[Bursa - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar ögle dssaatlerinde bursaya geldik yogun yagmur altında bursya girdik ama o saat itibariyle kimse aramayınca sehir merkezine girmekten vazgecip cekirgeden uludaga cıktık

milli park girişinden sonra hava oldsukca bozdu bulutmuydu sismiydi bilmiyorum ama göz gözü görmüyordu genede zirveye kadar cıktık soguktan olsa gerek mangal yapmak aklımızın ucundan bile gecmedi ama asagısdsan sucuklu tost yaptırmıstık

anide yagan dolunun da etkisiyle zaten karlı olan yollar cok kayganlastı ve bi anlık dikkatsizliğimizle biraz motokayak yaptık bu arada video cekiyordu diğer arkadas kamerayı cok ötede bulduk calısıyordu fakat dönüşte feribotta denedik calısmadı zar zor kaseti cıkartık videoları eger kurtarabilirsek kaza anıda olacak yarın fotografcıya veririm salı gibi cıkar herhalde ekleriz resimleri

bizim için farketmez gelicez dedikmi geliriz canakkale gezisi yaklastıgı için yola cıktık haftaya gidelim arkadaslar gene gidelim derse maddi yöndende müsaitsek gene geliriz bursa surası zaten hemen

bizim için farketmez gelicez dedikmi geliriz canakkale gezisi yaklastıgı için yola cıktık haftaya gidelim arkadaslar gene gidelim derse maddi yöndende müsaitsek gene geliriz bursa surası zaten hemen

Sağ salim evlerinize ulaştığınıza sevindim.:)
Malum bu gün hava çok bozuktu içimden inşallah bir çılgınlık etmezler diyordum,
Fakat siz fazla çılgın çıktınız:wiinkk:

Demek size sibiryaya gezi var desek bizden önce varacaksınız yani.:queen:

Hocam arkadaşların geleceği kesin de, senin durumun vahim gözüküyor:p
Valla helal olsun geleceğiz dediler gelmişler.aynı ben:rendeer:
deer_152 cuma günü beer's da görüşmek üzere.:cat:

beer's da benim içinde bir beer iç canım benim ist. mt ye slmlar bu sefer ayıp ettik ama bi dahakine böle olmaz :)

hade len derler adama öyle bir yağmurda bir kere cıktımda söylemesi ayıp donuma kadar ıslanmıstım bi daha mümkün oldugunca yağmurda cıkmamaya gayret gösteriyorum...

hade len derler adama öyle bir yağmurda bir kere cıktımda söylemesi ayıp donuma kadar ıslanmıstım bi daha mümkün oldugunca yağmurda cıkmamaya gayret gösteriyorum...

Al sende bir yağmurluk tulum benim gibi rahat rahat gez kardeş.Bak deer_152&Motorilize_Deli kar kıyamet zirveye çıkmışlar.Utan utan Tatlı su motorcusu seni.:cherry:Bursa'lı olacaksınız birde dağ görmüş kar görmüş olacaksınız bak adamlar İstanbul'dan gelip dağa çıkıyor.tüüüüüüüüüüü.

tamam özkan rezil ettin beni saolasın ama yeterrrrr
az kaldı benimde mevsimim geliyor
2 hafta sonra canakkaledeyim sana kart atayımmı oradan...

abi senin aktivitelerde süper oluyor birkeresindede işkembe corbası vardı yanlıs hatırlamıyorsam ogün özkan savas istanbuldan bursaya gitmişti galiba

bidaha senin açtıgın konulara bakmam zaten birde bursamt nini bunda bi kabahati yoktabiki kimseye bi kırgınlıgımız yok herkezin bi tarzı var bizimde aramızda yol yapmıyan arkadaslar var ama ben kendi payıma gezmekten yanayım hava kosulu farketmez gittiği yerekadar gideer152im

beer's ede gelmeye calısıcaz ama kesin söz vermedim bakalım durumlar ne gösterecek

Efet hava muhalefeti dolayısıyla bugün alacağım motorun sahibiyle buluşamadım...Ama umarım önümüzdeki günlerde düzelir...

iyigeceler bursa mt uyelerı.ıstanbul mt gelmıs ama kazaya uzuldum ya keske olmasaydı.pazar gunu saat 15,00 gıbı santral garajda yagmura yakalandım ve s..lmiş sıpaya dondum tabırı caizse:queen: siz bide kalkın taa istanbuldan gelin uludağa cıkın bak su adamlara ya:queen: inşallah bidaki sefere görüşmek üzere:cat:

bursa mt üyeleri!!şöle sağlam bi kask almak istiyorum ama marka ne olcak onu bılmıyorum.Çeneden açmalı kask almam gerektiğine dair bilgi aldım.fiyat hakkında ve nerden edinebileceğime dair bilgisi olan varmı??santral garajda bi yere sordum,kaskın markası NOLAN,çeneden açmalı bana 230 avro çekti tabi vuruldum kalbimden,tansiyonum çıktı desem yeridir:queen:

önerilerinizi bekliyorum:rendeer:

iyigeceler bursa mt uyelerı.ıstanbul mt gelmıs ama kazaya uzuldum ya keske olmasaydı.pazar gunu saat 15,00 gıbı santral garajda yagmura yakalandım ve s..lmiş sıpaya dondum tabırı caizse:queen: siz bide kalkın taa istanbuldan gelin uludağa cıkın bak su adamlara ya:queen: inşallah bidaki sefere görüşmek üzere:cat:

bursa mt üyeleri!!şöle sağlam bi kask almak istiyorum ama marka ne olcak onu bılmıyorum.Çeneden açmalı kask almam gerektiğine dair bilgi aldım.fiyat hakkında ve nerden edinebileceğime dair bilgisi olan varmı??santral garajda bi yere sordum,kaskın markası NOLAN,çeneden açmalı bana 230 avro çekti tabi vuruldum kalbimden,tansiyonum çıktı desem yeridir:queen:

Kardeş eğer istersen benim kaskı verebilirim sana.. Askerlik mevzuu çıktı.. Ayrıca 3 kask fazla bana:mrgreen: sadece 4 saat kulandım. Shark S600 modeli.. sıfır denebilir 1 çizik bile yok. Ama full kapalı bi kask. Düşünürsen özelden mesaj at fotoğraflarını falan atıyım sana...

Kardeş eğer istersen benim kaskı verebilirim sana.. Askerlik mevzuu çıktı.. Ayrıca 3 kask fazla bana:mrgreen: sadece 4 saat kulandım. Shark S600 modeli.. sıfır denebilir 1 çizik bile yok. Ama full kapalı bi kask. Düşünürsen özelden mesaj at fotoğraflarını falan atıyım sana...

kardes ozelıne bıraktım mesajı:cat:

dostum ben gdr marka aldım cok memnunum hatta resimlerinide koymustum,
yalova yolundaki honda dan aldım 225 ytl 6 taksit olarak (çeneden acılır mat siyah, iç kısımda ikinci bir vizörü var güneş için, ayrıca buğu yapmıyor)
cox marka ceneden acılır kasklarıda öneririm 300 ytl civarı ama buğu yapıyorlar

oxygen bidahaki sefer görüşmek üzere kontgerillanında dediği gibi bugu yapmayanlardan alırsanrahatedesin tabiki cagların teklifinide degerlendirebilirsin

dostum ben gdr marka aldım cok memnunum hatta resimlerinide koymustum,
yalova yolundaki honda dan aldım 225 ytl 6 taksit olarak (çeneden acılır mat siyah, iç kısımda ikinci bir vizörü var güneş için, ayrıca buğu yapmıyor)
cox marka ceneden acılır kasklarıda öneririm 300 ytl civarı ama buğu yapıyorlar

kontgerilla kardes su gdr kaskın resımlerını gorebılırmıyım sendekı tam ıstedıgımden hem fıyat olarakda uygunmus ya nerden gorebılırım resımlerı:cyclopsan

kontgerilla kardes su gdr kaskın resımlerını gorebılırmıyım sendekı tam ıstedıgımden hem fıyat olarakda uygunmus ya nerden gorebılırım resımlerı:cyclopsan

:p tamam buldum resımlerı ara allah ara 90.ncı sayfadaymıs buldum walla gusel kaska benzıyo ya bende bundan alsam ıyı olur ha.tesekkür ederim kontgerilla.Bu arada bademli16 ya uğrayalım beyler bos kalmasın malum orası bızım olacak:queen:

Son düzenleme:
benim kaskın resimleri

üstünden 3 ayrı yerden ve ceneden olmak üzere 4 hava kanalı var. yaz için içerde ikinci bir güneş vizörü var. mat yumusak siyah
amann kask işte kafaya giyiliyor :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar