güzel bir aksamdı eskı dostları görmek çok güzeldi yeni arkadaslarla tanışma fırsatımız pek olmadı açıkcası neyse bır daha kı sefere inşallah katılan tüm arkadaslara tesekkürler
süper bi geceydi emeği geçen herkese teşekkürler:rendeer:
ama beersa sığamadık gibi geldi bana:silent:
ayrıca benim için gecenin süprizi asker arkadaşımla karşılaşmamdı hemde askerdeyken hiç motor muhabbeti yapmadığım arkadaşımla:queen:
ya ben sizi sordum ama buluşamadık 'tanışamadık çanakkale olayıyla ilgili konuşmak istedim.Arkadaşlar güzel bir geceydi.
Emeği geçen bütün arkadaşların emeğine sağlık
ya ben sizi sordum ama buluşamadık 'tanışamadık çanakkale olayıyla ilgili konuşmak istedim.
stüdyo çalışmalarımın bitmemesi yüzünden belki gelemeye'bilirim bunlarla ilgili konuşacaktım hemde tanışmış olurduk kısmet değilmiş görüşmek üzere ..
tamam'dır sağol görüşmek üzere ....İişin aslı bende görüşmek istediğim bazı arkadaşlarla görüşümedim. Ortamın kalabalıklığından ve eski arkadaşların hasret giderme telaşından olsa gerek.
Artık topikten (kampla ilgili olan) haberleşiriz. Senden haber bekliyorum.
Önemli bir gelişme olursa topiğe tel no ve mail adresimi yazmıştım ordan da görüşebiliriz
en kısa zamanda bir daha yapalım....:cherry:
Kaçak dövüşcü Bezgin Bekir Keko Handro...![]()
abi sirf seni bekledik gorkemle gelcen die
bide okadar sopa tasittin bana..![]()
dayı yine tanışamadık senle ya önümüze hep engeller çıkıyo ne iş :mrgreen:
Soner dışında fotoğraf çeken yok mu:silent:
müthiş eğlendimmmm, ve diyebilirimki ilk defa bu kadar kalabalık motor grubu gördüm, earlyriders yöneticisi arkadaşlara bu buluşma organizasyonuna katkıda bulundukları için ve en önemlisi organizasyonu düzenleyen çıtı pıtı kırmızı kızada teşekkürler, sizler gerçekmisiniz...........varmısınız sizler...... dünyaya armağansınız iyi motor kullanıcıları
valla kızımla vakit geçirmeyi yeğledim be kanka...Allah beni taş yapsın emi...(heykel için ama)
kankam yaza sana Necdet abini unutturcam söz...havalar düzelsin...![]()