honda hayat onda honda herkesin gözü onda
ozman soyle bı soru sorayım bende kanuniracer200 ile 10.000km yi gecen oldumu???? peki bu soru oldumu??
kt125 20.000 km.de
eşimle ikimiz sürekli üstündeyiz.
iki kere çanakkale ye gittik herhafta sonu çeşme yeya bir başka şehir dışı
şu anki durumu ise tıkır tıkır çalışmaya devam ediyor.
istanbul.sorun birazda sende.demek sende 151 rs nin görünüşüne aldandın.yegenimde aldı geçen yıl,1500 kilometreden sonra yemin ederim 1 ay bozuk 1 hafta sağlam 1 ay bozuk 1 hafta sağlam sürekli bozuluyor.bu 151 lerde bir sorunmu var bilmiyorumki alan herkes şikayetçi.benim ramzey 150 8700 kilometreyi geçti daha arıza vermemiş(motora bayağı yüklenmeme rağmen)...ne 20,000km 'si abi??
benim mondial 151RS 9500 km'de (kesin gösterge de bozuktur, çok gösteriyordur ya neyse)... ama:
- karbüratörünü değiştirmek zorunda kaldım
- egzostu olduğu gibi değişti
- kayışı koptu, onu da değiştik
- her bakıma gittiğimde usta bi dolu parçayı yeniledi...
- iki kere yolda kaldım, hatırlamak istemediğim saatler yaşadım.
- aynaları, sinyalleri vs. hiç anlatmayacağım.
herşeye rağmen makul fiyatlarıyla bize motosiklet zevki tattıran bu aletlere kızmak içimden gelmiyor. ilk göz ağrım, bakım dışı servise kaç kere gittiğimi bilemesem de bu motoru yine de seviyorum....
garip, biliyorum.!:..
Parayı veren düdüğü çalar misali çin malı motorsikletlerde boyle.Bazı arkadaşlar 20000 görmek rüya diyor ama gören çok benim regal raptorum var bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım 6500 km tık yok şeytan kulağına.Kulllandığım motoru ingilterede trafik polisleri kullanıyormuş.Ümmet abi var sitede en basiti onun motor türkiyeyi 3 kere tavaf etmiş :mrgreen: adam, bazı parçalarında değişme olmuş ama bu japon motoruda olsaydı illaki sorun olurdu.Çin motorları olmasaydı biz hala mobilet biniyorduk.Saygılar....
Çok karışmış bu konu...
- TRUVA, TR250, 3.600 YTL.
- Mayıs 2006 - Mart 2006 - 8.000 km
- Şehir içi + 1 uzun yol (800 km)
- Servise girme: 3 defa, 500 km - 3000 km - 6000 k
- Servis ücretleri; 50+50+60=160 YTL
- Motorda genel olarak hiçbir sorun yok. 2 Defa Debriyaj teli koptu ilkinde devriyajı ters düz edip gittim, 2 cisinde devriyaj kullanmadım. şimdi yedek devriyaj teli ile dolaşıyorum. 1 defa uzun ambul yandı o değişti. Sorun yok anlayacağınız gibi.
istanbul.sorun birazda sende.demek sende 151 rs nin görünüşüne aldandın.yegenimde aldı geçen yıl,1500 kilometreden sonra yemin ederim 1 ay bozuk 1 hafta sağlam 1 ay bozuk 1 hafta sağlam sürekli bozuluyor.bu 151 lerde bir sorunmu var bilmiyorumki alan herkes şikayetçi.benim ramzey 150 8700 kilometreyi geçti daha arıza vermemiş(motora bayağı yüklenmeme rağmen)...
izin verin de adamlar bi yol yapsın hakkaten şehir içinde çok yavaş ilerliyo km saati. özellikle de küçük şehirlerde.