Gaziantep Mt nin ilk Gezisi

Gaziantep MT olarak ilk gezimize Ali abi (Aydemir) Ve ben (Gökhan) olarak tamamladık.feragold (mehmet Abi) nin de katılmasını çok istedik ama yenge gözünü çok korkutmus heralde :p

Öğle Saatleri Yola Çıkamdan Önce Motosikletleri Gıcır gıcır yaptık
image023zy0.jpg

Gaziantep in en büyük ayıbı olan tabelamız her kavşakta bizi yanlız bırakmadı.. Bu na rağmen Kurallar çiğnenemek içindir :):p
image027ax5.jpg

Yolda Ali abinin arkadaşı olan bir alabalık restorant ına uğrayıp pişmiş alabalık aldık. En sağdaki sarı alabalık şu anda midemde :):)

image030ob4.jpg

15 Km sonra Burç ormanlarına vardık ve açlık gözümü bürümüş bir halde hemen sofrayı kurduk

image037fd3.jpg

image035fa1.jpg

image040vw1.jpg

image033nr4.jpg

Ohh Karnımızda doydu şimdi sıra hayvanat bahçesine doğru yola çıkıyoruz..
Bu arada orman ve manzaraya diyecek yok..
image041xn2.jpg

image043ro8.jpg

image042oi2.jpg

Ve İşte Gazianep'in meşhur Hayvanat bahçesinin kapısı göründu..
image056ij1.jpg

Girişte Bizi Fil karşılıyor..
image057ro6.jpg

İşte Asilliği ve gücü ile bilinen leopar..
image059zj7.jpg

Ali abiden yiyecek isteyen Deve Kuşu Boyundan posundanda utanmıyor :p
image065oh5.jpg

Yavru Kanguru Çok Ürkekler. Böhhh Dedim korktu kaçtı bu pozdan sonra.
image068ap2.jpg

Soğukluğuyla bilinen Yılan Garüntüsü bile ürkütücü..
image087nt6.jpg

Dev akvaryumda köpek balıkları..
image076sk3.jpg

Kocaman gagalarıyla Pelikanlar.
Teki Ali abiye kur yapıyodu :p
image092qn3.jpg

image094rd9.jpg

Maymun ve lama
image115qk5.jpg

image098dj6.jpg

Artık Hava Bozmaya başladı Ve saat de baya geç oldu Eve dönüş yolu bize göründü..

Hayvanat bahçesinde geçen saatler boyunca aklımız sürekli motorlarımızdaydı. ve çıktığımızda dua ettik ki motorlarımıza birşet olmamıştı..
image044kn5.jpg

image050hf6.jpg

Ve artık dönüş yolundayız...
image052ys5.jpg

Gaziantep Mt olarak İlk gezimiz olmasına rağmen çok zevk verici bir gezi oldu. aksilikler de oldu tabiki işallah bir sonrakisinde feragold (mehmet abi) yide aramızda göreceksiniz..

aşk olsun insan bizide çağırır.:) ama sayı ileriki günlerde dahada çoğalır inşaallah. güzel fotoğraflar paylaşımın için sağol. çağırma işi şaka hastanede mesaim vardı. gelemezdim zaten ama siz benim yerime de iyi eğlenmişsiniz sağlıcakla kalın kazasız belasız sürüşler.

Wayy be ; helal ; Antep e saygılar :) sizleri bölee görmek mutLu ediyoo bizleri :)

güzel gezi elinize sağlık,2 kişi diye baslar 50 kişi olmuşsunuz birde bakmışsın :rendeer: :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
afiyet olsun agam ne diyek çağırmayanlar utansınlar yoorum bir dahaki sefere epeyy adam toplıyakda gidek inşallah bende gelirim hem antep'de zaten pek cbr 125 yok hem millet motor görsün biraz :queen: eyvallah güzel gezmişsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel gezi olmuş.

ayrıca salton dikkatimi çekti o eldivenler inşaat eldivenimi? :queen:

CİHAN;589720' Alıntı:
güzel gezmişsiniz,paylaşmın için saol
Saol Cihan. İşallah her hafta sonu yayınlıcağız resimlerimizi artık

eroldayı;589728' Alıntı:
paylaşımınız için saolun güzel gezi ve güzel resimler:cat:
Saol Erol abi haftaya dahada güzel oalcak işallah

aşk olsun insan bizide çağırır.:) ama sayı ileriki günlerde dahada çoğalır inşaallah. güzel fotoğraflar paylaşımın için sağol. çağırma işi şaka hastanede mesaim vardı. gelemezdim zaten ama siz benim yerime de iyi eğlenmişsiniz sağlıcakla kalın kazasız belasız sürüşler.

Abi çoğalmamız için senin aramızda olman lazım. haftaya senide bekliyoruz.

Wayy be ; helal ; Antep e saygılar :) sizleri bölee görmek mutLu ediyoo bizleri :)

Bak gördünmü ben geldim Gaziantep MT canlandı :p

tebrik ederim,mötorsiklet aşkına devamını dilerim...

Saol demirgursel

daha nice gezilere ....umarım katılımlarınız çoğalak sürer

Saol Şahin Gezi olarak size yetişebileceğimizi sanmıyorum ama sayı olarak belki yetişiriz:)

güzel gezi elinize sağlık,2 kişi diye baslar 50 kişi olmuşsunuz birde bakmışsın :rendeer: :wiinkk:

Olucaz olucaz Saol erdo

daha bice geziler yapmanızı dilerimm

Saol belifeless

afiyet olsun agam ne diyek çağırmayanlar utansınlar yoorum bir dahaki sefere epeyy adam toplıyakda gidek inşallah bende gelirim hem antep'de zaten pek cbr 125 yok hem millet motor görsün biraz :queen: eyvallah güzel gezmişsiniz

Saol Cbr125repsol Haftaya senide bekliyoruz bak. Yok işim çıktı yok şöyle böyle anlamayız gelir evden alırız seni. gelmessende lastiğini patlatırız :p

tebrikler nice gezilere:)

Saol eskici kardeşim

Güzel gezi olmuş.

ayrıca salton dikkatimi çekti o eldivenler inşaat eldivenimi? :queen:

Evet sonix idareten onu kullanıyorum kendime güzel bir eldiven alana kadar.:) Aslında baya güzel ne soğuk geçiriyo ne rüzgar ne su.

Arkadaşlar tebrik ediyorum. Güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkür ediyorum. Bu girişiminiz ilerleyen zamanlarda büyüyüp gelişecek olan grubunuzun tohumu olacaktır.

salton olurmu öyle şey???biz oturup semiriyoruz bu aralar mangal falan.kültürel değeri yok valla bizim geizlerin:p şaka bir yana biz size muğlayı gezidiriyoruz sizde bize Gaziantepi gezdireceksiniz.daha nice gezilere kazasız belasız devam etmeniz dilekleimizle

Başlangıç için iyi. resimlerin kalitesini biraz arttırırsanız daha zevkle seyrederiz Antebi paylaştığınız için çok teşekkürler

gaziantep MT
güzel gezi olmuş, bize tekrar antebin güzelliklerini gösterdiniz, grup gezileri böyle başlar.

osmaniye-kadirliye de bekleriz. Ayrıca baharda Adana MT ile Andırın-Başkonuş gezimiz olacak bekleriz.

ayrıca forograftaki işaret motosiklet giremez levhası degil aksine girebilir.

bknz. http://trfdenetleme.iem.gov.tr/tanzim.htm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar