[Bursa - MT]

Bursalı sevgili motorsiklet dostlarım yardımınıza ihtiyacım olacak.Sedat abimin 1ay önce ist kartal sanayi sitesinde dükkanın parkından CİTREÖN marka c150 BEYAZ renkte pikap tipli kangolara benzer biraz plaksı:34-GID-46 sizden yardım istememin nedeni ise;arabayı aldığımız eski sahibi bursaya yerleşmiş ve arabayı çalanın eski sahibi olduğu yüksek bi ihtimal eger gözünüze takılırda görürseniz eger tel:0532-661-78-76 HASAN ARSLAN İlgili arkadaşlara şimdiden.::thanks: ::tutkuy::

slm lar ben bandırma dan erhan sizleri kendime yakın buldum he he :)
benide aranıza alın.......bursa ya gelmişliğim var hatta orada motosiklet dostu arkadaşlarımda var.tanışmak görüşmek dileğiyle

:mrgreen: merhaba mt üyeleri motorumu aldım sonunda ama simdilik tecrübe kazanana kadar scooter ile idare edecez.jinlunlardan forum sayesınde vazgectim vibrasyon problemi yüzünden.Bu arada Mondial'in 150 zc modelini satın aldım.Aranızda bilen varmı?Nasıldır,dikkat edilmesi gerekenler neler vs..
artık etkinliklerde bende varım...:queen:

Arkadaslar honda cbr125r düşünüyorum...Etrafınızda var ise eğer bana yönlendirirseniz sevinrim..Fiyatta oturulur konuşulur anlaşılırsa eğer bankadan gidip parayı çekeriz...Kredi çekeceğim de..Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Abi hafta sonu köye bir dolap taşıma olayımız var ama.
Gitmezsem kesin gelirim.
Ozaman liste şöyle olucak :
Kanepe
İHTİYAR + 5
Kontgerilla +1
deer_152 + 1
özkansava +1
rafethasal

V&B

İHTİYAR;580673' Alıntı:
Volkancığım motorları sattınmı.Seninde pek sesin soluğun çıkmıyor,gazcılardamısın?.

evet orhan abi gazcılardayım hala aynı yerde benim motorları orda görebilirsin ..... beklerim herzaman ben burdayım uğrayın yaa işi bu tarafa düşen olursa çay çorba içelim ........

neyse bu gezi olaylarından haberim olursa bende katılabilirim orhan abi haberin olsun ........

formu okudumda nereye liste hazırlanıyo beyler bi bilgi verebilirmisiniz ben göremedim yada yakalayamadım nereye gidileceğini...........:)

İHTİYAR +5
Kontgerilla +1
deer_152 +1
özkansava +1
rafethasal
V&B +1

Şimdi iş bir başlık açıp İstanbuldan gelenlerle bağlantı kurmaya kaldı.hava durumunu 4 siteden takip edip ortalamaları alıyorum.

o zaman ok.

İHTİYAR;585787' Alıntı:
İHTİYAR +5
Kontgerilla +1
deer_152 +1
özkansava +1
rafethasal
V&B +1

Şimdi iş bir başlık açıp İstanbuldan gelenlerle bağlantı kurmaya kaldı.hava durumunu 4 siteden takip edip ortalamaları alıyorum.

Abi şimdi Doğrulayalım...: Bu pazar Uludağ gezisimi bu? Saat kaçta nerde buluşucaz? Onuda bi yazarsan tam süper olucak.
Çünki bide 18 Mart Pazar günü Çanakkale gezisi vardı yanlış hatırlamıyorsam...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar dün cok güzel bi hava vardı gelemedik bu hafta sonu gelmeye calısacagız kimse olmasada ben bi artcıyla gelirim yanlız baska arkadaslarımız bir sonraki haftayı istiyorlar gelebilmeleri için olmadı bidahaki hafta gene geliriz

gelecek olanları bildiririz

slm lar ben bandırma dan erhan sizleri kendime yakın buldum he he :)
benide aranıza alın.......bursa ya gelmişliğim var hatta orada motosiklet dostu arkadaşlarımda var.tanışmak görüşmek dileğiyle

Hoşgeldin aramıza, sitenin devamsızıktan bi dönem tekrara kalan nur yüzlü üyesi SEFLEK de hemşehriniz.

İHTİYAR +5
Kontgerilla +1
deer_152 +1
özkansava +1
rafethasal
V&B +1

Benide listeteye ekleyebilirsiniz. +1

:mrgreen: merhaba mt üyeleri motorumu aldım sonunda ama simdilik tecrübe kazanana kadar scooter ile idare edecez.jinlunlardan forum sayesınde vazgectim vibrasyon problemi yüzünden.Bu arada Mondial'in 150 zc modelini satın aldım.Aranızda bilen varmı?Nasıldır,dikkat edilmesi gerekenler neler vs..
artık etkinliklerde bende varım...:queen:

Tek bildiğim yağlamayı sağlamak ve motora zarar vermemek için gazı sürekli açık tutmaktan imtina edip, kesik kesik gazlamak gerektiği. Serviste yatan motosikletlerin çoğu sürekli tam gaz açmaktan müzdaripmiş.

Arkadaslar honda cbr125r düşünüyorum...Etrafınızda var ise eğer bana yönlendirirseniz sevinrim..Fiyatta oturulur konuşulur anlaşılırsa eğer bankadan gidip parayı çekeriz...Kredi çekeceğim de..Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Şu ilana bir bak istersen: http://www.alalimsatalim.com/ikinciel/2006_HONDA_CBR_125_R/121390.htm

Son düzenleme:

bence sahibinden.com'a bi bak ikinci el kelepir motorlar denk geliyor :cat:

Orayı devamlı olarak takip ediyorum ama bursa içinden olması şartım açıkçası...Motoru kontrol etmem için..Bi tane var şimdi bursa da bugün şarjım bitikti konuşamadım adamla msj atabildim sadece.Onunla irtibata geçeceğim..

ultraukala umarım artık bir motor alırsında bizde kurtuluruz artık senin bu iyimi alalım mı kaca buluruzlarından :)
şaka bir yana sende 2 tekerleklende hep beraber gezelim yahu...

ultraukala umarım artık bir motor alırsında bizde kurtuluruz artık senin bu iyimi alalım mı kaca buluruzlarından :)
şaka bir yana sende 2 tekerleklende hep beraber gezelim yahu...

Valla sadece siz deil etrafımdaki herkes kurtulacak inş...:queen: :queen: :queen:

En çok da babam..Bıktı dırdırımdan artık..Bu arada oyak bankta çok iyi bir kredi kampanyası var şu ara..En çok da oyak banka teşekkür ederim artık alırsam motoru...

Sizde az kaldı kurtulacaksınız benim dırdırımdam...Bi motorlanayım da inş...:cherry:

Valla sadece siz deil etrafımdaki herkes kurtulacak inş...:queen: :queen: :queen:

En çok da babam..Bıktı dırdırımdan artık..Bu arada oyak bankta çok iyi bir kredi kampanyası var şu ara..En çok da oyak banka teşekkür ederim artık alırsam motoru...

Sizde az kaldı kurtulacaksınız benim dırdırımdam...Bi motorlanayım da inş...:cherry:

inşaallah aminnnnnnnnnnnnnn:cherry:

Arkadaşlar,İstanbul yağış sebebiyle geziyi öbür haftaya erteledi,dolayısıyla bizde gezimizi kısmetse haftaya yapacağız.Bu hafta sonu yağış yar.

özkanım nabıyon iyisindir insallah özledik yaw seni ne zaman gelecen burlara...

Tarık İstanbuldan haber yok galiba ne dersin.

Haftasonu ne yapıyoruz? Planda değişiklik var mı?

Hocam hava muhalefeti sebebiyle galiba erteliyoruz.:cyclopsan
Ama üzülsekmi :pale: yoksa sevinsekmi :cherry: bilmiyorum,malum yağış yok kuraklık var.:wiinkk:

Bende özledim sizleri.Bir an önce işleri yoluna koyayım söz sizlerleyim.:rendeer:

Yoksa bizi sevmiirmisin.:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar