[MT Gaziantep] Rum kale ve Tekne Gezisi

Gaziantep İl Temsilcisi
gezilerimiz devam edecek daha güzel yerleri gezecegiz kısmet olursa sirada zeugma var hava şartlaeri elverirse

kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun. güzel bir gezi yapmışsınız. inşaallah burdan daha başka gezi resimleride görürüz. gaziantepi tanımaya çalışıyoruz.

Gecmiş olsun kardes...

Selamlar arkadaslar,
gezi süper olmus aslında görünce sasırdım benim memleketi gezmişsiniz (HALFETİ) beraber gelmek isterdim ama motoru ancak araya araya bu hafta bulabildim... Salton selam hatırladınmı bilmem cross arıyorum diye baslık acmıstım pazara gitmemi söylemistin gerek kalmadan buldum tsk. ederim.
Gelecek gezide bende varım diyecem ama yetisemeye bilirim cünkü daha plakayı alamadım isten zaman olmadı ama bakalım yetistirmeye calısacagım.
Burdan sizi takip edecegim bulusma noktasını belirtirseniz sevinirim...
SAYGILAR..................:cat:

gaziantep çogalıyor.gezi yeri çok güzelmiş,kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
beraber gezmek umuduyla.

osmaniye-kadirliden selamlar.

tüm yasaklamalara rağmen üstüne birde gezi yapmışsınız uslanmazsınız siz:p :p

devam arkadaşlar özellikle Gaziantep'ten çok daha katılımlı aktiviteler lazım şimdi. yasağa inat yasaklara inat:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar yapmış olduğunuz gezi amacına ulaşmış.verdiğiniz emeklere sağlık bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.kazasız belasız tekrarını yaşarsınız inşallah.motorla oralara geldim ama sizin gittiğiniz yerlere gitmedim.yarın konya mersin,adana,antep,urfa,d.bakır,mardin güneydoğpu gezisine başlıyorum inş yollarda karşılaşırız..izmirden selam.

ahhh biz güneyliler. el zeytinyağlı diye uğraşırken biz kuzu etsiz bir yere çıkmıyoruz. helal süper gezi olmuş. kaza geçiren arkadaşada geçmiş olsun derim. adana mt den selamlar.

süper gezi olmuş.Görülmesi gereken doğa harikaları var.Siz yaslanmazsınız bu gidişle :)

Başlık tarihi biraz eski ama yazan arkadaslara cevap vermek istedim.

Selamlar arkadaslar,
gezi süper olmus aslında görünce sasırdım benim memleketi gezmişsiniz (HALFETİ) beraber gelmek isterdim ama motoru ancak araya araya bu hafta bulabildim... Salton selam hatırladınmı bilmem cross arıyorum diye baslık acmıstım pazara gitmemi söylemistin gerek kalmadan buldum tsk. ederim.
Gelecek gezide bende varım diyecem ama yetisemeye bilirim cünkü daha plakayı alamadım isten zaman olmadı ama bakalım yetistirmeye calısacagım.
Burdan sizi takip edecegim bulusma noktasını belirtirseniz sevinirim...
SAYGILAR..................:cat:

Apower Yeni motosikletin hayırlı olsun kazasız belasız binmen dileğiyle.Bende sana bi motosiklet bulmuştum ama seni bulamadım. Gezilerde senide aramızda görmek isteriz tabiki. Bu hafta da hava şartları nedeliyle geziye çıkamıyoruz iyice tatlı su motorcuları olduk. Hem bak bende halfetiliyim birdahakine beraber gideriz.

gaziantep çogalıyor.gezi yeri çok güzelmiş,kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
beraber gezmek umuduyla.

osmaniye-kadirliden selamlar.

Evet yavaş yavaş büyüyoruz. Hatta işi o kadar abarttık ki ali abi geçenlerde bana hafta sonu için suriyeye gitme teklifinde bulundu :) işallah yakında beraber gezeceğiz Osmaniye ye selamlar..

bu hafta ses soluk çıkmadı gaziantepten.hadi aydemir hocam nerelerdesiniz

Bu haftada çıkmıcak gibi :( Ben yine hafta sonu motorumla baş başa kalcam:( Muğlaya Selamlar

tüm yasaklamalara rağmen üstüne birde gezi yapmışsınız uslanmazsınız siz:p :p

devam arkadaşlar özellikle Gaziantep'ten çok daha katılımlı aktiviteler lazım şimdi. yasağa inat yasaklara inat:cat:

:cat::cat::cat::cat: Tek sıkıntımız yasaklar :(

ümmet perkitan;607933' Alıntı:
arkadaşlar yapmış olduğunuz gezi amacına ulaşmış.verdiğiniz emeklere sağlık bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.kazasız belasız tekrarını yaşarsınız inşallah.motorla oralara geldim ama sizin gittiğiniz yerlere gitmedim.yarın konya mersin,adana,antep,urfa,d.bakır,mardin güneydoğpu gezisine başlıyorum inş yollarda karşılaşırız..izmirden selam.

Ümmet Abi eğer bu taraflara gelirde bize uğramadan gidersen lastiğin patlasın.. emii. Cevabını bekliyorumm

ahhh biz güneyliler. el zeytinyağlı diye uğraşırken biz kuzu etsiz bir yere çıkmıyoruz. helal süper gezi olmuş. kaza geçiren arkadaşada geçmiş olsun derim. adana mt den selamlar.

Valla aynen öyle qrar ateşi ilk bizbulsaydık hemen mangalı hazırlardık :) Adanaya sevgiler saygılar.

arkadaşlar gaziantep 'te yaşanan yassak'larla ilgili katılımlarınızı bekliyorum tv kanalı aracılığıylada dile getirelim sevgiler........
linke tıklayın http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kanalda-cmtsi-16-00-canli-yayin-katilin.html

Saol desperadost internetten takip edeceğim programı. :rendeer:

Ben insallah bu hafta plaka olayını cözmeye calısacagım haftaya görüsmek üzere saygılar...

Anteplinin olduüu yerde mangal mutlaka vardır :D helal olsun arkadaşlar valla ii gezmişsiniz bende motoru alıncca inşallah katılacam olaya :D herkese keyifli sürüşler bu arada tekrar geçmiş olsun kaza için

Gaziantep İl Temsilcisi
bu hafta ses soluk çıkmadı gaziantepten.hadi aydemir hocam nerelerdesiniz

sahinbirinci kardeşim havalar musade etmiyor herhafta allahın bır hıkmetı pazar günleri yagmurlu oluyor anlayamadım havalar bıraz acsa gıdecegız daha gezecek cok yer var mugla MT ye saygılar:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar