Dünyanın en hızlı arabası Bugatti Veyron

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adam buyut değiştirir kanka....Adam ne kadar rahat....Sanki 200 yapıyo....

Uyuz oldum adama....:pr:

abicim yeter artik yaw gormekten biktik 3 senedir veyron da veyron :p

not: bugatti safkan italyan

ama dostum www.bugatti.com sitesine girdiğinde content Fransa diyor...bende İtalyano nomomento safkane toscani biliyordum emme hayret işte...:mrgreen:

hacı pavlüke(fabrika) Fransadaymış...

Produttore
Bugatti Automobiles S.A.S. Molsheim (France)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Uzunda bişey diyemem de kalkışta sanmıyorum kanka....

İST Trafiğinde ; şehir içinde bu arabayıı 150 cc lik scooter laa gecerm ben :queen: :queen:

abicim yeter artik yaw gormekten biktik 3 senedir veyron da veyron :p

not: bugatti safkan italyan

ama dostum www.bugatti.com sitesine girdiğinde content Fransa diyor...bende İtalyano nomomento safkane toscani biliyordum emme hayret işte...:mrgreen:

hacı pavlüke(fabrika) Fransadaymış...

Produttore
Bugatti Automobiles S.A.S. Molsheim (France)

Bugatti Volkswagen tarafından satınalındı. ilk icraatleri de 1000 hp üzerine çıkan ilk seri üretim otomobili üretmek oldu: Veyron

Bugatti Volkswagen grubunun bir parçası.

Volkswagen • Audi • SEAT • Škoda • Bentley • Bugatti • Lamborghini bu grubun markaları. Porsche de Volkswagen'in %20 hissesine sahip.

Performans olarak 0-100 ve 0-160 hızlanmada Veyron R1'den daha hızlı. Fazladan iki tekeriyle doğal olarak frenlemesi ve yol tutuşu da daha iyi. 0-100'ü 2,5 saniyede tamamlıyor alet, daha ne olsun...

Bugatti Volkswagen grubunun bir parçası.

Volkswagen • Audi • SEAT • Škoda • Bentley • Bugatti • Lamborghini bu grubun markaları. Porsche de Volkswagen'in %20 hissesine sahip.

Performans olarak 0-100 ve 0-160 hızlanmada Veyron R1'den daha hızlı. Fazladan iki tekeriyle doğal olarak frenlemesi ve yol tutuşu da daha iyi. 0-100'ü 2,5 saniyede tamamlıyor alet, daha ne olsun...

kanka hayabusadandamı hızlı bu şerefsiz garahtersiz veyron...:pale:

crato sağol...ama Fransada üretilmesi yinede garip geldi...Yani markanın milliyeti kimliği nedir halen anlayabilmiş değilim...İtalyanlarında milliyetci duyguları bizim kadardır...böyle bir milli markayı satmış olmaları garip...globalizm olgusu İspanya İtalya Yunanistan ve Türkiye gibi ülkelerde pek popüler değil....:)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İtalyanlar bu markayı ünlü edip satıyor...Daha sonra başka bir marka çıkarıyorlar.....Adamlarda teknoloji var.....Dahası bu sektöre yatırılacak paraları var...

2.5 saniyede 100 e çıktığına inanmıyorum kutucuk.....1000 hp de olsa neticede araba....O cüsseyi R1 den daha çabuk 100 e çıkaracağına inanamıyorum...

Teknik belgeleri benim için yeterli diil....

Son düzenleme:
Kasım veya aralık ayının Autocar dergisinde 0-160-0'da test etmişlerdi, Veyron 0-50, 0-100, 0-160 160-0 hepsinde daha iyiydi.

İtalyanlar bu markayı ünlü edip satıyor...Daha sonra başka bir marka çıkarıyorlar.....Adamlarda teknoloji var.....Dahası bu sektöre yatırılacak paraları var...

2.5 saniyede 100 e çıktığına inanmıyorum kutucuk.....1000 hp de olsa neticede araba....O cüsseyi R1 den daha çabuk 100 e çıkaracağına inanamıyorum...

Teknik belgeleri benim için yeterli diil....

gozumuzle gormemiz lazim di mi abi ?

:)

Shakulin

Bi milyon yuro be abi alet, lastiği patlasa benim on senelik maaş gitti demek :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar