[Mersin - MT]

mrb ya sizin yeriniz nerde ya bende mersindeyim motor delisiyim sizinle tanışmak isterim bi gezi falan yapınca haber verirsenz sevinirim

alper abi pazar günü resimlerini ne zaman yüklüyeceksin.

Sevgili karasu Yarın cuma gecesi akşamı resimleri yükleyeceğim. Biraz geç oldu ama nedeni yoğunluk. Sevgiyle kal

Selamlar bu gezinin fotoları yok mu yav :rendeer:

Resimlerin biraz geç yüklediiğimi biliyorum.Uzunca bir zaman gerekiyor. Yarın yayınlayacağım resimlerimizi...Sevgiyle kalın

gezının fotolarını cıks33 ten ıstıcez artık sende bıraz cabuk ol

Sevgili Mustafa, yarın akşamı bekle geliyor resimler:)

fotların yarısını cekmemiş kızcaaaz:):):):) ama olsun olanları istiyoruz ckissss

Yok olan resimlere halen kızgınım zaten:pr: silmişler resimleri yanlışlıkla. kalanlar yarın...

Güzel gezi olmuş :cat: ama niye 2 farklı gruba ayrıldınız onu anlamadım :silent:

Sevgili mükemmel biz hiç ayrılmadık ki:) hep bizbizeydik. Biz dostuz. Önemli olanı da bu. Kalabalıkla yollarda olmak değil önemli olanı, arkadaşlarınla güvenli bir şekilde yola gitmek önemlidir...

selam arkadaşlar
alper33 kıskandım valla. alacağın olsun. (alacaklı olmayı sevmem de)
cezalısın alper. haftaya ceza olarak yağmur yağacak. bensiz gidilir ha.
ressam reşit kardaşım fotolar için teşekkürler. fakat nereler olduğunu yazsan daha hoş olurdu. resimlere bakıyorum şurasımıydı acaba falan diyorum kendi kendime.
herkese selamlar

Borcum olsun Salih Abi :) Gezi yazısı yarın geliyor

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende motorsiklet seven birisiyim gezi yazılarınızı okudum da gerçekten çok hoşuma gitti sizlerle tanışıp gezilerinize katılmak istiyorum nerede toplanıyorsunuz bende geleyim tanışayım sizlerle herkese sevgiler

merhaba arkadaşlar bende motorsiklet seven birisiyim gezi yazılarınızı okudum da gerçekten çok hoşuma gitti sizlerle tanışıp gezilerinize katılmak istiyorum nerede toplanıyorsunuz bende geleyim tanışayım sizlerle herkese sevgiler

Sevgili Badmad, seni de aramızda görmek ben ve arkadaşlarımı mutlu eder.Gezilerimizde seni de görmek isteriz. Önemli olanı sağlam dostlukların olması. Nerde toplandığımıza gelince bugün bir mekanla konustum mekanın adı Mİna, gereken pazarlılğı yaptım. Arkadaşlarımızla konusup perşembe günleri orada toplanma fikrini ortaya atacağım. ortak karardan sonra hareketimizden haberin olur. Sevgiyle kal

sende hosgeldın badmad genelce cumartesı gunlerı toplanıyoruz aydost oto elektırık carsı karakolunun karsı sokagında bı ara ugra tanısalım tekrar hos geldın

alper orası cok pahalı
dun neskafeye 4 ytl odedım ya bıraz acı arkads bu ne

Son düzenleme:
alper orası cok pahalı
dun neskafeye 4 ytl odedım ya bıraz acı arkads bu ne[/QUOTE]

Sevgili Yıldırım herzaman arkadaşlarımızı ve durumlarını göz önünde bulundurarak hareket ederim.Bir nescafe' ye 4 Ytl ödemişsin.

Bundan sonra bize nescafe 2 ytl, çay da 0.5 ytl olarak uygulanacaktır.
Gerek mekanın kalitesi ve motorlarımıza uygun park yeri olması, ve kapalı bir mekan olması bizim için avantajdır. Fikirlerinize açığım

Nerede bu kafe arkadaşlar?
yıldırım kardeş resim şahane sanki terminatör misali... :)
Birde perşembe günleri hafta içine geldiğinden malum ertesi gün iş ve hazırlıkları olacaktır cumartesi akşamları olsa daha iyi olmazmıydı? Ertesi gün zaten gezi...:silent:

ben biliyorum orayı fenerbahçe meydanı karşısında bir solisti var ki sormayın dostlar sesi çok güzel yanlış anlamayın:bounce:

Canlı müzik varken zaten 2 ytl nescafe kurtarmayacak o yüzden cumartesi olmaz heralde...:pale:

dun anladık anlayacagımızı badmad

vıceroy tesekurler resın yenı bır fılm cekılmıs afıs resmı

Son düzenleme:
arkadaşlar biraz uzak kaldım ama malum iş güç ama gezi toplanma alanı vb gibi etkinliğimiz oldumu kaçırmamaya gayret ediyorum saygılarımla...

Gezi ile ilgili kimse birşey yazmadı!
Ben pazar sabahı atladım motora kızkalesi ve cennet cehennem taraflarına takıldım. 33 ve 01 plakalı 600 cc motorların bol olduğu iki gurupta oradaydı kendim gezdim. mersin motor sayfalarında adanaya gitsekmi sözleri geçiyordu ama teklif bazındaydı.. Sağlık olsun. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar