[Bursa - MT]

İHTİYAR;581889' Alıntı:
İnşallah haftaya toplayacağım lastiklerimde geldi.
Bu hafta işgüç,İzmire git gel vs yedik bitti.
Kanım kaynıyor,ardım kaşınıyor.
Anladınız siz anladınız.:wiinkk:

Yani hava soğukta olsa,yağış olmayacak gibi,tuz pazarında kadıköy sakatatçısında kasap usülü uscuk :queen: var şöyle 1-2 kilo alıp çalı çırpı ateşinde tütsüleyip yagına ehmeh banıp cila çekmek var YAAA NASİB

Öööööle güzel anlatmışsın ki, benimde fikrime girdin.Niyetine girdik yapalım mutlaka :)

Evet arkadaşlar kafaya koydum, inşallah bulabilirsem Regal Raptor alıcam uygun fiyatlısından...
Hoby Büfede çalışan bi arkadaşta var Arap Şükrü MIK kafenin önünde gördüm alet on numara. Forumlarda filanda çok iyi bahsediyor kullananda kullanmıyanlarda..
Bursa'da bu markanın bayisi kimdir? 0 Peşin ve taksitli fiyatı nedir bilen varsa yazabilir mi?

Bana kalırsa 5250'yi gözden çıkartıp çin'e bulaşma derim...Eğet o tarzda bişeler istiyorsan yamaha virago,dragstar veya honda rebel düşünebilirsin..Honda rebel düşünürsen biraz araştır ya da bana ulaş!!!Japon varken çin'e binmek bence pek akıllıca deil her ne kadar kaliteli olsalar da japonun yerini tutmaz..AYrıca 2.ellerde hyosunglar var onları araştırabilirsin.Rebel istersen benimle irtibate geçebilrisin...Çok sevdiğim bir abimde var çok temiz.Bursa da gelir görür binersin beğenirsin umarım...

Selammm

Merhaba arkadaslar artık bende burdayım.Daha kendime bir motor alamadım ama bır ıkı hafta ıcınde alacam inşallah.Taksitle jinlun 250-5 elegance arıyorum.Yardımcı olursanız sewinirim.:queen: Bu arada eger a2 ehlıyet almak ıstıyen olursa cok saglam bır kıyak sızlere benden.Taksitle ehliyet almak ıstersenız haberım olsun:cat:

herkese cok tesekkurler.artık bir motorcu olarak her turlu etkınlıge katılmayı dusunuyorum ama motor aldıktan sonra tabıkı:queen: ve hafta sonları olması kosulu ıle malum ıs guc:p

ben burdayım hala :p forumu takip ediyorum geziler felan cok guzel işallah bi gün aranıza katılırım fireblade ile :p

arkadaslar gezi cok güzel geçti toplam gidiş dönüş 120 km yol yapmısım.
dönüşte carfur kavsağına 2 km kala kayışım koptu. arkadasın jinlunuyla gazcılara kadar cektik. sonu kötü bitsede harika bir geziydi. yarın fotuları yayınlarım...
yeni gelenlere de hoşgeldiniz derim...

ultraukala kardeşime çok teşekkür ediyorum. İlgilendi saolsun. Bu akşam saat 19:00 itibari ile motoruma kavuşuyorum.
Bende aynen senin dediğin gibi düşünüyordum ama Honda'nın yaptığı bu utanmazlıktan sonra Japon filan demiyorum artık.
Arkadaşlar olaya bakın şimdi ;
Honda CBF150 nin söylentileri,dedikodular filan derken reklamları geliyor.
Yanlış hatırlamıyosam piyasaya 3200ytl den giriyor.
Birkaç gün sonra fiyat 3300ytl , buraya kadar da normal ama
aşağı yukarı 1 ay sonra... ki daha sezon açılmadı hocam Şubattayız;
3990ytl yani 4 milyar oluyor.
Ben tepkisiz kalamazdım bu işe almak istediğim motor cbf150 idi ama bu zamdan sonra gidip adamları ödüllendirir gibi o motoru almak istemedim.
Regal Raptor'u da çok beğenerek ve güvenerek alıyorum. Çin malları içinde yüksek segment bir kalitede olduğunu biliyorum. Görerek beğenerek aldım. Umarım yanılmam. Deneyimlerimi ve şikayetlerimi siz kardeşlerimle gün be gün paylaşıcam ki diğer arkadaşlar seçim yaparken nelere dikkat etmesi gerektiğini öğrensinler.
Hepinize Sevgi , Selam....

Beyler Ovaakça nasıl bir yerdir? Merkezde mi yoksa kazası falan mı Bursa'nın?

sevgili pro ovaakça yol üzeri köy kıvamında bir yerdir.ilçe değil
gemlik ile bursa arasında bursaya daha yakın bir yer.
gemliğide bilmiyorsan eğer, ist.dan bursaya gelirken yalovadan sonra orhangazi oradan gemlik ondan sonra da bursa gelir, bursa terminaline yakın bir yer...

Oraya bir daha gitmemek üzere gelebilirim zaten o bakımdan dedim :p

Kiralar ne civarda abi orda ::blusssh:

Şehir merkezi diye israr etmezseniz 200-300 arası işe yakın ev bulabilirsiniz.
Şehir merkezinde doğal gazlı kombili vs vs vs yukarı doğru çıkar.Ovaakça vilayet konağına 12 km mesafede.

Örneğin ben Demirtaş organize sanayii arkasında ki Demirtaş bucağında 3+1 120 m2 sobalı bahçeli müstakil eve şimdilik 250 veriyorum.Buraya doğal gaz daha döşenmedi,ovaakçaya döşenmiş olabilir.
Burası Şehir merkezindeki gibi betonlaşmamış ancak gecekondu mahallesi gibi olmayan sanayi gelmeden önce köy olan,şimdi tarlalarını fabrika arazisi olarak satınların yaşadığı yerler,sakin ve yerli halkı yaşıyor.

Örneğin ben Demirtaş organize sanayii arkasında ki Demirtaş bucağında 3+1 120 m2 sobalı bahçeli müstakil eve şimdilik 250 veriyorum.Buraya doğal gaz daha döşenmedi,ovaakçaya döşenmiş olabilir.
Burası Şehir merkezindeki gibi betonlaşmamış ancak gecekondu mahallesi gibi olmayan sanayi gelmeden önce köy olan,şimdi tarlalarını fabrika arazisi olarak satınların yaşadığı yerler,sakin ve yerli halkı yaşıyor.

Bana 1+1 orta kat apartman dairesi kombili yeter :)

Neyse kesinleşince dönerim sana, daha ortada fol-yumurta ilişkisi yok :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar