sabah saat 8:50 gibi
vatanoğlu ile tansaşın karşısında buluştuk. iki motor bastık gökovaya ..gökovada sabah kahvaltımızı marmaristen sıcak sıcak aldığımız simit ve poğaça eşliğinde yaptık tekrar gaz açtık köyceğize doğru. köyceğizde sahilde
şahinbirinci ve
lordskeldan la buluştuk .. bastık doğru kaplıcaya .. ee normal olarak hanım benle gelmediğinden pek alışık değil yola ..daha doğrusu o kaplıcayı köyceğizin içinde zannediyomuş. bi köyceğiz yolu kadar daha gidileceğini duyunca ilk önce inanamadı ama ...neyse kaplıcaya geldik soyunduk atladık sulara baktık yanında misafirleriyle
mehmet amca geldi.
minübüsle, hep beraber girdik sulara
vatanoğlu suyun sıcaklığına dayanamadı açtı efesi oturdu kleopatra taşına ..
şahinbirinci ile
selim girmediler havuza her ne kadar biz hep giriyoruz deselerde bence akşama bi buluşma falan vardı kızlara kükürt kokmamak için girmediler..
selim her ne kadar ceketin içine saklamaya çalışsada bira şişesi bir önceki karede çıktı

...
görüldüğü gibi yüce insan ..büyük bilge
vatanoğlu oturduğu sütundan pek inmedi
2-3 saat kadar şifalı sularda şifa aradıktan sonra mangalımızı yakmak için
mehmet abinin bahçe içindeki lüx villasına doğru bastık.. bir
şato niteliğindeki villanın dönümlerce uzanan portakal ve mandalin bahçelerini seyrederken mehmet abinin bu muhteşem serveti hepimizi büyüledi ..ama bunca zenginliğin içinde mütavazi bir insan mehmet abi ..mes yemeğe ilk dalanlardan biri oldu
aslında bu yazlık bina haricinde mehmet abinin birde apartmanı var marmariste orayı henüz hiç görmesekte baya bi güzelmiş orasıda. şömine manzarası oldukça iyi diyodu murat ..
bırakalım efem şömineyi banane şömineden zaten zenginin malı fakirin azını yormaktan başka ne işe yarar
ahada mangal
bir ara
vatanoğlu kayboldu gitti meğer yoğurt domates bide 35 lik almaya gitmiş..tabi
mehmet amcayı marmaristen tanıyo türkiyenin çeşitli yerlerinde malikaneleri olduğunu bilmiyo bana biraz komplex yaptı gibi geldi
vatanoğlu ..ama haksızda değil yani komplex yapmakta ..
mehmet abi zaten mangal boyunca
gözü olanın gözü çıksın diyerek malı mülkü korudu ..
bir ara
şahin yemek fabrikası , sigorta bayiliği , yem mem bişiler anlatsada şahini kimse tınlamadı :cherry:
şahin hala fıska getirecek bana ..2 aydır ..yuh yani

..bize ben ağaoğluyum diye hava yapsada masada
mehmet abi gibi bir ağa varken pek esamesi okunmadı yazık ....
şimdi bu bodrum tayfasından
mes sesiz sakin bir görüntü sergiliyo ..iki haftadır 4 teker geliyo buluşmalara soğuğu bahene ediyo .. ben motor kullanamadığından şüphe etsemde yüzüne vurmadım pek ...zaten arabayıda xeyna kullanıyo .. yani araba kullanıp kullanmadığıda mechul...
murat yoktu bu hafta oda büyük ihtimalle evden fırçayı yedi şöle bir fırça olması muhtemel
seni gözü kör olmayasıcı ..tüm hafta git proje çiz tek günüde git o serseri motorcularla geçir ..yok sana motor bu hafta
işte böle bir hafta sonu geçirdik ..
haftaya tatil dedik buluşma yok yani ..15 gün sonra görüşmek üzere kalın sağlıcakla