Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm arkadaslar... 18 mart canakkale gezisine bizde katılmak istiyoruz .. burgmancilar olarak bizleride araniza alirmisiniz benim motorum sym gts250 bacanagımın motoru piagio x9 250 artı olarak bir bayan arkadasımız arabası ile gelmek istiyor... sizlere uyarmi ...
:cherry:

Burası dergah...Herkese acık..Özellikle potansiyel burgmancılara daha da acık..:cherry:
Buyrun bekleriz..:rendeer:
S&S

neden olmasın

Merhaba arkadaşlar,
Birkaç gündür foruma girememiştim, maşallah oku oku bitmiyor, gözlerime ağrılar girdi :queen:

Aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum :rendeer:

Motorumu kısmetse yarın teslim alıcam. Hava kötü ama kararlıyım. Hayırlısı ile kavuşurum inşallah motoruma ::160::

Bencede geziye erken saatte çıkmak daha güzel & hayırlı olur. Mesaisi olan arkadaşlarımızı tabiki ekmeden :wiinkk:

Bende korumalı mont veya pantolon yok. Deri montum var severek kullandığım ancak bu geziye bir mani olmazda katılabilirsem eğer, arkadaşımın korumalı montunu ödünç almayı düşünüyorum. Kışlık eldivenlerim maskelerim falanda var ::xicon_ev . Geriye kalıyor yağmur & ruzgardan beni koruyacak bir şeye. Tulum mu olur, yağmurluk gibi pantalon mu olur önümüzdeki hafta Sirkeci'den araştırmayı düşünüyorum. Vedat belki sende bana katılırsın ne dersin ::alkiis::

Sağlıcakla & Sevgiyle kalın :rendeer:

Erkan

tabii erkancım sen ara yeter.. ben 5 dk da aşağıda olurum.. yani sirkecide..

önceki listeye ne oldu yaa?? neyse..

1-AltanMotor+ Artçı
2-thai+?
3-beetle65+eşi
4-karabatu+eşi
5-stingrayx+eşi
6-tarden
7-tirevul+eşi
8-duffy+eşi
9-Alinazik + sı yok
10-vedatarpacı

cumartesi hava muhalefetinden dolayı altan motor buluşmasına çok istememe rağmen gelemedim..

ama ne derler her işte bir hayır vardır..

arabayla gelmek istedim ama o da mümkün olmadı..

ALLAH bir mani vermezse çarşamba akşamı sizlerin yanında olurum inşallah..ve son kararı veririz..

bende naçizane, alican abinin söylediği oteli mantıklı gördüm.. zaten bizim için önemli olan geceyi geçirebileceğimiz motorlarımız için güvenli kendimiz içinde sıcak ve temiz bir yer..

yola çıkma konusundada, bence de erken çıkmalıyız..yani sabah 08.00 gibi..

madem ki yolumuz 5 saat çekecek saat 13.00 te orada oluruz biraz gezeriz zamanın nasıl geçtiğini de anlamayız zaten.. ertesi günde karanlığa kalmadan çıkacağımıza göre ancak o saatte çıkarsak kendimize vakit ayırabiliriz..

herkese selam ve saygılar..

Son düzenleme:
bende katılabilirim elimden geldiğince katılmaya çalışacağım
gerçi benim için asıl önemli nokta gezi günündeki hava durumu
buluşmaya gelirim orada detaylar konuşulur zaten

herkese selam,
ne zamandır yazamıyordum, umarım herkes iyidir.
önceki konulardan başlamak gerekirse;
motora uzun cam taktım. yüzüme aldığım rüzgarı kesti, ses diye birşey kalmadı ve de artık elcik korumalarına ihtiyacım kalmadı çünkü elleri de kapatıyor.(bora yine de çizimler için teşekkür ederim) ancak camın üzerinden gelen hava bir şekilde sırtıma vuruyor ve yüksek süratte beni motora çekiyor, sırtımdan baskı yapıyor. bakalım herhalde alışırım, diğer arkadaşlar acaba böyle bir sorun yaşıyor mu?
bir de farlarımı değiştirdim, benim motorda 55 sarı vardı, onları 55 beyazlarla değiştirdim, umarım teknik bir sorun yaşamam....
bu arada çanakkaleye gelemiyecek olsam da çarşamba toplantısına gelmek isterim, hem tanışmış oluruz, muhabbet olur.
herkese iyi günler....

Forumdan Uzaklaştırıldı
@alinazik

Kardeşim iğneleme sana değil merak etme, o gideceği yere gitti zaten takma kafanı....

Arkadaşlar Odalar ile ilgili ufak bir bilgi vereyim.
SGL: Single Oda demek. Bu oda tek kişilik oda dır.
DBL: Double Oda demek. Bu oda çift kişilik oda dır.
Oteller şu şekilde satış politikası izlerler.
Çift kişilik oda fiyatı kişi başı 30 YTL derlerse bu odanın gecelik fiyatı 60 YTL'dir.
Dolayısıyla biriyle odayı paylaşacağınız zaman adam başı 30 YTL ödeyip çift kişilik odada kalabilirsiniz.
Sevgiler
Tolga

Forumdan Uzaklaştırıldı
arabalı bir artcı problem olurmu acaba..

Arkadaşlar Odalar ile ilgili ufak bir bilgi vereyim.
SGL: Single Oda demek. Bu oda tek kişilik oda dır.
DBL: Double Oda demek. Bu oda çift kişilik oda dır.
Oteller şu şekilde satış politikası izlerler.
Çift kişilik oda fiyatı kişi başı 30 YTL derlerse bu odanın gecelik fiyatı 60 YTL'dir.
Dolayısıyla biriyle odayı paylaşacağınız zaman adam başı 30 YTL ödeyip çift kişilik odada kalabilirsiniz.
Sevgiler
Tolga

1. Sevgili teksavascı..
dedim ya burası dergah herkese acık..:rendeer:

2. sevgili tolga kardesim..emeklerin için tekrar tesekkurler..:rendeer:
toplantı gunu için cogunluk ne derse öle yapalım..bana her türlü uyar..
ama senin olmadıın bi toplantı anlamsız bence otel vs. detayları sende..:cherry:
Dolayısıyle otomatikman perşembe olcak galiba.:p :cherry: :wiinkk:
S&S

Benim yiğenlerinde doğum günü vardı bende doğumgününden nasıl sıyrılsam diye düşünüyordum.
çoğunluk ne derse uyarım.
:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar perşembe olursa ben ancak 20 .00 dan sonra orada olabilirim malum haftaiçi toplantı günümüz.şu toplantıyı salıya mı alsak acaba hazır herkes buralardayken ne dersiniz. BU sayede bir an önce otel işinide halletmiş oluruz ve para işinide bitmiş oluruz..

T&T abilerim siz ne yaptınız Aqua otel işini sorabildiniz mi..Stingray in söyledikleri ile beraber değerlendirmek açısındann.

Son düzenleme:
arkadaslar ben b evlerde biraz uzak uzak oturuyorum, hafta ici o tarafa gecemeyebilirim ...

ama cumartesi günü altan motor a gidecegim , biraz islerim var, tamer ile tanısacagız ... :cat: km yapmak icin yagmur camur demiyorum .. pazar aksamı dondugumu hissettim..:cherry:

selam

ziya abi bende üzerime alındım gitti mi bari gideceği yere ...

bu arada elcik korumaları bugün taktırdım...yorumlarınızı bekliyorum..

bu arada ellerime gelen rüzgarı minumum a düşürdüm...de...
bu sefer elçiği geçen rüzgar ikiye ayrılıyor ya bir kısmı yukarı bir kısmı aşağı işte o aşağı gelen rüzgar direk dizlerime vuruyor..

karabatu aynı şey senin içinde geçerlimi...

saygılarımla

alinazik çok güzel olmuş güle güle kullan :cat:

ben okadar fark etmedim yan yana gelince daha detaylı bakarız.
:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
cok hosuma gitti.motorada cok güzel yakışmış.650 gibi olmuş yaw..
Güle güle kullan.

Ahali iyi akşamlar! Sonunda benim düldülü T&T kardeşlere bırakabildim. :) Toplantı konusunda ise biraz rahat davranmıyormuyuz sizce? Bence gelebilenler toplansın. Sonuçta çoğunluk bir karar aldıktan sonra ona uymayacak kimse yoktur sanırım. Stingrayin çabaları için şahsım adına çok teşekkür ederim ama bu sözü geçen sahil kenarındaki otel geçen senede içimizdeki arkadaşlarca test edilip onaylandığına göre ve rakamları da uygun olduğuna göre ve yine hepimiz motorcu olup sözkonusu otel de ufak tefek aksaklıkları da (ki hangi beşyıldızlı yada 4 yıldızlı şehir otellerinde olmuyor ki) sineye çekebileceğine göre bence şu otel işini biran önce halledip bitirelim. Ha ondan sonra herkesin gelebileceği bir haftasonu da hep beraber toplanıp sürüş ve güzergah ile ilgili planlamaları yapalım derim ben. Sonuçta ben her ne kadar gelmeyi istesemde işten çıkıp Salı günü de olsa Çarşamba da olsa B.çekmeceden buluşma saatine zor gelirim gibi geliyor. Ama dediğim gibi ben gelemesem de çoğunluk mantıklı bir karar alacaktır. Atalar boşuna dememiş "nerde çokluk orada .okluk" diye :)
Biraz uzattım ama sonuç olarak toplanabilenler planlanan günde toplansın ve bu otel işi bitsin derim ben. Ödeme konusunda da biraz damdan düşer gibi Tamer abiye sen ver hesap numaranı ben yatırayım dedim bu akşam onu da anmışken kusura bakmasın artık :)

selam

bu arada elcik korumaları bugün taktırdım...yorumlarınızı bekliyorum..

bu arada ellerime gelen rüzgarı minumum a düşürdüm...de...
bu sefer elçiği geçen rüzgar ikiye ayrılıyor ya bir kısmı yukarı bir kısmı aşağı işte o aşağı gelen rüzgar direk dizlerime vuruyor..

karabatu aynı şey senin içinde geçerlimi...

saygılarımla

Bu arada Alinazik elcikler gerçekten çok güzel olmuş, Güle güle kullan:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ali nazik kardesim güle güle kullan..Maksat eller üşümesin tabii..:wiinkk: Bana sorarsan ki sormak zorunda diilsin..:cherry: bence olmamıs..:pale: Bu motor öle mükemmel bir motorki..Köseli hatlar olmuooooooooo.. Ama maksat üşümeyi engellemekse ok.dir...Güle güle kullan...
Toplantı gunu perşembe olarak degiştirilmiştir...Herkesin bilgisine...Yarın toplantı yer, saat, mekan, güzergah vs. bilgileri burdan yakalarsınız..:)
S&S

motora uzun cam taktım. yüzüme aldığım rüzgarı kesti, ses diye birşey kalmadı ve de artık elcik korumalarına ihtiyacım kalmadı çünkü elleri de kapatıyor.

bu arada çanakkaleye gelemiyecek olsam da çarşamba toplantısına gelmek isterim, hem tanışmış oluruz, muhabbet olur.
herkese iyi günler....

:cherry: demiştim ben...bu uzun cam oldukca basarılı bi uygulama die...:cat:

Ayrıca toplantı persembeye alındı...beklioruz...:bounce: :wiinkk:
S&S

Son düzenleme:
alinazik elciklerin güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanman dileklerimle
farlarında gözümden kaçmadı harika maşşallah nazar değmesin

yaw zühtüpaşa bursadan gelsem toplantıya kaçta biter acaba dönüşüm zor olurmu?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar