cin olmadan adam çarptı yeri öptü ayağa kalktı

esraaa ne yaptıın yaktın bizii atilla çekirdeği çıtlaaa bakayım düşen benim nasıl olsaa :queen: :queen: :queen:

napim kanka

esraaa ne yaptıın yaktın bizii atilla çekirdeği çıtlaaa bakayım düşen benim nasıl olsaa :queen: :queen: :queen:

film gibiydi ya valla inanılmaz koptuk burda klavyi yerden kumanda edebiliyorum gülmekten :queen: :queen: :queen: ama harbiden çekirdek te çok tazeydı be abicim valla esra tebrikler cücü ye selam :bestmt: :bestmt: :thumleft: ::koop:: ::koop:: ::deliir:: ::biggrinn bak esra batu şimdi kesin böledir::ranntign ::angry2:: ::rantinp:

Alemsiniz valla.. :) beni hatırladın kanka..gerçi birazcık eksildim ya..:p

hatırladım tabi kankaaaa hani şu hiç bişeyi beğenmeyen kediye özenen arkadaş değilmisin sen :queen:

evet bu doğru..düşüncelerimi olduğu gibi söylüyorum huyuma bazı kankalar imrenio ama çaktırmamaya çalışıo :queen:
bu seferki fena deil hakkını yemeyelim..fakat motosikletli kankayı senin düşürmediğini biliom ben :cherry:

benim düşürmeme gerek yokki her hareketinde düşüyo zaten :queen: :queen: :queen: iki sefer yerinden kımıldadı birincisinde tepeden yuvarlandı ikincisinde yeri öptü benim alacağım motoru alırsa öle olur işte oh canıma değsin:queen:

Bathu nun motor değilmi o :mrgreen: Daha yeni aldı bi durun sağlam kalsın :p

Hikayede süper olmuş. :queen:

benim düşürmeme gerek yokki her hareketinde düşüyo zaten :queen: :queen: :queen:
hadiya..öğretsenize yazıık oluyo kankaya:queen:
iki sefer yerinden kımıldadı birincisinde tepeden yuvarlandı ikincisinde yeri öptü
çıks oldumu şimdi abla..insan bi yardım eder el atar motora :cherry:
benim alacağım motoru alırsa öle olur işte oh canıma değsin:queen:
umarım dilediğin motosikleti alırsın..benimde aynı dileklere ihtiyacım var:pale: ..
bide bu başlık anasayfada görüntülenmio nieki :silent:

.......................................

aslında pek konu dışı sayılmayacak bir konu. sonuçta motosiklet ile iligili sayılır:p

paylaşım için sagol güzel hikaye olmuş:mrgreen:

2.resimde sözde ATV motora çarpmış :mrgreen:

ama ATv nin motora çarptığı iddia edilen yerde sadece motosikletin teker izleri var.ATV nin yok.Bu oluyorki motosiklet ezilmedi :p ne vr

@Sellçuk ben kendim düştüm hatta motor battı kuma devirdim ayakklarımda kuma batınca tutamadım motoruu :)

mostwanted_57

Bathu nun motor değilmi o Daha yeni aldı bi durun sağlam kalsın
sağlam merak etme birdaha girersem kuma 2 olsun most :p

esra sana uyuz oldum sen git racing motora bin hehehe :queen: zaten motor almıyo cucu sana benim motorada ben bindirmiyorum ooh çatla patla :p :queen: :rendeer: :bounce: :wiinkk: :cherry:

zaten senin motora bineceğim kadar bindim zamanında kankaaaa 2 gün sonra rekdefeye girince görüşürük senle :queen: :queen: :queen: km fişi sağolsun fişi çekince sıfır motormuş gibi satılıyo sana arap atı fiyatına uyuz eşek sattık sen kendi derdine yan kankaaaa benimki fabrikadan 2007 model geliyo şimdi :queen: :queen: :queen: ama isteme binmek için vermem

bak yarın bu atv yide sıfır niyetine satcaz bi pasta cila tamam:queen: senin gibi hevesli çok piyasada heee sonra ben motora binmek istedikten sonraaa bana binecek motor cok dükkan benim kankaaaa :queen: :queen: :queen: :flower: :flower: ::dalga:: ::dalga::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar