[İzmir - MT]

Arkadaşlar mangala dayanamam ya yeni rejıme başladık 95 kl dan aşagı inelim diye böyle olursa bende rejim mejim kalmaz valla. speetygirl şule ablası kiloları biran evvel atabilecegimiz bir ilacınız varmı:pr: heralde denize falan tişörtle girecegiz:mrgreen: tüm MT arkadaşlarıma sevgiler saygılar.Kazasız şürüşler:rendeer:

Duydum ama bendede aynı sorun kiloooo ne olacak bizim bu halimiz:mrgreen: yemek gördükmü dayanamıyoruz arkadaş OSMAN YAMURDERELİ gibi olduk ya abi beni motor falan taşımaz.3 tekerlekli trıbitör beni anca taşır:queen: yok şaka şaka izmirli mt arkadaşlar pek yazmayı sevmiyor heralde:)

oğuz çatal dostum inşallah güzel bi hafta sonu organizasyonu ile mangal partisi yapacağız .
ancak şu çanakkale aradan sağsalim bi çıksın hayırlısı ile, sonrasında güzel etkinliklerimiz olacak hepberaber...:cat:

İZMİRHAYALET;599575' Alıntı:
speetygirl şule ablası kiloları biran evvel atabilecegimiz bir ilacınız varmı

spor abicim spor.... birazda yemene dikkat edersen sorun kalmaz mesela mangal partimizde sana bir parça tavuk kanadı veririz yeterde artar:p

FAVORİİ;599570' Alıntı:
ne birisi mangalmı dedi alAhh :cyclopsan abi duydunmumangal varmıs ŞULE APLAM canım aplam benim ,ali abi senide ok sevdim abii :p

ferhat gürkan serkan ve tüm manisaaaa..... siz olmadan mangal yapmayız ona göre şimdiden yer açın midelerde ....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aliiiiiiii,şuleeeeee :queen:
biri bunları durdursuuun...:queen:

söz konusu mangal olunca biraz zor ....:cat: :cat:
baksana herkes hazır mangal olayına. evet arkadaşlar topicteki yazılardan anlaşılacağı gibi galiba ilk programımız MANGAL gibi görünüyor ne dersiniz :rendeer:

Son düzenleme:
Mangal mantıklı, hele sağ salim bir gidip gelsin de bizim Vefa Yolcuları, hep beraber oturur konuşuruz bunu :)

mangal için süper bir yer biliyorum denize sıfır ağaç altı dalga sesleri oooo ya var ya birde sohbet, hatta ben çaydanlık bile getiririm ateşde çay demleriz sütlerin yada sarı arpa suların üzerine içeriz mis mis

abiii noo oluyo izmire...:p
ya durun çanakkale vaaar...sonra bi yurt ziyaretimiz vaaar...mangal,sütler,sarı arpa suları,anaaaammm :mrgreen:
dostlar ne varsa...dostluğa dair, paylaşmaya dair ,varız...:)
daha bak wallace'ın düğününü yapacağıııızz.gitar ile serçe'nin düğününü yapacağııızzz...:rendeer: izmiiirrr/manisaa çok işmiz var çoookkk...:cherry:

abiii noo oluyo izmire
daha bak wallace'ın düğününü yapacağıııızz.gitar ile serçe'nin düğününü yapacağııızzz...:rendeer: izmiiirrr/manisaa çok işmiz var çoookkk...:cherry:

ooohohhhh hazırlayalım öyleyse küçük altınları şimdidenn :queen:

abiii noo oluyo izmire...:p
ya durun çanakkale vaaar...sonra bi yurt ziyaretimiz vaaar...mangal,sütler,sarı arpa suları,anaaaammm :mrgreen:

Abi düğün müğün gözünüzü seveyim korkutmayın gözümüzü yahu! Sen geçen gün dert yanıyordun, evlendim hayatım söndü diye :queen:

mangal için süper bir yer biliyorum denize sıfır ağaç altı dalga sesleri oooo ya var ya birde sohbet, hatta ben çaydanlık bile getiririm ateşde çay demleriz sütlerin yada sarı arpa suların üzerine içeriz mis mis

Abi bu kadar anlattın, bari açık adres ver, pazar günü gidip keşif yapalım :) bakalım sarı arpa suyuna yakışacak bir yer mi?:queen:

ooohohhhh hazırlayalım öyleyse küçük altınları şimdidenn :queen:

Özlem hanım çok cömertsiniz yahu, ne diyeyim gözlerim yaşardı. :salut: Sitenin tüm üyeleri birer çeyrek takacaksa (yaklaşık 35.000 kişi :)) evliliği düşünebiliriz tabii... Değil mi Serçem?:queen:

Hocam gece gece okudum mesajları karnım acıktı mangal mangal..
Kanat alın süper olur, hem hesaplı hem yemesi güsel..Off offf.
Acıktım. Mutfaga gidiyorum ben

oh valla mangal olayları var ha hiçde sevmem yani :cherry: ... yarın direksiyon sınavı var şu ehliyeti alayım ilk geziye bende katılmak istiyorum allah nasip ederse

speedygirl şule;601515' Alıntı:
serçecim sen istersen bi daha gözden geçir bu aliyle olan ilişkini. baksana kızım yaaaa adam korkak çıktı. :p :p :p :p :p :p :p :p

Ablacığım olur mu öyle şey? Ben öyle şirin bir seçeden niye korkayım ki...
Şu yalan dünyada gitarım, motosikletim ve sevdiceğimden başka kimim var?
Hadi gitar motosiklet kırılır, bozulur, değişir. Ama O değişilir mi hiç? :rendeer:

Son düzenleme:
Izmirdeyim:)

merhaba arkadaslar,
hepınızı cok ozledım vallaaaaaa....
Carsamba sabahı Amsterdamdan Dusseldorf'a oradanda persembe gunu Frankfurt'a gectım. cuma sabahı 11 de Selanıke uctum ve cumartesı sabah Selanık'ten Istanbul a geldım... cumartesı gecesı de Izmıre dogru(ozel bı iş icin) yol aldım... ve pazar sabahı yanı sımdı İzmirdeyim... amacım canakkale gezısıydı ancak olmadı... ne yazık ki Çanakkale gezısıne katılamadım ama iki gunlugune de olsa izmirdeyım artık... sizleri gorme fırsatım olacak...

cok hızlı ama 25 gunu dolu dolu bı gezıyı cok keyıflı bi sekilde bitirdim... gezi yazilarina resimli videolu yazacagim... Gittardando catlasın diye:p

bu arada gittardando; FORRAP a LAF YOK:) her zaman 10 numaradır o...

gorusmek dilegiyle,
SeRCaN

Sercaan! nerlerdesin oğlum. izmirdesin madem, bu mesajı görür görmez bana ulaş.
Hoşgeldin. :)

Bu arada Forrap'a zaten lafım yok, o o sıralarda online bile değildi, ama sözlerimi üzerine alınmış, neyse.... Sen gel de konuşuruz. Ulaş bana mutlaka. telefonların kapalı...

polemik yooooook arkadaşlar tuncerde alide bizim çok sevdiğimiz dostlarımız uzamasın konu. yanlış anlama var. kapatalım konuyu.
hadi bakalım şimdiden program yapmaya başlayın. arkadaşlarımız sağsalim dönsün çanakkaleden ilk frsatta mangal partisini yapalım. wallace muratcım şu bahsettiğin yer neresiyse sen götürürsün bizi oraya artık. hadi bakalım izmir manisa ve çevre il ve ilçeler hazırlanın şimdiden....
:rendeer:

Neredeyse 1 haftadır evde yatıyorum.
Canım sıkıldıııııııııı!!!!!
:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar