Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı olsun, 6 ay önce motorumu aldığımda ben de inanamamıştım.
Bu arada bu Çin Malı Crossların sanki diğer çin mallarından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Zealsun'ın crossları da çok tutuluyor bildiğim kadar. Belki de cross hırpalanacak diye daha mı kaliteli işçilik çıkartıyorlar acaba? Umarım sapasağlam çıkar ve zevkle dağ bayır gezersin. Güle güle kazasız bin!
evet arkadaşlar kendimi vurdum dağa :queen: aslında modifiyeye aldım sade fazla sevmedim mostwanted_57 kardeşimin dediği gibi fiyatı doğrudur :cat: 120 km deyim rodaj dönemini itina ile yapıyorun devamlı vites değiştiriyorum vitesleri çok yumuşak hiç sorun yok şıkır şıkır geçiyor kem gözlere şiş nazar değmesin
motorun son halii
evden işe gitmeden önce
şimdi bir güzel yıkadım sildim ve mt sticker son 2 tane kalmıştı onlarıda kötü günler için saklamıştım bu motoruma kısmetmiş
şimdi diyeceksiniz suzukı ne iş valla çok yakıştı herkes yiyor suzukı diye birde 6 milyar diyorum :queen: manyak olduu hıhahaha