İnanamıyorum Cross Motor Aldım

Moderatör
Bathu kendini daglara ta$li yollara vurdu sanirim :)

Gule gule kullan kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar hocam :wiinkk:

Hayırlı olsun.Ramzeyle arasında gaz teli ve desen bakımından başka bi fark yok gibi.İyi bi şeçim olmuş.Kazasız belasız sürüşler..

Hayırlı olsun, 6 ay önce motorumu aldığımda ben de inanamamıştım. :)
Bu arada bu Çin Malı Crossların sanki diğer çin mallarından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zealsun'ın crossları da çok tutuluyor bildiğim kadar. Belki de cross hırpalanacak diye daha mı kaliteli işçilik çıkartıyorlar acaba? Umarım sapasağlam çıkar ve zevkle dağ bayır gezersin. Güle güle kazasız bin!

haydeeeee...hayırlı olsun bakalım...bendede öyle olmuştu...bi girdim ve aldım...:)

hayırlı olsun arkadaş. ben de inşallah yamaha xt125 elmak istiyom.
kısmet, inşallah alırım.:cat: :cat:

valla iyi yapmışsın inşallah daha büyüklerine kadar endruda kalırsın KLE500,GS 650,XT600,falan gibi:) Kazasız belasız.

hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan :)

ben de 2.motor olarak bi yamaha XT125 düşünüyorum açıkçası, biraz off-road yaparım haftasonları :)

evet arkadaşlar kendimi vurdum dağa :queen: aslında modifiyeye aldım sade fazla sevmedim mostwanted_57 kardeşimin dediği gibi fiyatı doğrudur :cat: 120 km deyim rodaj dönemini itina ile yapıyorun devamlı vites değiştiriyorum vitesleri çok yumuşak hiç sorun yok şıkır şıkır geçiyor kem gözlere şiş nazar değmesin :p
motorun son halii

evden işe gitmeden önce

şimdi bir güzel yıkadım sildim ve mt sticker son 2 tane kalmıştı onlarıda kötü günler için saklamıştım bu motoruma kısmetmiş :)

şimdi diyeceksiniz suzukı ne iş valla çok yakıştı herkes yiyor suzukı diye birde 6 milyar diyorum :queen: manyak olduu hıhahaha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar