yabancı dilde yayınlanan bu dökümanların türkçeye çevrilmesi herkesin yararına olur düşüncesindeyim orjinalinin bulunduğu sayfalar ile birlikte büyük bir kaynak elde etmiş oluruz.
Depo bosken icine pas sokucu sIk, biraz bekle, sirke ile doldur yine biraz bekle. Sonra bo$alt.. iyice kurusun benzin koy, bilirsin keskin sirke küpüne zarar![]()
depodaki pas için içine ince kum konulup bir süre kuru olarak çalkalamanın yararından söz eden yazı vardı. pası kumlama ile sökmek mantıklı geldi
Depoyu temizlemenin en iyi yolu içine biraz benzin 30 cm kadarda zincir atıyosun iyice çalkalıyosun benzini değiştirerek birkaçkez tekrarlarsan temizlenecektir. Bu arada benzin musluğunu sökmeyi unutma süzgeçleride yenilersen rahat edersin.Kolay gelsin.
benzin dolum yapılan yerden çıkadabiliriz:wiinkk:tamam abı dedıgın dogru...kum pası cıkarır...peki depoya goydumuz kumun hepisini depodan nasıl cıkaracık...
benzin dolum yapılan yerden çıkadabiliriz:wiinkk:
[ek] bu başlık altında tartışılıp sonuca bağlanan çözümler ile ilgili bir üst başlık açılıp kilitlenirse doğru bilgiye daha çabuk ulaşılır düşüncesindeyim sayfalar çoğaldıkça ön sayfalarda konuşulan ve çözüme kavuşan konular tekrardan sorulmasının önüne geçilmiş olur [/ek]
İHTİYAR;591916' Alıntı:Sevgili MT üyeleri !
Eli anahtar-takım tutanlar !
Kendi göbeğini kendi kesenler !
Servise muhtaç olmayanlar !
Kısacası tırnakları arasından kir,kara,parmaklarında yara eksik olmayanlar !
Elektroniği,elektriği,mekaniği,tornayı,boyayı, motorunu mıncıklamayı sevenler !
Bildiklerimizi,öğrendiklerimizi,tecrübelerimizi, sırlarımızı ve ip uçlarını paylaşalım !
Bilgi paylaştıkça değerlenir.
Tanışalım,kaynaşalım ve paylaşalım.:rendeer:
Varan 1....
Motor yağlarının ağzındaki folyo açılıp havayla temas etmesinden sonra 6 ay içerisinde tüketelim.:cat:
Çünkü havanın içerisinde ki oksijen,yağla temas ettikten sonra yağ ve içeriğindekilerle reaksiyona girip,yağın özelliğini kaybetmesine ve krozyona sebep olur.:cat:
Haydi siftahı benden bereketi sizlerden.:wiinkk:
[
a.g motorun
statör(sarj bobını) yokkı turkıyede deposu olsun.....:cherry: :cherry: :cherry:
anlaşılmıştır hocam....:cherry:
Yeni üye olarak bende bir Mz 251 kullanıcısıyım ve şimdi bu bilgilerde benden olsun ön amatisörden 5cm kesilip ve direksiyondanda kısaltma yaparsak karburatörün yönü aşşa iyice düşük olacağı için performansı dahada artıyor birazda dişlilerle oynarsanız manyak bi alet oluyor :cherry: Mz'cilere duyrulur arkadaşlar...
bahadinli ikinci el depo arasan ikinci el ilan sitelerine bak derim ben mutlaka bulursun yada sızdırmıyosa benzin hortummuna filitre tak belli aralıklarla degiştir oda olmazsa deponun altını komple kesitirip temizler ve kaynakla kapatabilirsin gsnin elektirik tesisatıda deposuda satılık olarak ben gördüm ilan sitelerine bi göz at istersen birde depo kapagının alyanlı kısmını sökersen daha fazla yer kumlama için kazanabilirsin sanırım eger deponu zincirle temizlemeyi düşünüyosan egzantirik zincirini öneririm ben sana sanırım en az hasarı o verir marmaristen selamlar
99 GSXR 750 Sargı regülatör Stator GSXR750 This is a Stator off a 99 GSXR 750,