Eskişehirden 2 Kafadar Mangalda

Geçen haftalarda manisa-mt nin mangal olayına girmesinden sonra özenen bizler bu hafta gezimizi mangal eşliğinde organize ettik sabah havanın soğuk olmasına rağmen öğleye doğru ısınan hava bizi oldukça sevindirdi halbuki aynı gün eskişehirde hava tahminlerine göre kar bekleniyordu

yola çıkmadan emre motorunu iyice temizledi

s4020246yc9.jpg

hafta içinde emrenin motora yaptırdığımız sticker

s4020248rs0.jpg

yolda kütahya eskişehir arasında bisiklet yarışı olduğunu gördük ve ilerde onları bekliyerek el salladık tabi onlarda bize :p

s4020250tx5.jpg

s4020251bq3.jpg

s4020252ne4.jpg

mangalı yakacağımız alana sonunda ulaştık

s4020269ss3.jpg

pek mangaldan anlamasamda başladık yakmaya

s4020270gs4.jpg

misafirlerimiz var mobilet tabirettiğimiz motosikletlerlegezintiye çıkmış olan gençler bizi görünce yanımıza geldiler ve biraz sohbet ettik

s4020272kq6.jpg

bu motosiklet 1960 modelmiş (şasesi)

s4020271wd3.jpg

2 saatlik uzun mücadeleden sonra nihayet köftelerimiz pişmeye başladı

s4020273cv9.jpg

emre motosikletle uğraşıyor sorun benzin damlaması

s4020274wc1.jpg

bu resmideki oyukların içinde bir zamanlar insanların yaşadığı anlaşılıyor mutfak gibi kullanılacak alan yatacak ,döşek hepsi kayanın oyulması ile oluşturulmuş

s4020275dg7.jpg

Yeni gezilerde görüşmek umuduyla

-abı dokmeyelım
-dok bısey olmaz
-abı yanıyorum
-bu sonmuyor
-geldım abı
:queen: :queen: :queen: :queen:

ne maceraydı asla unutmıyacam

Çok süper parlıyor be motorlar :cherry: :cherry:
Tebrikler ... :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
madem yatma yeri mutfak falan var kayalarda bi dahaki sefere kalmalı gidilebilir

-abı dokmeyelım
-dok bısey olmaz
-abı yanıyorum
-bu sonmuyor
-geldım abı
:queen: :queen: :queen: :queen:

ne maceraydı asla unutmıyacam

Sonuç neymiş emrecim benzin ile mangal yakılmıyacakmış illa benzin ile mangal yakacaksak yanımızda yangın söndürme tüpüde taşıyacağız şaka maka gitti güzelim kazak ama bunada şükür giden kazak olsun :queen: :queen: :queen:

"bbaday" kardeşim hakkaten mangalda biraz acemilik var galiba:cherry: Benzinle mangal yakarken kendinizimi yakıyodunuz?Kazak gitti demişsin.Bide köfteleride yakmışsınız be abicim.:cherry: Ama güzel mekan bulmuşsunuz kendinize.Fotolarda süper.

Geçmiş olsun öncelikle.
Afiyet olsun iyi gezmişsiniz,tekerinize sağlık.

s4020271wd3.jpg

şu alete bittim yaa:cyclopsan bende olsa acayip forsumuz olur:) böyle klasik aletleri acayip seviyorum.Fiyatı nekadardır acaba?Satmayı düşünüyormu arkadaş:p

kar bekleniyormuş yağmamış ve güzel gezi olmuş. bu hava durumu bu aralar tutturamıyor zaten.

yağmurlu dedi bulut bile yoktu bugün:p

"bbaday" kardeşim hakkaten mangalda biraz acemilik var galiba:cherry: Benzinle mangal yakarken kendinizimi yakıyodunuz?Kazak gitti demişsin.Bide köfteleride yakmışsınız be abicim.:cherry: Ama güzel mekan bulmuşsunuz kendinize.Fotolarda süper.

Valla doğru mangalda öyle az buçukda değil çok acemilik vardı emrenin motordan belki 5 defa benzin çektik yakmak için hepsinde ben döktüm ateşin üstüne bi ara emre gene çek yanmıyo bu mered dedim çocuk gitti çekti ardından tam dökerken parladı ateş oda panikle içinde petrol olan pet bardağı üstüme attı tabi ben yusuf yusuf aynı filimlerdeki gibi üstüm alev aldı ve söndüremedim taki çıkarana kadar allah birdaha yaşatmasın çok kötü bir durum

s4020271wd3.jpg

şu alete bittim yaa:cyclopsan bende olsa acayip forsumuz olur:) böyle klasik aletleri acayip seviyorum.Fiyatı nekadardır acaba?Satmayı düşünüyormu arkadaş:p

sanırım o motorları burada 150-200 ytl arasından satıyorlar ama en çok o hoşuma gitti benimde jantlar filan fiyakalı hani:p

kar bekleniyormuş yağmamış ve güzel gezi olmuş. bu hava durumu bu aralar tutturamıyor zaten.

yağmurlu dedi bulut bile yoktu bugün:p

Doğru valla o günde sabahdan hava kapalı idi sonrada güneş açtı ve kazaklarla dolaştık mangal alanında o kadar güzeldi hava

Emre ve Bora paylaşım için teşekkürler.Mangal konusunda tecrübeli Eskişehirliler vardı onlardan da bir ikisini geziye davet etseydiniz bu kaza başınıza gelmezdi belki:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar