[Ankara - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::plus1::

olm junyor, ben motoru servise goturmeyi dusunuyorum.. onumuzdeki haftasonu ankara disina cikma ihtimalim var ama olmaz ise bi servis yolu gozukuyor.. hem aldiktan sonra genel bi kontrol olmadi hem de 4000 km oldu.

sen alir isen cbr yi beraber gidelim, hem sen de bi gostermis olursun... hatta eby78 de gelebilir.. toplu indirim bile olabilir :)

ankarada servis icin nereye gidilir beyler ? official bir ilk bakim-kontrol olsun diye honda efe mi yoksa cesitli ustalardan birini mi tavsiye edersiniz ??

shakulin
Valla sana Çok zahmet verdim abi Yordum senide dün :silent:
Arkadan gelen ses sanırım, sanki ufak çaplı taş girmiş diske sürtüo gibi yağmurdan dolayı yıkatamadıkta. Bakalım Benim İş belli olsun Götürürüz abi birlikt;) eby i bilmem gelirmi:) sabah Kontrol ettim lastiği Taş gibi eskisinden ii oldu tü tü tü :)

Bmw F650gs veya Aprilia pegaso 650 olabilir.Transalpin uygunfiyatlısınada bakabiliriz.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
abi hayırlı olsun , umarım yeni motorunu da kolay bulursun

Forumdan Uzaklaştırıldı
junıors gecmıs olsun..ekıpmanların ıcerısıne bır de pantolon eklemek sart demek kı..

bahadinli
sen motorunu ne zaman aldın ve plakası da 06 mıydı? 06 degıl ıse normaldır ama yok ank plakalı ıse serdar kardesım bır sure musade edecek artık bana..:queen:

abıcım plaka 06zes81
bence hersey normal.....bende fazladan olan sey benım ruhsatta muayeneyı yazan bölum dolmustu fazladan bıde ona para verdım....gercı ruhsatı hala cıkartamadım....bıde 1ayı doldurdugum ıcın 87 ytl de cabası...ha 87yı cıkarsak genede 250 yı gecıyor.....:pr: :pr: :pr:

valla ben motorun modelıne göre falan değişsiyor dıye bılıyordumda...o değilmiş....model farkı vergıde gcerlıymıs.....ben 12,5 ytl vergımı ödedım.....1 yıllık sıgortaıda 24.65 ytl ye yaptırdım....abıcım sen bı de sıgorta yaptırcan...aklında bulusun....emnıyete gıtmeden ssk yaptırttt......

Bmw F650gs veya Aprilia pegaso 650 olabilir.Transalpin uygunfiyatlısınada bakabiliriz.

abıcım klr olabılır mııııııııı???????????????????????antalyadan gelme bıtene klr var....yanlıs hatırlamıyorsam 2001 modeldı ....adam 7000ytl ıstedı....pazarlıkta olablırmıs......

Son düzenleme:
Valla sana Çok zahmet verdim abi Yordum senide dün :silent:
Arkadan gelen ses sanırım, sanki ufak çaplı taş girmiş diske sürtüo gibi yağmurdan dolayı yıkatamadıkta. Bakalım Benim İş belli olsun Götürürüz abi birlikt;) eby i bilmem gelirmi:) sabah Kontrol ettim lastiği Taş gibi eskisinden ii oldu tü tü tü :)

haber verin yeter tabıkı gelırım :wiinkk: honda efe den de vazgecmeyın bakım ıcın ..:cat:

bu arada hafta sonu ıcın bır gelısme varmı? ne yapılacak vs..

Son düzenleme:
Bahadinli ilgine teşekkürler ama 2001 klr için 7000 ytl çok.2004-2005 leri 7500-8500 ytl arasında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bahadinli ilgine teşekkürler ama 2001 klr için 7000 ytl çok.2004-2005 leri 7500-8500 ytl arasında

caya abı YANLIS HATIRLAMIYORSAM dedım...belki daha yuksek modeldır...fıyatta 6000 ytlde olablır.....:p unuttum yaww....ilgilenmedım ıcın o modellerleeee:cherry:

hadi pazara napıyoruz,hava durumu müdürümüz bi onay ver pazar uygunmu:p biran önce açalım başlıgımızı.

az once bizim oglani gezdirmeye cikardim ozlemisim be :salut:
inceden pers-cumayi bulalim detaya giricem :mrgreen:

hafta sonu olsun bende gelirim bu güzel havalarda...
ya bugun sabah motorla gelecektim ofise...okadar yorgunum ki arabayı bile zor kullandım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
her hafta aynı muhabbet dönüyor Çıkan olmuyor bakalım bu hafta olcakmı:)

ya bendeki mondial 125mt yi satıp üste taksitle bir motor almayı düşünüyorum cbr 125 yada cbf 150 falan yada 250 cc eski bir motorda olur race tipi bir motor almayı düşünüyorum ayda 500 taksitle alabilecegim bir arkadas varsa bana haber verirse sevinirim. cok fazla para ayıramadıgım için bu sekilde alabilirsem sevinirim. zzr250 buldum 3500ytl ye fakat arastırdım parcasını zor bulursun dediler bu yuzden o motora girmek istemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bendeki mondial 125mt yi satıp üste taksitle bir motor almayı düşünüyorum cbr 125 yada cbf 150 falan yada 250 cc eski bir motorda olur race tipi bir motor almayı düşünüyorum ayda 500 taksitle alabilecegim bir arkadas varsa bana haber verirse sevinirim. cok fazla para ayıramadıgım için bu sekilde alabilirsem sevinirim. zzr250 buldum 3500ytl ye fakat arastırdım parcasını zor bulursun dediler bu yuzden o motora girmek istemedim. yardımcı olursanız sevinirim.

dostum benım makınaya bak ıstersen 3bin ytl ye verırım Honda Cbf 150 satmak ısteyenler kısmındada var :cat:

valla cumartesi gidip bakacağım şu cbf 150 ye.aklıma soktun bi göreyimde bakalım duruma göre bişeyler yapacağım.ama 3000 çok fazla be:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla cumartesi gidip bakacağım şu cbf 150 ye.aklıma soktun bi göreyimde bakalım duruma göre bişeyler yapacağım.ama 3000 çok fazla be:)

Dostum sana söyledım. sen istiyorsunki hem ucuz alayım hemde 500lük alayım bu zihniyetle motor alamazsın onu başta söyleyeyim. Fiyatı en makul e çektim Çünkü bende alıcam motor tekrar yoksa 2.500 verim canın saolsun ama benide anlamanı isterdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar