İzmir yine gerilere düştü sayfada... Nerdesiniz arkadaşlar, nedir bu gaflet uykusu? Pazar için bir plan neyim yapsaydık?![]()
Ablacığım, senle benle olacak işse sorun değil ama bu sessizlik canımı sıkıyor benim.
Cafeden değil yahu, içindeki güzelliklerden dolayı ayrılamıyorumZaten böyle giderse orada gönüllü müzisyen olarak çalışacağım.:queen:
Abla nöbetten kaçta çıkıyorsun? Kaskın yanındaysa alayım seni, sen de Rise Cafe müdavimi ol![]()
vallaha bilmiyorum serkancım izmire birşeyler oluyor. kimseden ses seda yok uzun zamandır.
İZMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİR NERDESİNİZ YAAAAAAAAAAAAA
HAİNLER HERKES GEZMELERDE GALİBA :salut:
Yahu, biz Çanakkale'ye gidemeyenler olarak buluşup 18 Mart pazar günü kahvaltı yada öğle yemeği organizasyonu neyim yapsak olmaz mı?
Lütfen ciddiye alınız, hepimizin geçerli sebepleri var elbette oraya gidemediğimiz için, Bari bir-iki saat birlikte olalım. Oradaki arkadaşlarımıza canlı telefon bağlantısıyla katılır, selamlarımızı sunarız olmaz mı_
Ne dersiniz?
Bırakında haftada 1 gün bari gezelim gönlümüzce![]()
Bugün motorsikletimi iyice temizledim ve akpak yaptım Çanakkale için....
Bayrak için anteni hazırladım,bazı ufak tefek luzumlu olabilecek parçaları da denkleştirdim.
Artık iş sağsalim yola çıkmaya kaldı:cat:
Sizlerden nehaber??
Özer
Yahu, biz Çanakkale'ye gidemeyenler olarak buluşup 18 Mart pazar günü kahvaltı yada öğle yemeği organizasyonu neyim yapsak olmaz mı?
Lütfen ciddiye alınız, hepimizin geçerli sebepleri var elbette oraya gidemediğimiz için, Bari bir-iki saat birlikte olalım. Oradaki arkadaşlarımıza canlı telefon bağlantısıyla katılır, selamlarımızı sunarız olmaz mı_
Ne dersiniz?
inciraltında biyere veya güzelbahçe de altınoluk mandırasına kahvaltıya gidebiliriz olmadı güzelbahçede balık ekmek yeriz öğlen![]()