Selamlar arkadaslar,
gezi süper olmus aslında görünce sasırdım benim memleketi gezmişsiniz (HALFETİ) beraber gelmek isterdim ama motoru ancak araya araya bu hafta bulabildim... Salton selam hatırladınmı bilmem cross arıyorum diye baslık acmıstım pazara gitmemi söylemistin gerek kalmadan buldum tsk. ederim.
Gelecek gezide bende varım diyecem ama yetisemeye bilirim cünkü daha plakayı alamadım isten zaman olmadı ama bakalım yetistirmeye calısacagım.
Burdan sizi takip edecegim bulusma noktasını belirtirseniz sevinirim...
SAYGILAR..................:cat:
gaziantep çogalıyor.gezi yeri çok güzelmiş,kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun.
beraber gezmek umuduyla.
osmaniye-kadirliden selamlar.
bu hafta ses soluk çıkmadı gaziantepten.hadi aydemir hocam nerelerdesiniz
tüm yasaklamalara rağmen üstüne birde gezi yapmışsınız uslanmazsınız siz![]()
![]()
devam arkadaşlar özellikle Gaziantep'ten çok daha katılımlı aktiviteler lazım şimdi. yasağa inat yasaklara inat:cat:
ümmet perkitan;607933' Alıntı:arkadaşlar yapmış olduğunuz gezi amacına ulaşmış.verdiğiniz emeklere sağlık bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz.kazasız belasız tekrarını yaşarsınız inşallah.motorla oralara geldim ama sizin gittiğiniz yerlere gitmedim.yarın konya mersin,adana,antep,urfa,d.bakır,mardin güneydoğpu gezisine başlıyorum inş yollarda karşılaşırız..izmirden selam.
ahhh biz güneyliler. el zeytinyağlı diye uğraşırken biz kuzu etsiz bir yere çıkmıyoruz. helal süper gezi olmuş. kaza geçiren arkadaşada geçmiş olsun derim. adana mt den selamlar.
arkadaşlar gaziantep 'te yaşanan yassak'larla ilgili katılımlarınızı bekliyorum tv kanalı aracılığıylada dile getirelim sevgiler........
linke tıklayın http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kanalda-cmtsi-16-00-canli-yayin-katilin.html
bu hafta ses soluk çıkmadı gaziantepten.hadi aydemir hocam nerelerdesiniz