Sagir Oda Fan Club

Hadi bakalim sagir oda manyaklari,fan clubumuz kuruldu.burada biraz dizinin kritigini yapalim.

bu aksam yeni bolum var bakalim neler olcak,fragmani izleyemedim merak ediyom.
siyah takimlarimi giyip arkadasa gidecegim bundan sonra :) :)

sağır oda ne olaki :silent:
3 yıldır doğru düzgün tv izlemedim :queen:
[ek] dizinin resmi sitesine girince hatırladım bir bölümü için arkadaşın çalıştığı evi kullanmışlardı. güzel diyordu. yinede eve tv alıp izlemeyi düşünmüyorum:mrgreen: :p [/ek]

yaww aksam zahit oguz beyi vurdu ve dizinin sonunda hastir cekerken bi hal oldum.o adam benim favorimdi.o adam olurse diziyi izlemem :(

Hadi bakalim sagir oda manyaklari,fan clubumuz kuruldu.burada biraz dizinin kritigini yapalim.

:queen: Eşşekler Vadisi kaldırılınca bu diziyemi sarıldınız şidetsever genc yiğitler...

en sevdiğim replikde şuydu...

"Bana bak aslanım...":cherry:

Doğu Bey de Niyazi olunca dedimki bu dizi artık izlenmez...:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok baba....Beni sarmıyo bu diziler....Avrupa yakası ndan başka dizi tanımam abi...En azından eğlendiriyor....:p

İlk birkaç bölümü izledim, sonra senaristin uluslararası ilişkilerdeki derin (!!!) bilgisine hayran olup izlemeyi bıraktım.

:queen: Eşşekler Vadisi kaldırılınca bu diziyemi sarıldınız şidetsever genc yiğitler...

en sevdiğim replikde şuydu...

"Bana bak aslanım...":cherry:

Doğu Bey de Niyazi olunca dedimki bu dizi artık izlenmez...:p

offf bir zamanlar deli yurek sonra kurtlar vadisi simdide bu dizi.bana gore birdahaki dizide turkler ve uzaylilar olacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar