Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar herkese selam, hayırlı cumalar.

Zafer abi büyük geçmiş olsun tekrar. Buralardan bi emrin olursa başımla bir.

Deniz'ciğim ve Alican ağabey sizlere de selam'ı-mahsus ederim:)
Keyfinize bakın... Dünya işlerine canımı çok sıkmam ben, öyle yapsam ömrüm kısalır... Anladınız siz onu:)

Pazar günü ben de fuara gitmek istiyorum, eee hatun da gelecek tabii ki... Hanım için de alışveriş (Kask vs.) yapmamız gerekiyor ne var ki, benim motorun üstüne de artık biraz biraz çıkmam lazım... Deniz bana bi başlangıç eğitimi verecekti Pazar günü ama, o da fuara gitmek isteyebilir... Kararsızım bana yardımcı olun arkadaşlar... Pazar günü ni yapah?:) N'ideh?

Oğuz...

Bence sen egitime devam..:bounce:
S&S

Alican ağabey, pazar sabah yine de buluşma yerinize biz de geliriz... Orada karar veririz ne yapacağımıza... Ağabey beni de nereden kaçta gideceğiniz konusunda haberdar ederseniz sevinirim.

Oğuz..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alican ağabey, pazar sabah yine de buluşma yerinize biz de geliriz... Orada karar veririz ne yapacağımıza... Ağabey beni de nereden kaçta gideceğiniz konusunda haberdar ederseniz sevinirim.

Oğuz..

Tabiki gelde motorla degil..:cherry: sakın..:bounce: :wiinkk:

Ağabey, gelirsem Deniz'le birlikte artçı gelirim muhtemelen... Merak etme büyük sözü dinleriz:) büyük lokma da yutmayız... Zira boğazımıdan geçmez..
saygılar.

Oğuz:)

oğuz, ben c.tesi sabahtan fuara gidecem pazar günü hava durumuna bağlı olarak sana motoru tanıtıcı ve teorik ve çok hafif uygulamalı eğitim vermeyi düşünüyorum haberin olaaa :bounce:

helal deniz
şu fuar olayını Pazar yapsaydınız da beraber eşlerle gideydik. Hem gezi öncesi tanışma olurdu

:rendeer:

GÜNAYDIN ARKADASLAR !!!!!!!!!!!
GÜN GÜZEL HEPINIZE SAGLIK ve BEREKET GETIRSIN
T&T KARDESLER :rendeer: :cat: ::sos::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Geldik geldik...Bi tanıdık cenaze var..(Uzak bir tanıdık).Eger uygun olursam öğlen gibi gelmeye calısıcam..
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Burgman Müthiş Bi Makina.mükemmeliyetin Saadete Dönüştüğü Noktadir Burgman Scooter Ci Değilim Ama Bence Scooterin Atasi Da ötesi De Burgmandir.ayrica Yeni An 400 Artik Satişta Ve 33,5 Beygir,yeni Kasa 199 Kilo Ve Yakit Deposu Artik 13.5 Lt Kapasiteye Sahip.kirmizi Siyah Gümüş Ve Mavi Renk Seçenekleri Mevcut.....maxi Scooter Hayal Ediyorsaniz Burgman Hayal Edin.

arkadaşlar burgman400 ve 650 nin şehir içi, şehirler arası yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar Duffy'yle konuştum az önce, nazar değmesin güzel bi araç almış istediği gibi: dizel, 2006-Fiesta-beyaz... Hayırlı olsun diyelim:) arkadaşımıza... Allah kazadan beladan uzak tutsun. Nazar değmesin.

Oğuz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar burgman400 ve 650 nin şehir içi, şehirler arası yakıt tüketimi hakkında bilgisi olan var mı?

Forumu incelersen bu konuda gerekli bilgileri bulabilirsin..:wiinkk:

Arkadaşlar Duffy'yle konuştum az önce, nazar değmesin güzel bi araç almış istediği gibi: dizel, 2006-Fiesta-beyaz... Hayırlı olsun diyelim:) arkadaşımıza... Allah kazadan beladan uzak tutsun. Nazar değmesin.

Oğuz...

Deniz kardes simdiden hayırlı olsun diyelim madem..:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar