kısalan şasi artan viraj kabiliyeti demek unutmayalım! :cherry:
yerim ham yaparım ben viraj kabiliyetini...
kısalan şasi artan viraj kabiliyeti demek unutmayalım! :cherry:
senin tek dikkat etmen gereken nokta bursa'daki servis durumu. açıkçası bursa'dan servis şikayetleri geliyordu, onu bir araştırman lazım, muhtemelen global konuyla ilgili birşeyler yapmıştır veya yapacaktır ama.
arkadaşlar benım bir sorum olacak lütfen kardeşim git geçmiş sayfaları oku felan demeyin rica ediyorum:salut:
arkadaşlar ben mt honda cbr 125 r bölümündenim;cbr 125 r varda ondansorum şu...
bir arkadaşımdan hyosung 2006 model kırmızı 250 gt naked alma düşüncem var ..fiyatı 5000 ytl... benım tek kuşkum motorlarnızdan mennunmusunuz..uzun yol olsun, servis olsun ,her bakımndan
honda da hiç bir sorun yaşamadım bugüne kadar bu yuzden soruyorum..
Biz motosikletlerimizden memnun olmasına memnunuz ama başka bir kaç marka motosiklet kullanıcısı arkadaş bizim Hyosunglardan hiç memnun değil...İşte bizim asıl çözemediğimiz mevzu bu......
ben Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
Ben R için konuşamam çünkü kullanmadım ancak Comet için elbette fikir alışverişinde bulunabiliriz...Aslında içinizi bulandıran insanların yorumlarıdır diye düşünüyorum...Birde her kaynağa yada yazılana ne kadar güvenebilirsinizki; kimsenin ağzı torba değilki büzesiniz herkez birşeyler söylüyor konuşuyor bilip bilmeden bakınız daha önceki bir topikte eski bir kullanıcının yorumlarını iletmiştiniz aynen ben bu arkadaşı tanıdım nasıl motor kullandığınıda çok iyi biliyorum sırf polemik olmasın sorun çıkmasın diye buradan anlatmıyorum videolarını izleseydiniz sizde benimle aynı şeyleri düşünürdünüz sanıyorum..Arıza yapmıyormu!yapıyor doğal olarak hatalar varmı!hangi markada arıza yada hata yokki elbette var benim açımdan önem taşıyan servis satış sonrası hizmet şu ana kadar memnunum çünkü motorumu kullanımın yanısıra bakımlarınıda yapıyor özen gösteriyorum elbetteki tercih sizin bende ileride başka markalarda kullanacağım tüm samimiyetimlede söylüyorum CBR 250 olsaydı piyasada altımdada o olurdu şu an.Zaten içinize sinmiyorsa almamalısınız çünkü size pozitif enerji yerine mutsuzluk verecektir sürekli bir hata arayışına girersiniz mutsuz bir evlilik gibi.Ancak tekrar ediyorum sözün özü;Söylenilen yada söyleyen herkezi önce ne kadar objektif yada tutarlı diye incelemenizdir...dostum eksikleri var...benim şahsen takıldığım detaylar var...ilk dönemlerdeki beğenim heyecanım yok işin aslı...bir kere granajın içi boş hissi veriyor insana...gösterge yetersiz ...vs...önemli detaylar değilmi sence...ybr 250 yi beklemekte fayda var...tabi gelmemiş motorada don biçmeyelim ama Yamaha...ben Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bende bir ez 100 aldım fakat baya bakıma ihtiyacı var akü lastik fln ben eskisehirde oturuyorum. eskisehirde veya en yakın hangi sehirde servisi var.
bilen varmı acaba simdiden tesekkürler....
d.tabi gelmemiş motorada don biçmeyelim ama Yamaha...ben Honda ve Yamahadan kazık yemeyi tercih ederim...
Çok insan böyle davranıyor. Bunu bilen şirketler de fiyatlarını artırıyorlar. Yani reklama verdikleri parayı kat be kat çıkarıyorlar böylece. Talep artınca, fiyatı da yüksek tutuyorlar.
youtube de izlediğim bir videoda adam max. 174 km/s hız yapmış sizce bu anormal mi
teşekkür ediyorum sizce aldımmı en fazla ömrü kaç km olur ? motoru fazla yormam ben en fazla 150-140 o da en fazla 100.000 km dayanırmı ?Son hızı 3 aşağı 5 yukarı o civarlarda.
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım bende bir ez 100 aldım fakat baya bakıma ihtiyacı var akü lastik fln ben eskisehirde oturuyorum. eskisehirde veya en yakın hangi sehirde servisi var.
bilen varmı acaba simdiden tesekkürler....
youtube de izlediğim bir videoda adam max. 174 km/s hız yapmış sizce bu anormal mi sizin yaptığınız max. kaç km ? bende almayı düşünüyorum da yorumlar için şimdiden tşk ler
teşekkür ediyorum sizce aldımmı en fazla ömrü kaç km olur ? motoru fazla yormam ben en fazla 150-140 o da en fazla 100.000 km dayanırmı ?
mete_han bu güne kadar söylediğin her lafa katlanırım ama şasi kısa demen olaya son noktayı koydu be
Sayın Panda yavrusu, motor üretilirken yada dizayn edilirken sadece görsellik mi vardır? Kağıt üzerinde yapılan ve çok şık duran çizimler maalesef üretime geçilip ince hesaplar yapılırken kullanım ve performans açısından en iyi şekle getirirlir ve o çizgiden maalesef uzaklışılabilir.
Kaldı ki comet teki şase yapısı kendine has bir yapı değildir. Ölçüleri (mesela aks aralığı) ve şekli baz alırsan bir çok aynı kategorideki motosikletin senin dediğin gibi kısa şaseli olduğunu görürsün
Ki hatta yıllardır severek baktığımız bindiğimiz bir çok suzuki şasesini incelemeni öneririm comet le ya aynıdır yada çok benzerlik gösterir. Bu konuda İhtiyar abimize de fikir danış![]()
Bu yaklaşımı çok şaşırtıcı bulmuyorum, zira aynı düşüncedeki beyinler S. DEMİREL'i 7 kere bu ülkenin başına getirmedi mi :cherry: