[İstanbul MT] 9 Mart Cuma - Buluşma Yeri Bostancı Beer's - Herkese Fuar Davetiyesi

güzel bir aksamdı eskı dostları görmek çok güzeldi yeni arkadaslarla tanışma fırsatımız pek olmadı açıkcası neyse bır daha kı sefere inşallah katılan tüm arkadaslara tesekkürler

süper bi geceydi emeği geçen herkese teşekkürler:rendeer:
ama beersa sığamadık gibi geldi bana:silent:
ayrıca benim için gecenin süprizi asker arkadaşımla karşılaşmamdı hemde askerdeyken hiç motor muhabbeti yapmadığım arkadaşımla:queen:

Alper allahın hakkarisinde siz son günlerinizde kafayı sıyırmış vaziyetteydiniz ne motoru ne muhabbeti :) pasifloralar elinizde gazoz gibiydi :mrgreen: ama yabancı bir ortamda tanıdıklarla karşılaşmak gibisi yok gerçekten yoksa sıkıcı bir gece olabilirdi benim için :wiinkk:

Organizeyi eden nin aklina, gellernlerinde ayaklarına sağlık.

her bulusmadan sonra aklıma takılan şey:

BİZ BUNU NİYE DAHA SIKI YAPMIYORUZZZZ :)

Resimler icin MT Fotorafcısı SONER e de sevgiler!!!

gerçekten güzel geceymiş :) işlerden fırsat bulursam bir dahakine bende gelicem kesin :)

007

Emeği geçen herkese teşekkürler...:)
Özlem giderdik, yine güldük...:)

Ogün kardeşimin yeni kaseti, Vedat ın yeni makinesi hayırlı olsun... Bir daha Necdet in arkasından gitmem egzos sesinden uyuyamadım yafuu...:cherry:

albatros-fb ahmet'cim sana öncelikle çok teşekkür ederim 'geçmiş günler'de tanışmadan ön yargıyla biraz birbirimizi kırdığımız ccbbdd barış arkadaşım'la beni tanıştırdın'çok değerli bir arkadaşımız 'aynı zaman'da ve değerli bir müzik adamı olması beni çok mutlu etti inşallah barışla ileri günlerde beraber çalışmalar yapacağız. toparlayıcı ve yapıcı tutumunu' gerçek motosiklet'ci ruhunu kişiliğinle birkez daha gösterdin sağol varol.
bu arada kadir abi kaza yapmış senden öğrendim akaltekede aynı şekilde bunlara üzüldüm çok geçmiş olsun sevgilerimi tüm kardeş motosiklet'cilere bir kere bin kere daha yolluyorum .
dünkü gece çok güzel şeylere vesile oldu yeniden düzenleyen özge kardeşime ve tüm motosiklet'cilere sonsuz teşekkürler soner resimler için sağol :)
cüneyt'cim varol bitanem senin şiir kitabınıda dört gözle bekliyoruz inan gönül dostu !o çocuk yuvaları gezileri beraber paylaşımlarımız necdet'le hasan 'la tüm motosiklet'ci kardeşler'le güzel günlerimiz can yoldaşlığımız devam edecek allah(c.c)izin verirse ölene kadar...

Arkadaşlar güzel bir geceydi.
Emeği geçen bütün arkadaşların emeğine sağlık

Arkadaşlar güzel bir geceydi.
Emeği geçen bütün arkadaşların emeğine sağlık
ya ben sizi sordum ama buluşamadık 'tanışamadık çanakkale olayıyla ilgili konuşmak istedim.
stüdyo çalışmalarımın bitmemesi yüzünden belki gelemeye'bilirim bunlarla ilgili konuşacaktım hemde tanışmış olurduk kısmet değilmiş görüşmek üzere ..

ya ben sizi sordum ama buluşamadık 'tanışamadık çanakkale olayıyla ilgili konuşmak istedim.
stüdyo çalışmalarımın bitmemesi yüzünden belki gelemeye'bilirim bunlarla ilgili konuşacaktım hemde tanışmış olurduk kısmet değilmiş görüşmek üzere ..

İişin aslı bende görüşmek istediğim bazı arkadaşlarla görüşümedim. Ortamın kalabalıklığından ve eski arkadaşların hasret giderme telaşından olsa gerek.

Artık topikten (kampla ilgili olan) haberleşiriz. Senden haber bekliyorum.
Önemli bir gelişme olursa topiğe tel no ve mail adresimi yazmıştım ordan da görüşebiliriz

İişin aslı bende görüşmek istediğim bazı arkadaşlarla görüşümedim. Ortamın kalabalıklığından ve eski arkadaşların hasret giderme telaşından olsa gerek.

Artık topikten (kampla ilgili olan) haberleşiriz. Senden haber bekliyorum.
Önemli bir gelişme olursa topiğe tel no ve mail adresimi yazmıştım ordan da görüşebiliriz
tamam'dır sağol görüşmek üzere ....:)

off offf gelemedim .:pr: :pr:
çok güzel bir gece olmuştur.kesinlikle çok güzel olmuştur.
çalışmaktan gelemedim.büyük bir fırsatı kaçırdım.
:salut:

en kısa zamanda bir daha yapalım....:cherry:

Kaçak dövüşcü Bezgin Bekir Keko Handro...:p

Son düzenleme:
müthiş eğlendimmmm, ve diyebilirimki ilk defa bu kadar kalabalık motor grubu gördüm, earlyriders yöneticisi arkadaşlara bu buluşma organizasyonuna katkıda bulundukları için ve en önemlisi organizasyonu düzenleyen çıtı pıtı kırmızı kızada teşekkürler, sizler gerçekmisiniz...........varmısınız sizler...... dünyaya armağansınız iyi motor kullanıcıları

müthiş eğlendimmmm, ve diyebilirimki ilk defa bu kadar kalabalık motor grubu gördüm, earlyriders yöneticisi arkadaşlara bu buluşma organizasyonuna katkıda bulundukları için ve en önemlisi organizasyonu düzenleyen çıtı pıtı kırmızı kızada teşekkürler, sizler gerçekmisiniz...........varmısınız sizler...... dünyaya armağansınız iyi motor kullanıcıları

Sen "sevgi pıtırcığı" olmalısın:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla kızımla vakit geçirmeyi yeğledim be kanka...Allah beni taş yapsın emi...(heykel için ama):p

kankam yaza sana Necdet abini unutturcam söz...havalar düzelsin...:p

ah metehandro 10yaz uğraşsan beni unutturamasın :queen: :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar