benimki türkiyenin ilk motosikleti demek isterdim ama değil. 2006 rmz 150.we orijinall
1990 model...Tamamen orjinal....Değişeni yok..İlaveler var..Aksesuarlar....
Halada sorunsuz...Eksiksiz...Atla çık dünya turuna...::cat:
mılletın motoru gıcır gıcır.....hemde beyınlı....
bızde beyınsız motorlarla ugrasak durak.....
gercı beyınsız motor daha ıyı oluyor yaw....ucuza mal oluyo....
vay beyınsız vayyyy![]()
Dostum bende iki motor var biri 2004 model HONDA CGl 125 dieri ise,
1961 model VESPA PIAGIO 150. Şuan faal durumda boya hariç orjinal, yeni piston - silindir - amortisör ve nikelajlı yan muhafaza mevcut. Motoru enkısa zamanda boyayıp parçaları takacağım ve pazargünleri keyf sürüşü yapacam:bounce:
killing_machine sen motorlarımın ikisinide ii bilirsin dimi:cat:
1985 bizim aileye katılmış benden önce yani (1987 doğumluyum) abim sayılır kendisi.:queen:
Rekor bendemi şu an:thumleft:
bizdede bi mz var 251 etz 91 model değişmeyen yeri kalmadı gibi.ön amrtisörler ön teker arka teker koltuk ekzost silindire giriş somunu bobin platin konjektor zincir körüğü piston sekmanları vs...
valla bizimkiler beyinsiz ama akıllı yaw iyi buji bozuyo benimki.:cherry:
HİİŞŞŞŞT alo alırım anahtarını :cherry: :cherry: :cherry:
Benim olduğum yerde 61 model motorla rekor kıramazsın.
BMW R26 1956 model....
karbüratörü ve selesi orijinal değil kilometre saatide kırık. Yerli piston takılı falan filan... Canavar gibi çalışıyo işte daha ne olsun. Bu benim ilk motorum 1995 ten beri bende. Başka motor alsam da bu hep bende kalıcak.
Neden mi?
Çünkü Alman Helga Türk erkeklerine hayranım dedi de ondan:queen: :queen: :queen:
HİİŞŞŞŞT alo alırım anahtarını :cherry: :cherry: :cherry:
Benim olduğum yerde 61 model motorla rekor kıramazsın.
BMW R26 1956 model....
karbüratörü ve selesi orijinal değil kilometre saatide kırık. Yerli piston takılı falan filan... Canavar gibi çalışıyo işte daha ne olsun. Bu benim ilk motorum 1995 ten beri bende. Başka motor alsam da bu hep bende kalıcak.
Neden mi?
Çünkü Alman Helga Türk erkeklerine hayranım dedi de ondan:queen: :queen: :queen: