1 Nisan Pazar Günü üsküdar Hasan Tan çocuk Esirgeme Kurumuna Ziyarete Gidiyoruz.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alo ben kendimi listede göremedimn :pr:

Çocuk yuvası ziyaretine gelecek olan 12 kişi belli oldu ilk listede yeni bir değişiklik yapamıyorum... ama kahvaltıya gelecek yeni arkadaşlar için çok yakında bir liste hazırlayacağım , yarına kadar sabır.... :rendeer: :rendeer: :rendeer:

arkadaşlar şimdi VınVın dan rica ettim.... benim işlerim inanılmaz yoğun bu yüzden kendisi bize kahvaltıya katılanların listesini hazırlayacak... şimdiden kendisine yürekten teşekkür ederim... Kahvaltı saati 11:00 Çengelköy Çınaraltındayız.

Son düzenleme:
1 Nisan pazar günü saat 11.00 de Çengelköy Çınaraltında menemen , çay ve dost sohbetine bütün mt yi bekliyoruz :rendeer:

KAHVALTI KATILIMCI LİSTESİ

1. DELİPOYRAZ
2. VINVIN
3. 007
4. KAISER
5. DOSTDARK
6. KIRMIZI
7. AKBULUT
8. BLUE BLACK
9. OZKANSAVA
10. DARKDIAMOND
11. KEANE
12. AYDİNOLMEZ
13. DESPERADOST
14. AKSİ
15. ERTECH
16. ANKA ( İstanbul dışında olmazsa )
17. FRAGRANCE_CHAPLİN ( Bir ihtimal )
18. DOGMA ( Bir ihtimal )
19. DİSHY ( Antalya'dan katılmasını bekliyor ve istiyoruz :wiinkk: ) ve süpriz misafiri :)

Son düzenleme:
Ben izin verdim kullan :p :mrgreen: (sazan gördüm kendimi canım :mrgreen: )

Tabi ki hocam ne demek. Cok memnun olurum.
Sorman büyük incelik ve nezaket
İstedigin gibi :cat:
yolumuz'da güzel bir adım güzel bir paylaşım olacak doğallığı ve senin samimi anlatımın 10 numara! ki aralardaki anektod'lar yazılar harika olmuş görüntülerin çok renkli olmaması'da bence ayrı bir doğallık katmış seni tanıdığıma çok memnun oldum sevgili kardeşim !teşekkür ederim görüşeceğiz inşallah! eee ne dedik:)
biz kardeşiz motorcuyuz
bu sevdanın tutkunuyuz....:cat:

yolumuz'da güzel bir adım güzel bir paylaşım olacak doğallığı ve senin samimi anlatımın 10 numara! ki aralardaki anektod'lar yazılar harika olmuş görüntülerin çok renkli olmaması'da bence ayrı bir doğallık katmış seni tanıdığıma çok memnun oldum sevgili kardeşim !teşekkür ederim görüşeceğiz inşallah! eee ne dedik:)
biz kardeşiz motorcuyuz
bu sevdanın tutkunuyuz....:cat:

Eyvallah hocam, cok sagol :rendeer: :cat:

deli-poyraz hanım çok iyi gidiyorsunuz yakında basınıda toplarsanız şasırmayız:)

deli-poyraz hanım çok iyi gidiyorsunuz yakında basınıda toplarsanız şasırmayız:)

:queen: :queen: :queen: puhahahahahahah valla da hanımmış :)
fotoğrafa bakınca erkek sanıyodum halbuki ben:mrgreen:
hava iyi olursa kesin kahvaltıya gelicez babamla beraber kaçışınız yok Hande:cherry:
Aaaaa bu arada bi baktım topic güncel olmuş :mrgreen:

slm millet :rendeer: hani bu akşam kimseler yok sitede ne iş:salut:

wallahi merak etmeye başlamıştım dostdark.bi geldi foruma sonra kayboldu diyodum bende :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar