Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ya arkadaşlar bende cbf almadan once kafamda sadece cbr125 vardı ama ıkısını yanyana gordukten ve kullandıktan sonra fıkrım degıstı..cbf cok daha buyuk ve guzel gorunuyo benım fıkrım
tabıkı bu sadece benım fıkrım

mete_han abı
hala bızı sevdıgını solemedın bak kırılırız gorkem(dımı lan kırılırız:))

sizi herşeye rağmen seviyom len...:queen:

Yoo :p Cuma günü Mete abiyi Cbr'a oturtup resim çektircez ::evil::

ok...ama benim boy pos biraz hallicedir...manyak sırıtırım motor üstünde söyliyim...sizi kırmam ama...hatır için cıbıra bile binerim...ama sizide cbf de görücez taammı...bakalım nasıl durcanız...sonra gece sitede bakarsınız kendinize ula ne baba motor ne kadar yakışmışım üstüne diye sevindirik olcanızz...:p

Son düzenleme:
Öyle olsun bakalım :cherry: Hem ben cbf kötü demedim ki... Cbr daha güzel dedim sadece :p Şaka şaka....

Hem ben Cbf250 hastasıyım :) 100 eksik 100 fazla...

Öyle olsun bakalım :cherry: Hem ben cbf kötü demedim ki... Cbr daha güzel dedim sadece :p Şaka şaka....

Hem ben Cbf250 hastasıyım :) 100 eksik 100 fazla...

cbf 250 benimde hoşuma gidiyor bak...ortak nokta bulduk nihayet...:p

hem praetorıan senin için şöyle böyle diyor...benden söylemesi bak...dedikoduyu sevmem ama cıbır kardeşliği yalan olmuş Görkem...hatırlatayım...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sizi herşeye rağmen seviyom len...:queen:

ok...ama benim boy pos biraz hallicedir...manyak sırıtırım motor üstünde söyliyim...sizi kırmam ama...hatır için cıbıra bile binerim...ama sizide cbf de görücez taammı...bakalım nasıl durcanız...sonra gece sitede bakarsınız kendinize ula ne baba motor ne kadar yakışmışım üstüne diye sevindirik olcanızz...:p

Tü allah davul etsin seniii benide tokmak....Ver ha vurayım sana:queen: .......:pr: :pr: Ulen ne dönek adamsın?...Fırıldak pervane....Topaç......:queen:

Beş dakkada sattın ya gene.....Ulen 2-3 mesaj önce yazdıkların nereye gitti?....:pr: Biz boşamı yazdık...Karizma marizma diye...:pr:

Görkem tamam herşey serbest...Bide çinliye bindirin...Öyle çekin...:queen:

la hatır içinmi binmeyecez cıbıra...keko yanlış okudun...onlar cbf ye binince bak ne baba motor diyecekler...ben motorlu bisiklete binicem onlar transalp yavrusuna...

hem praetorıan senin için şöyle böyle diyor...benden söylemesi bak...dedikoduyu sevmem ama cıbır kardeşliği yalan olmuş Görkem...hatırlatayım...:p

Gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün :mrgreen: :mrgreen:

Zaten biraz daha Özgürle dolaşırsam laf çıkacak :queen:

Yok yok Yuan Sport alalım ... Cbr'ın çinlisi :cherry: Hem cbr hem çinli daha ne :queen: Tam Mete abilik

lütfen biraz daha fazla fotoğraf koyabilir miyiz , özellikle motoruna ekleme yapmış kullanıcıların bu fu değişiklikleri bizlerle paylaşmasını çok isterim..... hepinize kazasız günler dilerim

Valla içimden satmamak geçiyor o yüzden 4.000 ytl :mrgreen: Kızım gibi benim o , ilana baktıkça gözlerim yaşarıyor :salut: Grenajlarının iç taraflarında bile çamur yoktur kızımın :bounce:

Cbfçiler nerdesiniz :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar