Gaziantep Mt nin ilk Gezisi

Gaziantep İl Temsilcisi
gaziantep MT
güzel gezi olmuş, bize tekrar antebin güzelliklerini gösterdiniz, grup gezileri böyle başlar.

osmaniye-kadirliye de bekleriz. Ayrıca baharda Adana MT ile Andırın-Başkonuş gezimiz olacak bekleriz.

ayrıca forograftaki işaret motosiklet giremez levhası degil aksine girebilir.

bknz. http://trfdenetleme.iem.gov.tr/tanzim.htm

evet gercektende güzel gezi oldu ilk gezimiz olmasına ragmen havalar güzelleştıkce gezilerimiz de güzelleşecek katılımda artar umarım bu arada airman kardeşim trafık levhaları degişti senin dedigin eski levha bu yeni levha keşke bu tabela hıç olmasay dı bunun için çalişmalarımiz var

Süper Moderatör (BBRR)
izmir MT ilkk gezisine 3 kişi gitmişti. şimdi 50-60 kişi oldular istanbul desen ona keza ilk geziler böle az kişi ile olsada duyan katılıyo duyan katılıyo ve grup artıyo sizde biraz artında MT stickelerinden gönderelim gruba dağıtın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk gezi olmasına ragmen güzel bir gezi olmus devamı gelir inşallah bbu sekilde katılanların dahada artacagını sanıyorum zaten niye bize haber vermediniz tarzında mesajlar gördüm hadi hayırlısı

ayrıca forograftaki işaret motosiklet giremez levhası degil aksine girebilir.

bknz. http://trfdenetleme.iem.gov.tr/tanzim.htm

Hayır öyle bir durum olamaz. Çünki o yoldan motosikletler sürekli geçiyordu. Yeni alınan karara göre o yolu ve çevresindeki yolları motosikletlere kapattılar.
Tabelanın fotosunu alırken
-ali abi bu tabela bana biraz farklı geldi yani üzerinde bir çizgi olması gerekiyor dedim.
ve sonra internetten iyice araştırdım o tabelanın anlamını bulamadım. Aslında bulmamada gerek yok yeni alınan karar ile o yollar şu anda motosiklet girişine kapalı.. istersen sende bir ara o tabelanın anlamını..

izmir MT ilkk gezisine 3 kişi gitmişti. şimdi 50-60 kişi oldular istanbul desen ona keza ilk geziler böle az kişi ile olsada duyan katılıyo duyan katılıyo ve grup artıyo sizde biraz artında MT stickelerinden gönderelim gruba dağıtın

Saol barış abi sabırla beklicez stickeleri :)

Son düzenleme:
TebrikLer güzeL bir gezi oLmuş,Sayenizde merak ettigim Antep hayvanat bahçesinide bi nebzede olsun görmüş oldum :)

Gaziantep İl Temsilcisi

bunu bir söz olarak kabul ediyoruz bekliyoruz MT stickeleri ayrica destegın içinteşekür ederiz

tesekkurler paylasim icin. gaziantep turkiyenin en guzel sehirlerinden bitanesi. hele birazda bogazina duskunsen tam bir cennet.
abime daha kral bi makina yakisir diyorum ben resimlerin kalitesi gazi sehrimizin guzelligine golge dusurmus biraz. SAMPIYON GAZIANTEPSPOR

Gaziantep İl Temsilcisi
tesekkurler paylasim icin. gaziantep turkiyenin en guzel sehirlerinden bitanesi. hele birazda bogazina duskunsen tam bir cennet.
abime daha kral bi makina yakisir diyorum ben resimlerin kalitesi gazi sehrimizin guzelligine golge dusurmus biraz. SAMPIYON GAZIANTEPSPOR

delsol ilk gezimiz bu ama bırdakı sefere daha güzel olacak motor konusuna gelin ce o da olacak bakıyorum iyi bir motura zaten olursa virago 535 lık yamaha olacak kismet

Saol delsol İlk Gezimiz olduğu için biraz acemilikler oldu makine ayarlayamadığımızdan cep telefonu ile çekmek zorunda kaldık. İşallah birdahakilere kaliteli fotolar çekeceğiz.

Arkadaşlar, bu yıl yolu Kuşadası'ndan geçecek mototrcular için harika bir yer keşfettim. Kuşadasında özgünlüğünü ve temizliğini, güleryüzlü ve içtenliğini korumuş çok sevimli ve hesaplı bir tatil mekanı, Mürsel Pansiyon. Yaşlı bir çiftin işletiği tesisi geniş yeşillikler içindeki bir bahçede, çok dinlendirici bir yer. 2007 yaz tatili için Ege'yi düşünenler bu sevimli ve samimi bu yerin web sayfasını (www.murselpansiyon.com) ziyaret etmelerini öneririm. Herkese selamlar, mutlu günler.

dostlar mt kardeşleri..nice etkinliklere ALLAH nasip etsin...sevindirin, özendirin bizleri...

gazıantep de motora binme yasagı kalktımı yoksa siz kacak mı bindiniz :silent: Cok sacma bi şey motosiklet kullanamamak... Ama yine güzel gezi olmus. Animapark resimlerde güsel.. Ellerinize saglık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar