motor alıcam önerileriniz bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese merhaba 26 yaşındayım hayatımda daha önce hiç motorsiklet kullanmadım (scooter kullanmştm bi kaç kere :wiinkk: ) ve motorsiklet almaya karar verdim motor ehliyeti içinde başvurdum 30 milyara kadar vereblrm motor için öle hız mız yapmam bnm amacım hava olsun çok hoşuma gidiyor motorsikletlerin görünümleri bu yüzden şöyle havalı daha çok tasarımı ön planda olan modeller önerirsenz sevinirm bide spor olmalı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Herkese merhaba 26 yaşındayım hayatımda daha önce hiç motorsiklet kullanmadım (scooter kullanmştm bi kaç kere :wiinkk: ) ve motorsiklet almaya karar verdim motor ehliyeti içinde başvurdum 30 milyara kadar vereblrm motor için öle hız mız yapmam bnm amacım hava olsun çok hoşuma gidiyor motorsikletlerin görünümleri bu yüzden şöyle havalı daha çok tasarımı ön planda olan modeller önerirsenz sevinirm bide spor olmalı

İii al.....Bence hani şu cep motorlarından al ki hem ucuz olur hemde fazla yer kaplamaz...:p :p

Arkadaş ciddimisin dalgamı geçiyorsun anlamadım...Hava yapıcaksan 30 milyara araba alırsın ne yapıcaksın motoru...

İii al.....Bence hani şu cep motorlarından al ki hem ucuz olur hemde fazla yer kaplamaz...:p :p

Arkadaş ciddimisin dalgamı geçiyorsun anlamadım...Hava yapıcaksan 30 milyara araba alırsın ne yapıcaksın motoru...

kardeş sanane param var alıyorum sanamı sorucam ister motor alırm ister traktör bn sadece bilgim olmadıı için model önerin dedim yaklaşımın hoş deil

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kardeş sanane param var alıyorum sanamı sorucam ister motor alırm ister traktör bn sadece bilgim olmadıı için model önerin dedim yaklaşımın hoş deil

Senin yazın da sitede hoş durmuyo....Bakalım kaç kişi ne yazacak....

Dediğimi anlayacaksın....:cat:

Hem madem sormıyacan ne alıyım diye neden başlık açtın?....Bence araba al....

gidersin bi galeriye 30,000 ytl yi koyarsın masaya sana yardımcı olurlar arkadaşım

bak arkadaşım sitedeki arkadaşların sana bu şekilde tepkili yaklaşması gayet normal. daha önce senin gibi motor tecrübesi olmayıp hava olsun diye racing motosiklet lan arkdaşların cenaze topiclerini yayınladıgımız oldu. senin düşüncen: "ya ben nasıl olsa hız yapmam hız yapmayıncada sorun olmaz " diye düşünüyorsun ama durum öyle degil. senin o istedigin motorlar sadece 1. vitesinde 130-140 km hız yapabilen motorlar. diyelimki sen hiç hız sevmeyen birisin peki yapacagın hatalar ne olacak. gaz fren debriyaj kombisayonunda yapcagın ufacık hatalar( herkez hata yapar yapmasada trafikdeki diger sürücüler hata yaptırır. ) senin 150 km+ hızla biryere çarmana neden olabilirki bunların örnekleri oldukça fazla. ayrıca trafikte herkez senin kadar dikkatli degil. motoru aldıgında birçok kaza ile karşılacaksın.( bir anket yap motosiklet kullanıpta kaza atlatmayan sürüclerin sayısı parmakla sayılır kadar azdır) ve bunları atlatabilmen için altındaki motosiklete tam anlamı ile hakim olman gerekecek ve o zaman söylediklerimiz gözünün önünden bir flim şeridi gibi geçicek. bizim burda ugraşlarımız senin böyle anlarda hayatta kalma mücadelene yardımcı olmaktır.

burda senin yazını eleştirenle kızma hepsi senin iyiligin için ugraşıyor. senin motosikletine verecegin para hiçbirinin cebinden çıkmayacak. ama yarın birgün kaza haberi burda yayınlarken üzülecek kişilerin arasında onlarda olacak. sen mantıklı bir şekilde düşün bukadar insan senin ilk motosiklet olarak racing motosiklet almana neden karşı???

uzun yıllar motosiklet kullanman dilegiyle.....:rendeer:

Son düzenleme:
gerçekten arkadaşların da dediği gibi 30milyar verip de sırf hava atmak için motor alıcağına hiç alma daha iyi ama illa da görünüşü güzel bi racing alıcam diyorsan derbi gpr125 ya da hyosung gt250r gibi nispeten daha düşük cc'li bir motorsiklet al bari de kaza yapma riskin biraz daha azalsın... ;)

bak arkadaşım sitedeki arkadaşların sana bu şekilde tepkili yaklaşması gayet normal. daha önce senin gibi motor tecrübesi olmayıp hava olsun diye racing motosiklet lan arkdaşların cenaze topiclerini yayınladıgımız oldu. senin düşüncen: "ya ben nasıl olsa hız yapmam hız yapmayıncada sorun olmaz " diye düşünüyorsun ama durum öyle degil. senin o istedigin motorlar sadece 1. vitesinde 130-140 km hız yapabilen motorlar. diyelimki sen hiç hız sevmeyen birisin peki yapacagın hatalar ne olacak. gaz fren debriyaj kombisayonunda yapcagın ufacık hatalar( herkez hata yapar yapmasada trafikteki diger sürücüler hata yaptırır. ) senin 150 km+ hızla biryere çarmana neden olabilirki bunların örnekleri oldukça fazla. ayrıca trafikte herkez senin kadar dikkatli degil. motoru aldıgında birçok kaza ile karşılacaksın.( bir anket yap motosiklet kullanıpta kaza atlamayan sürüclerin sayısı parmakla sayılır kadar azdır) ve bunları atlatabilmen için altındaki motosiklete tam anlamı ile hakim olman gerekecek ve o zaman söylediklerimiz gözünün önünden bir flim şeridi gibi geçicek. bizim burda ugraşlarımız senin böyle anlarda hayatta kalma mücadelene yardımcı olmaktır.

burda senin yazını eleştirenle kızma hepsi senin iyiligin için ugraşıyor. senin motosikletine verecegin para hiçbirinin cebinden çıkmayacak. ama yarın birgün kaza haberi burda yayınlarken üzülecek kişilerin orasında onlarda olacak. sen mantıklı bir şekilde düşün bukadar insan senin ilk motosiklet olarak racing motosiklet almana neden karşı???

TAMAMEN KATILIYORUM :cat:

bak arkadaşım sitedeki arkadaşların sana bu şekilde tepkili yaklaşması gayet normal. daha önce senin gibi motor tecrübesi olmayıp hava olsun diye racing motosiklet lan arkdaşların cenaze topiclerini yayınladıgımız oldu. senin düşüncen: "ya ben nasıl olsa hız yapmam hız yapmayıncada sorun olmaz " diye düşünüyorsun ama durum öyle degil. senin o istedigin motorlar sadece 1. vitesinde 130-140 km hız yapabilen motorlar. diyelimki sen hiç hız sevmeyen birisin peki yapacagın hatalar ne olacak. gaz fren debriyaj kombisayonunda yapcagın ufacık hatalar( herkez hata yapar yapmasada trafikteki diger sürücüler hata yaptırır. ) senin 150 km+ hızla biryere çarmana neden olabilirki bunların örnekleri oldukça fazla. ayrıca trafikte herkez senin kadar dikkatli degil. motoru aldıgında birçok kaza ile karşılacaksın.( bir anket yap motosiklet kullanıpta kaza atlamayan sürüclerin sayısı parmakla sayılır kadar azdır) ve bunları atlatabilmen için altındaki motosiklete tam anlamı ile hakim olman gerekecek ve o zaman söylediklerimiz gözünün önünden bir flim şeridi gibi geçicek. bizim burda ugraşlarımız senin böyle anlarda hayatta kalma mücadelene yardımcı olmaktır.

burda senin yazını eleştirenle kızma hepsi senin iyiligin için ugraşıyor. senin motosikletine verecegin para hiçbirinin cebinden çıkmayacak. ama yarın birgün kaza haberi burda yayınlarken üzülecek kişilerin orasında onlarda olacak. sen mantıklı bir şekilde düşün bukadar insan senin ilk motosiklet olarak racing motosiklet almana neden karşı???

tam olarak bende katılıyorum

madem okadar paran var..hemde sekil ve muhendistlik istiyosun ve hız yapmıcam diyosun bence sana en uygun motor chooper tarzı bişeydir..bence oyle bişeyler dusun (haksızmıyım)

valla sen hiç alma bence bizim arkadaş kaza geçirdi allah korusun seninde başına böyle bişe gelmesin

Arkadaşım illa motor diyorsan ve race makina diyorsan o zaman kaç paran olursa olsun 125 cbr ile başla derim ben tabi istek senin 600 lük veya 1000 lik bi makina al ama 2 ci günün ölüm günün olur benden demesi fikir senin

siteye yeni üye olduğum zamanlardı biri vırnn vırnnn diye ses çıkaran motor istiyorum diye topic açmıştıda herkesde kopmuştu film :queen:

hiç tecrüben yokken bir anda 30 milyara kadar motor istiyorum dersen arkadaşların bu ve benzeri tepki vermesi çok normal çünkü hemen hemen hergün gazetelerde yada sitede motosiklet kazasında yaşamını yitiren bir sürü insanın haberini okuyoruz.
kaygımızı elint çok iyi dile getirmiş ağzına sağlık!

::plus1::

yani illa 30 milyarı harcıcam diyorsan en pahalı 125cc yi al :p :) harleyin olabilir mesela:cherry: ama 5-6 milyara çok güzel baslangıç motorları bulabilirsin.Bence paranı çöpe atma.Biraz öğrenmeden büyük CCli motorlara geçme:cat:

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Forumda arama yaparsanız yeni başlayan birinin 250cc'den büyük bir motorla başlamaması gerektiğini defalarca yazdığımızı görebilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar