Motoshow07 Tüm Fuar Fotoğrafları Burada / MOTOSHOW 2007

Super Moderator
Ben varım, ben varım, ben geleceğim öğleden sonra, bir de ben::deliir::

standımızdaki arkadaşa büyük geçmiş olsun. insan düşücegi an koşar yakalar. hadi yakalayamadın düştü. ayağa kaltıktan sonra 3-5 saat müşade altına alır. bu süre zarfında çay kola cips gerekirse börek felan ısmarlanarak kişinin şoku atlatmasına yardımcı olur. ee sende bukadar centilmen olunca kızda tel no verip senle tekrar görüşmek istedigini söyler sanırım:mrgreen:

amaaaaaaaa kız güzel degilse kaza yaptıktan sonra birşeyiniz varmı deyip sonra gönderilir. diger hizmetlere gerek yok. birşeyi yoktur zaten :queen:

umarım standımızdaki arkadaşta bu şekilde centilmenliğini göstermiştirr.:p

Son düzenleme:
Super Moderator
Her an bir misafirim gelebilir, basılabilirim:wiinkk:, o yüzden o kadar ilgi alaka gösteremedim ama şöyle bir bakınca 2. muamele daha uygun gibiydi zaten. :p

Baktımda benim çektiğim herşeyi koymuşlar. Ben anca aktarabildim. Neyse bendende farklı bir kaç fotoğraf:)
Bir scooterın stop tasarımı...:)

sevimli vespa.

buda 90-60-90 :)

cem yılmazın oraya motolar için geldiğini hiç sanmıyorum:mrgreen:

Bu arada bmwlerde yakıyor be kardeşim.Yeni yzf r1'in ön tarafınada hayran kaldığımı belirtmek isterim.Tebrikler!

MT FUAR BULUŞMASI PAZAR SAAT 16:00 / 17:00
Motoshow07 fuarına pazar günü gelecek tüm motosiklet.net üyelerin saat 16:00 / 17:00 arasında 11. Salondaki MT standımına bekliyoruz. Tüm illerden gelen üyelerimiz birbirleri ile tanışma fırsatı bulacak. Pazar günü görüşme üzere...
p1040109on5.jpg

MT STANDI SALON 11 de
fuarbulusma03fr0.jpg

Büyük Resim için Tıklayın

Kardeşim şehir dışından gelenleri düşünüyorsanız cumartesi yapsanıza şu işi. Pazar günü 16'da toplanacaksınız da millet kaçta otobüse binip tekrar dönecek evine :p

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yeni bmw ler hakikaten çok harika hic bi zaman üzerine oturamiyacağım bi motor olmasına rağmen 1200 lük bitanesyle poz verdim :) Ha bu arada mankenlerle motorların özelliklerini sorun çok çarpıcı cvplar alcaksınız ehüheühe

evet resimlere devam ediyoruz...

yavrucum biraz gülsene bak resim adda yapacam seni bak yok güldüremedim gülmüyo kızcağız gülme özürlü

admin baba sen cok yasa valla gezmis gibi olduk vay be benim canawarin bile standi varmis mankenlerde super yani YUKİ :D

Fotograf cekip siteye ekleyen herkese tesekkurler. En basta Erhan o kadar yogunlugunun arasindan firsat bulup sayisiz fotograf eklemissin sag ol. Fuara gitmis kadar oldum.
laf aramizda boy duymasin ama su yeni gri-siyah 600RR a bayildim:) :)

Bu motor çok hoşuma gitti. Malaguti diye bir italyan markası....

Şehir içi için bana göre ideal. biraz daha araştırma yapmam lazım...
R6 ile şehir içi zor olmaya başladı...:salut:

dsc00146zy8.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bu seneki fuara gidemedim ama fotoğraflardan anlaşılan güzelmiş :)
Manken konusunda söle bir yorum yapiyim geçenseneki mankenler daha güzeldi :queen: bu sene sönük kalmıs gecen senenin yanında :queen:

Resim gönderen herkese teşekkürler.Elinize sağlık.Valla gitmiş kadar olduk:) Galiba Mayıs ayında Antalyada motoshow2007 fuarı olacakmış,artık ona giderim:mrgreen:
Benim bu yaz kesin bi Cbr 125 alıp yollara çıkmam lazım:pr:
Motor tutkusu beni de sardı valla:salut:
Yakında rüyalarıma da girer kesin:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar