Ayşe Şule Bilgiç'in Motosiklet Popülerliği Hakkında

Üzüldüm

Ben kendisini Hurriyetten taniyorum birde ara sira kozayatagi civarinda RK plakalı Fazerdan , bunun disinda , ne dizilerde dikkatimi cekmiş ne de reklamlarda ,ha birde birkaç magazin haberinde Kıraç la evlenmesinden .

Neyse
bence kendisinin tecrubeli bir yarisci olmasi gerekmiyor , populer olmasi ve motor kullanmasi ile taninmasi Turkiye de bulunan trafik ayilarina guzel guzel mesajlar veriyor . Kendi yazdıklarının bize birsey ogretmesi gerekmiyor .
buraya yazılan okadar cok yazi var ki bagzisina bir sey ogretirken bagzisina sinek viziltisi olabiliyor . Bence onun yaptigida aynisi , devamli ve azimli bir sekilde bu konuda yazmasi bize zarar degil yarar getirir diye dusunuyorum .

Direk yazi yazmamasi konusunda diger populer insanlardan farklı olması beklenmemeli , uyelerin alınırken elekten gecmedigi zaman icinde dostlukların kuruldugu ortamda kotu sonuçlarda gelisebilir , ve populer biri olarak hedef olması bence cok kolay . Bukadar fikirlerine ve davranislarina katılmayan insan var ve yazan herkes kibar olarak fikrini belirtmis . Kibar olmayanlar olur ise ne olacak ( olası bir durum) bırakır giderim . Kendini hedefe yerlestirmek istemeyen kimse kendini açıklamaz . Belkide aramızda devamlı yazıyordur kim biliyor benim senin kim oldugunu .

Bence uzak yakın bu yola bir katkısı olan herkes kardeş olmalı , ÖTV ile ilgili biz forumda yazarken o kosesinde yazıyordu , bircok motor dergisi halen yazıyor
ama anlayana , mermer olmus kafalar anlamıyor . Ama o genede yazıyor haber degeri ve rahatsızlıkları bildirmesi açısından belki muhalefete bir koz verir .

Gun olur devran doner yarın tanısırsınız , bambaşka biridir utandırır bizi .

Neyse avukat gibi oldum ama yazılanların hepsini okudum ve bağzılarına üzüldüm .

Hepinize sevgiler saygılar .

Tekrar ediyorum, ne dergi, ne yazar kişiliği ne de sanatçı kişiliği. Ben duayen görülmesini ve diğer ünlü yarışçılardan daha fazla ünlü ve önde olmasını eleştiriyorum.

Aslında konumuz Ayşe Şule de değil. Onun bu kadar ünlenmiş olması. Bu ünlenmeyi gereksiz buluyorum. Bunun için de o değil biz suçluyuz :)

hah!
ben de zaten onu duayen olarak gören sonra da ne duayeni kardeşim deyip, kendi çıkarttığı noktadan indirmeye çalışmanın mantığını tartışmak daha doğru diyorum. Burada, AŞB'nin duayenliğini, otoritesini, zartını zurtunu tartışmanın saçmalığını, gereksizliğini anlatmaya çalışıyorum. AŞB'ye boşuna laf söylenmesinin bir anlamı yok diyorum.

Ünlü olma meselesine gelince; bu kişinin kendi istek ve tercihleriyle de alakalı bir durum. Kimi ünlü olup, tabloidlerde çarşar çarşaf yer bulmak ister, kimi de yarışlar gece vakti yapılsa da yüzümü gören olmasın der.

Büyütmenin bir anlamı yok, vakit öldürmek isteyen Özkök'ün köşesini okuduktan sonra AŞB'nin köşesini de okur istemeyen de okumaz. Kimse kimseyi zorlayamaz. AŞB de ister buraları okur, ister okumaz.

benim anlamadıgım birşey var. kendisini desteklemeyenleri dikkate almayan, eleştriye açık olmayan biri için neden sayfalarca yazıyoruz. sitede bukadar fanatigi olmasına ragmen gelipte şurda toplam 1-2 dk zamanını alacak bir topic açıp yazısını kendi yayınlamayan buda yetmezmiş gibi birde kendini desteklemeyenleri dikkate almadıgı açıkça belirten birisi için neden bukadar ugraşıyoruz:silent:

Şaşırdım doğrusu başlığı görünce;
Yani kötü bir şey mi yapıyor şimdi Ayşe Şule?
Uğraşmış didinmiş dergisini çıkarmış, (ya da çıkaracak) ortada herşeyden önce bir emek var. Beğenilirse alınır okunur ve dergi yayınlanmaya devam eder. Beğenilmezse de zaten kendiliğinden tarihin tozlu arşivlerinde yerini alır.
Bİr şeyler üreten ya da üretmeye çalışan insanı olumsuz yönde (kişinin şevkini kıracak şekilde) eleştirilmesini de doğru bulmuyorum.

Şaşırdım doğrusu başlığı görünce;
Yani kötü bir şey mi yapıyor şimdi Ayşe Şule?
Uğraşmış didinmiş dergisini çıkarmış, (ya da çıkaracak) ortada herşeyden önce bir emek var. Beğenilirse alınır okunur ve dergi yayınlanmaya devam eder. Beğenilmezse de zaten kendiliğinden tarihin tozlu arşivlerinde yerini alır.
Bİr şeyler üreten ya da üretmeye çalışan insanı olumsuz yönde (kişinin şevkini kıracak şekilde) eleştirilmesini de doğru bulmuyorum.

5 sayfayı okumamanı normal karşılıyorum da, ilk mesajı da mı okumadın abi? Hiç dergiden bahsetmiş miyim allahaşkına? Okumadan yazmayın gözünüzü seveyim ya :pale:

ama anlayana , mermer olmus kafalar anlamıyor .

Hepinize sevgiler saygılar .

Hepimiz Mermeriz...Hepimiz Ayşe Şuleyiz...:p

ben mermer kafalılığı kabul ediyorum...:) Ama hem mermer kafalı diyorsun...saygı bunun neresinde...eleştirilmeyi eleştireni sevmiyorsunuz...bende bunu anlamıyorum...eleştiririm...çılgınlar gibi muhalefet ederim kime ne...belki ksıkanıyorum...belki mındar diyorum...kime ne...

forumdayız arkadaşlar hatırlatırım...düşünce tartışma platformu...her düşünceye açık ve saygılı olmalıyız...

Dişicik çok şanslıymışssın..Adam olarak görmüş seni cevaplamış.....Bizler burada bişeyler tartışırken demekki adam yerine konmuyoruz....Bir soru sorsak cevaplanmıyacak ....

Neyse son yazım...Birdaha A.Ş.B hakkında yazmayacğım....Başka konumu yok yaaa.....Zaten bizden de görmüyorum....Oda bizi görmüyor....

tavşan Ayşe Şule 'ye küsmüş...o bişey duymamış...:queen:

Son düzenleme:
Yazmak çizmek istemiyorum aslında ama bilen bilmeyen öyle şeyler yazıyor ki, zannedersin ki AŞB Gazetecilik Fakültesi dekanı...

Tabii esas komik olan da Ayşe hanımın Erhanın ağzından bize gönderdiği mesaj. Ne diyodu bakiim: "Ben çok meşgul bir kadınım, öyle yazılarımın her yayınlandığı yerde üyeler beni istiyor diye üyelik alıp 60 sitede aktif olamam. Canlarım benim, beni siz yarattınız" gibisinden bi takım laf-ı güzaf...

Eeee tabi ne de olsa, acayip gazeteci ! Bir yazısında sevgili annesini yazar, bir diğerinde 4 yıl önce başka bir gazetede yayınlanmış ve internette pelesenk olmuş, başka bir yazıyı ( Rauf Gerz'in yazısı ) okuyuculara kakalamaya kalkar.

Bunlar da bitip, yeni yazı lazım olunca internete girer ama :wiinkk:

Hem de nereye ? Lütfedip kendi ağzından bir cevap bile yazmadığı ( meşgul ya... ) Motosiklet.net'e !

Ne yapar orada ? Bizim Skullun ( hani onun bu sitedeki sekreteri var ya, şu yazılarını buraya kopyalayan ve Zat-ı şahanenin cevabını bize ileten :cherry: ) yazdığı yazıyı kopyalayıp, noktasına virgülüne dokunmadan ve yine "ilkeli" gazetecelik örneği ile kaynak göstermeden köşesine koymak için...

http://www.motosiklet.net/forum/ayse-sule-bilgic/23539-2007-modeller-gorucuye-cikiyor.html bu başlıkta mesaj # 4 te Eyongun yazısını okuyun, anlarsınız.

Bırakın arkadaşlar bu işleri ! Daha önce başka bir yerde de yazdım, burada da bir defa daha tekrar edeyim (hatta burda bir ekleme daha yaparak) :

A.Ş.B. motosiklet kullanan güzel ve medyatik bir kızdır. Hepsi o...
Bundan başka bir de, gazetecelerin yüzünü kızartacak kadar ilkesiz ve dikkatsiz bir gazeteci ( bu sıfatı kullandığım için, gerçek olanlardan özür dilerim)

::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

Ayşe Şule Bilgiç konusu iyice dallandı budaklandı. Peki neden? Elinin hamuruyla erkek işine soyunduğundan mı? Bir bayan olarak birçok erkekten daha ünlü olup kendisinden sık sık bahsedilmesi birilerinin canını sıktığından mı?

Hayır. Bence tek neden daha önce de bahsetmiş olduğum samimiyetsizlik yüzünden. Gördüğünüz üzere kendisinin girmeye bile lütfetmediği bir sitede hakkında başlıklar açılıyor, tartışmalar yapılıyor. Bunca prim yapıyor ama siteye girmediğinden bunlardan haberi bile olduğunu sanmıyorum. Yani o kendisinin sandığından daha ünlü biri.

Sırf birileri istiyor diye 30 bine varan üye sayısı olan bir siteye girmeye tenezzül etmemek, istiyorsanız yazımı alın kopyalayın şeklinde tavırlar... Bence çok iddialı hareketler... Satıcı müşteri ilişkisini düşünün. Müşteri olmadan satıcının hiçbir anlamı yoktur. Aynen motosiklet camiası olmadan da Ayşe Şule Bilgiç'in bir yerlerde motosiklet ile ilgili yazılar yazması, dergi çıkartması anlamsızdır.

::plus1:: ::plus1:: ::plus1::

Geç kalmışım konuya mesaj yazmaya abilerimiz gerekli açıklamaları yapmışlar :mrgreen:

Söylenecek söz kalmamış zaten :)

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar bazı şeyleri karıştırmış gibi geldi ya da ben bazı şeylere anlam yükleyemiyorum veya aklım bazı şeylere ermiyor.

bir arkadaş demiş köşesinde yazı yazıyor para kazanıyor işi ticarete dökmüş o artık benim için motorcu değil diye.

tamam görüşünü belirtebilirsin senin görüşündür ama senin görüşünden bize ne veya Ayşe Şule Bilgiç'in yaptıgı işlerden bize ne veya benim görüşümden kime ne...

insanların kendi şahsi görüşlerinden dolayı konu anlamsız bir şekilde ve gerginleşerek bir yerlere gitmeye başladı.

Ayşe Şule Bilgiç Türkiye'de motosiklet kültürünün gelişiminde bizler gibi katkıda bulunan bir insandır. Tek farkı gazetede yazarak daha çok kişiye hitap ediyor.
Ayşe Şule Bilgiç'in dergi çıkartmasından bana ne, gazeteden aldıgı paradan bana ne, fazer kullanmasından bana ne, dizilerde oynamasından bana ne.

prometheus demişki daha çok ünlü olmaları gereken birileri varken niye bu kadar ünlü Ayşe Şule Bilgiç demiş; ben de prometheus'ın görüşüne katıldım ve nedeninin reklam oldugunu soyledim.

ama bazı arkadaşların görüşüne katılamıyorum çünkü ya hissiyata baglı ya da kendi kafalarında kurdukları hadiseler oldukları için bir anlam veremiyorum veya benim aklım bazı şeylere gerçekten ermiyo.

lafın özü şu;
Ajdar'a kalkan eller kırılsın ::alkiis:: ::alkiis:: :cherry:

benim gibi motosikleti de motosiklet sürücüsünü de sevmeyen, motor binmeyi aptallığın en büyüğü olarak gören biri, Ayşe Şule Bilgiç'in yazıları üzerine meraklanıp araştırmaya gidip motositket ve A2 ehliyet sahibi olduysa demek ki yazıları amacına ulaşmış.
ama camiaya uzak olduğum için diğer hususlar hakkında yorum yapamam...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AyşeŞule mail atmış sağolsun, çokkkkkkk şey yazmış ama ben ona saygımdan tamamını koymuyorum..Söz de verdim zaten...:wiinkk: :wiinkk:

Alıntı:
Tuğbacım öncelikle ilgine çok teşekkür ediyorum...

Ayrıca guru duyuyorum seninle birkaç kez yazdıklarına denk geldim
motosiklet.net'te.. Beni savunduğun için çok teşekkür ederim. İnan ben 6 senedir bu
çok konuşan ama sadece konuşan kesime o kadar alıştım ki artık kafama takmıyorum.
Çünkü ne yapsan bunlara yaranamıyorsun. İstiyorlar ki ben her daim orada olup onlara
laf yetiştireyim. Bu mümkün değil.

Bir tanesi adam gibi mail atmış da cevap mı vermemişim? Ben niye orda yokmuşum?
Çünkü ben bütün gün nette oturup millete laf yetiştirecek durumda değilim. Ama
söyleyemiyosun işte böyle ççıkıp. Ukala oluyosun o zaman, sevimsiz oluyosun. En
güzel az ve öz konuşmak, kimseyi kırmadan. Herkesin de seni anlamasını
beklememek...Neyse dolmuşum sana patladım gördün mü? : ) ))))))

genele olmasa bile ayşe şule gayet güzel açıklamış nedendir niçindir :)

sevgili arkadaşlar çağımız değişiyor , artık müdür olmak için çalışmak , gazeteci olabilmek için yazım yeteneği , oyuncu olmak için konservatuar mezunu olmak gerekmiyor .. yürü ya kulum denen ünlü olabiliyor .. çok yadırgamamak lazım ..

neden gezmediği yazmadığı konusunda da ayşe şuleyi haklı buluyorum .. kime yazsın kimle gezsin , internette irili ufaklı o kadar çok grup varkı

Ayşe Şule o verdiği yanıtta, "konu dışına çıkan konulara" yanıt vermiş. Benim ilk mesajda bahsettiğim çok çok farklı bir şey. Bu konunun da aslında doğrudan kendisiyle ilgisi yok, yani "neden kalkıp da mail atarak Ayşe Şule'ye sormadınız" benzeri yazılar için diyorum. Benim sorgulamak istediğim Ayşe Şule değil, biziz aslında.

Bir yanda motosiklet süren bir bayan; diğer yanda yarışlara katılıp dereceler elde eden, ülkemizi temsil eden iki insan (Merkit ve Torunlar), Balkan enduro şampiyonalarında başarılar elde eden bir başkası (Şakir Şenkalaycı), Sinan Sofuoğlu ve Tolga Uprak.. vs.
Bu insanların kaçını tanıyorsunuz, kaçını tanıtıyorlar?

Evet işte bahsettiğim konu bu benim. Yoksa Ayşe Şule'nin ne yazarlığı, ne oyunculuğu, ne de kişiliği beni ilgilendiriyor. İsterse dünyanın en kaprisli insanı olsun, bulunduğu yere az önce saydığım anlamlardaki başarılarıyla geldiyse kişiliği ayrı bir konu olur.

Ayşe Şule hakkında; motosikleti onun sayesinde sevdim diyenler, Ayşe Şule sayesinde gündemde motosiklet konuşuldu diyenler; eminim ki siz de ünlü olsanız, siz de bir gazetede yazar olsanız ve siz de bu sorunlardan bahsetseniz; siz de becerirsiniz tüm bunları.

Lütfen şimdi koyunu bu çerçevede tartışalım; oyunculuk, yazarlık ve kişilik ile ilgili mesajları sileceğim, zira konu amacından sapıyor gittikçe.

zira konu amacından sapıyor gittikçe.

Pardon da bu konunun amacı nedir? Madem AyşeŞule gözünüz de önemsiz biri,madem geldiği yeri ve bu ünü haketmiyor neden onun hakkında başlık açılıyor..Hem AyşeŞule nin sizin bahsettiğiniz kadar ünlü değil bence..
Benim babam ( ki kendisi yazardır ) günlük tüm gazeteleri okuyan, yutmadığı kitap kalmayan ( İpek Ongun romanlarını vs saymazsak ) bir adamdır..O tanımaz etmez AyşeŞule yi, kızı sayesinde tanıdı..
AyşeŞule nin motor forumların da tanınması normal değil midir? Bütün yazıların çoğu forumda yer alıyor, bayan olduğu için de doğal olarak dikkat çekiyor..En basitinden siteye bir bayan üye gelmeye görsün, tanışma topiğine yazmaya adeti olmayan tipler bile doluşmuyor musunuz?
Yazmayacaktım bu konuya ama sanırım yazacağım..Bir bayan söz konusu, bu bayan her seferinde motosikletin tutku olduğunu, tam koruma sürmemiz gerektiğini, ehliyetin şart olduğunu söyleyen, motoru sevmeyen kişilere bile sevdirmeye çalışan bir bayandır..

Siz eğer bu bayanın bu ünü (!) haketmediğini düşünüyor iseniz, gazetede ki yazılarını okumaz, çıkardığı dergiyi almaz, onun hakkında ki yorumlara kulak kabartmaz, düşüncelerinizi yazmaz güler geçersiniz.Aksi taktirde onun biraz daha tanınmasına yol açarsınız sadece.
Neden bize cevap vermiyor diye de kasmanıza gerek kalmaz kendinizi..
Biraz iğnenin ucunu kendinize çevirip, neden onun yerinde ben yokum, neden bu kadar iyi bir motorcu olmama rağmen bu kadar tanınmıyorum dersiniz...

5 sayfayı okumamanı normal karşılıyorum da, ilk mesajı da mı okumadın abi? Hiç dergiden bahsetmiş miyim allahaşkına? Okumadan yazmayın gözünüzü seveyim ya :pale:

Ben şahsi fikrimi söyledim procan. ne seni, ne de burdaki diğer arkadaşları bireysel olarak hedef almadım. Ancak bazı arkadaşlarım biraz sertçe buldum eleştirilerini. Hakeza A.Ş.B.nin Tuba ya gönderdiği mailde de eleştirilecek yönler var.
Yazımın özü, son cümlemde. (bir şeyler üreten yada üretmeye çalışan insanın şevkini kırmamalı) Kişi Ayşe olmuş, Mehmet olmuş önemli değil.
1.ben ortaya konan sonuca bakarım.
2.Eğer ortaya konan iş güzel se takdir ederim güzel değilse eksik bulduğum yönü uygun bir şekilde ve kişinin hevesini kırmadan anlatmaya çalışırım.
Ayşe Şule motosiklet konusunda bir otorite mi? (bence) şimdilik değil ama öyle ya da böyle bişeyler üretiyor. İnsanın bir şeyler üretmesi için o konuda uzman olması gerekmez.

Ayşe Şule neden bu kadar gündemde? Neden bu kadar ünlü? Çünkü güzel bir kadın olmanın avantajlarını kullanıyor, tabi basının tutumu da bunda çok etkili.

NOt:İnan senin yazın başta olmak üzere beş sayfanın tamımına da okudum. Ama sanal ortam işte anlatmak istediklerimiz yanlış anlaşılabiliyor.

kitleyin kardeşim bu konuyu. millet boşuna yazıp boşuna okuyup vakit kaybetmesin. bu havada bu konunun gidecegi bir yer yok.
biriniz elmadan biriniz armuttan bahsediyor. elma ile armudu birbirine karıştırıyorsunuz.

Ayşe Şule hanım Türkiye'de geniş bir kitleye ulaşan bir gazetede motosiklet üzerine yazı yazan bir motosiklet sever. Kızcağız çalışmış çabalamış bu yerlere gelmiş. Ondan daha yetenekli daha bilgili olduğunu iddia eden varsa buyursun, Ayşe hanımın kimseye çelme takacağını ben daha iyiyim o kaka diyeceğini sanmıyorum. Şuda bir gerçekki isimleri Ayşe Hanımla yanyana yazılmayacak kadar çok değerli motorsiklet duayyenleri elbette çok var. Ama Ayşe hanımda elindeki imkanlar çerçevesinde motosiklet camiasına hizmet eden bir kardeşimiz. Ona sahip çıkmasak bile köstek olmayalım.

Gönül isterki Kendimize yakın hissettiğimiz biriyle hergün aynı forumda yazışalım ama olmuyor.

Ayşe Şule hanım Türkiye'de geniş bir kitleye ulaşan bir gazetede motosiklet üzerine yazı yazan bir motosiklet sever. Kızcağız çalışmış çabalamış bu yerlere gelmiş. Ondan daha yetenekli daha bilgili olduğunu iddia eden varsa buyursun Ayşe hanımın kimseye çelme takacağını ben daha iyiyim o kaka diyeceğini sanmıyorum. Şuda bir gerçekki isimleri Ayşe Hanımla yanyana yazılmacak kadar çok değerli motorsiklet duayyenleri elbette çok var. Ama Ayşe hanımda elindeki imkanlar çerçevesinde motosiklet camiasına hizmet eden bir kardeşimiz. Ona sahip çıkmasak bile köstek olmayalım.

Gönül isterki Kendimize yakın hissettiğimiz biriyle hergün aynı forumda yazışalım ama olmuyor.

Az yazar ama öz yazar,doğru yazar,,canım abim benim, hakiki öz abim :rendeer: :rendeer:

Ayşe Şule hanım Türkiye'de geniş bir kitleye ulaşan bir gazetede motosiklet üzerine yazı yazan bir motosiklet sever. Kızcağız çalışmış çabalamış bu yerlere gelmiş. Ondan daha yetenekli daha bilgili olduğunu iddia eden varsa buyursun, Ayşe hanımın kimseye çelme takacağını ben daha iyiyim o kaka diyeceğini sanmıyorum. Şuda bir gerçekki isimleri Ayşe Hanımla yanyana yazılmayacak kadar çok değerli motorsiklet duayyenleri elbette çok var. Ama Ayşe hanımda elindeki imkanlar çerçevesinde motosiklet camiasına hizmet eden bir kardeşimiz. Ona sahip çıkmasak bile köstek olmayalım.

Hah işte söyle, neye çalışmış çabalamış onu soruyoruz biz de?
"yetenek" demişsin, hangi konuda? Ondan daha yetenekli olduğunu iddia ettiğim biri var ve ilk mesajımda yazdım. Yani senin deyiminle "buyurdu" ancak görmek istemeyenlere çok güzel örnek oldun :) Tam da bahsettiğim konu işte bu, senin göremediğin.

Kimse kalkıp da bize cevap versin demiyor, yani en azından başlığın açılma amacı o değil; Ayşe Şule'yle de derdimiz yok. Derdimiz sadece kraldan çok kralcı olanlarla. Bilmem anlatabildim mi? :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hah işte söyle, neye çalışmış çabalamış onu soruyoruz biz de?
"yetenek" demişsin, hangi konuda?

Kimse kalkıp da bize cevap versin demiyor, yani en azından başlığın açılma amacı o değil; Ayşe Şule'yle de derdimiz yok. Derdimiz sadece kraldan çok kralcı olanlarla. Bilmem anlatabildim mi? :)

Kimse anlamıyor desem anlıyanlara ayıp olucak....Anlıyanlar anlamıyanlara anlatsın bir zahmet.....:cat: :cat:

Ayşe Şule'nin oyuncu statüsü, yazar statüsü, çıkarmış olduğu dergi ve kişisel özellikleri (canayakın, sempatik, kibirli vs. gibisinden) ile alakalı tüm mesajlar silinmiştir.

Konumuz bunların hiçbirisi değildir, Ayşe Şule Bilgiç ile sorunumuz yoktur. Tek konumuz "ondan daha çok tanınması gereken başarılı sporcularımız varken, neden Ayşe Şule Bilgiç motosiklet dünyasında bu kadar popüler?"

Elbette bunun sorumlusu Ayşe Şule değildir, bu yüzden Ayşe Şule hakkında başta saydığım konulara değinen mesajlar silinecektir.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pöpülerliği tabiiki gazetede yazı yazması ve dizide oynamasından kaynaklanıyor....Reklam yapabiliyor....Yeni başlayan biri çıkıp AAAa bu kız motorcu, Bak bak helal olsun, Diye düşünüp motorculuğa başladığında ekol u oluyor....Yani örnek alıyor...Kemal merkit in reklamı yapılsa dizilerde oynasa eminim o daha popüler olamaz....Çünkü bayan diil...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar