[Mersin - MT]

neyse ben çıkıyorum mustafa iyi geceler bide ben motor u acil satmam gerekli yeni motor buldum satarsam almayı düşünüyorum herkese sevgiler

arkadaslar bu pazar adana grubu kadirliye gelecek gelmek isteyenler el kaldırsın
ben cok sevinirim gelirseniz burada güzel birkaç yer var oraya gidilecek

bu hafta geziler süperdi gerçi ben tek takıldım ama bu haftaki tüm gezilere de katılmış gibi birşey oldu bu hafta 350 km yol yapmışım çok süper bir pazardı benim için tüm motorsever dostlara sevgilerimle

Arkadaşlar herkese merhaba!
Ben de Mersin'deyim ve birkaç gün önce bir Keeway Sl 150 aldım. Bu motor ile ilgili kafamda birkaç sorun var! Msn adresim: [email protected]
Mersin'de keeway ile ilgili malzemeler nerede satılır, asıl bayiis neresidir. Ve bende yaşanan hafif elciği çevirince stop etme sorununu yaşayan başka kimse var mı? Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler...

bu hafta geziler süperdi gerçi ben tek takıldım ama bu haftaki tüm gezilere de katılmış gibi birşey oldu bu hafta 350 km yol yapmışım çok süper bir pazardı benim için tüm motorsever dostlara sevgilerimle

evet bu haftaki geziler gerçekten güzeldi. kopukluklar olmasa süper olacak.
eren bu arada fotolarında fena çıkmamış yani.
http://www.motosiklet.net/forum/gez...7-silifke-de-kahvalti-ve-ortaoren-gezisi.html

yukardaki linkten görebilirsin

sevgiyle kalın

salih abi şakayla karışık levhadan okudum kadarıyla toplamda 320 km yol yapmışız... Dönüşte kumkuyu dolaylarındaki opette kimseyi bulamayınca biz silifke dönüşünde maalesef kopmuş olduk. Saygılar. :bounce:

Arkadaşlar tekrar merhaba!
Ya dün ilk defa yazdım bizim mersin grubuna ama hiç kimse, bir "HOŞGELDİN" bile demedi. Diğer tarafta motorsiklet modellerinden Keeway Sl Grubu'na bir sorunumu yazdım, sağolsun birçok arkadaş çözüm bulmaya çalıştı.
Nerde kaldı bizim hemşehriliğimiz.
Misafirperverliğimiz.
Tekrar herkese iyi akşamlar!

salih abi şakayla karışık levhadan okudum kadarıyla toplamda 320 km yol yapmışız... Dönüşte kumkuyu dolaylarındaki opette kimseyi bulamayınca biz silifke dönüşünde maalesef kopmuş olduk. Saygılar. :bounce:

hocam gezimiz 230 km olması lazım. dönüşte hızlı gelindi bende gerideydim. malum diğer motosikletler büyük. araç sollamalarından sonra kopukluklar oluyor ve gurup sürüşü yapılamıyor. bi türlü gurup sürüşü yaptıramadık. diğer gurup gurup sürüşünde daha iyi. fakat öğretilecek. dönüşte susanoğluna girilmiş. mersine dönüştede keyfim kafedelerdi. senden tlf. gelmeyince sorun olmadığını anladım. fakat senin tlf. almamıştım nedense seni arayamadım.
sevgiler

Salih abi sorun yok zaten,dediğin gibi birazda cc farkı olay..
omersun hoş geldin. sl 150 hayırlı olsun iyi günlerde kullan. :rendeer:

slm arkadaslar bend emersin üyesiyim bu sayfayı yeni gördüm motor sevdam baya büyük ve cok eski sizlere katılmak güzel olacak ancak motorum su an kardeşimde hatayda yani bi kac ay sonra ancak size kavusa bilecem vede gezilerinize eşlik edecem ama formu takip edecem

ömersun ve asil beyaz hoş geldiniz tabi ALPER CANIM ARKADAŞIM FOTOLARI KOYARKEN BİŞEYLER YAZ AHANDA BU GEZİ ŞU GEZİ DİYE YA CANIM ARKADAŞIM
İYİ avatar olur isteyen kullunubilir saygı ve sevgiyle kalın

Salih abi sorun yok zaten,dediğin gibi birazda cc farkı olay..
omersun hoş geldin. sl 150 hayırlı olsun iyi günlerde kullan. :rendeer:

Viceroy merhaba!
Üstad Mersin'in neresinde bulunuyorsunuz, sen motorunu hangi servise götürüyorsun, aksesuarları nerden alıyorsun. Yardımcı olursan sevinirim.
Herkese iyi sürüşler!

omersun,keeway mersinde 2 servise sahip ama kalite bir tane! o da mezitli migrostan sonra ışıkların kenarında samm moto. Devran ustaki tecrübeli ustadır. TAVSİYE EDERİM.:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar