullanıyorum. Bahsettiğim eksileri giderilse motosiklet botunda tartışmasız lider olur.
Yorumu bırakan kullanıcı: SERKAN HIZIROĞLU