Muğla mt 25.02.07 Köyceğiz turu

mes

dsci0001va0.jpg

Bodrum'lu motokrosçular

dsci0004ef5.jpg

lordskeldan

dsci0005jn7.jpg

Mehmet abinin evindeyiz

dsci0007pt0.jpg

Bbrr,Xeyna,Vatanoğlu
dsci0008hz3.jpg

Vatanoğlu
dsci0010dp1.jpg

Xeyna
dsci0010dp1.jpg

Bbrr
dsci0013ys2.jpg

Vatanoğlu
dsci0013ys2.jpg

Afife ablanın makarnası
dsci0017tr2.jpg

Mehmet abi
dsci0019id9.jpg

Muğla mt
dsci0021fx3.jpg

Bbrr'nin zarif eşi Heyecan hanım
dsci0021fx3.jpg

Vatanoğlu,mangal ve Bbrr
dsci0025gq2.jpg

Şahin
dsci0026ug9.jpg

Muğla mt

dsci0029oj7.jpg

Bbrr ve Heyecan

Bu haftalık bu kadar.Haftaya yeni gezilerde buluşmak umuduyla :queen: :rendeer:

dsci0009gs2.jpg

dsci0011jh4.jpg

dsci0014hg6.jpg

Afife ablanın nefis makarnası

dsci0018wr2.jpg

dsci0018wr2.jpg

dsci0027oh3.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün aranızda olmak gerçekten çok güzeldi.umarım daha nice gezilere imza atacaüız konu ayrıntıları ve resimler güncellencek.BBRR abinin makinede çokhoş pozlarımız mevcut.

kaplıca fotoları lordskeldanda oda yarına ekler sanırım.bende bugün hem bodrum hem marmaris hemde misafirim arasında koşmaktan bitkin düşmüüş vazizyette daha yeni geldim ve ayağımın tozuyla hemen siteye girdim.mesut abi sende daha resim vardı.???onlara ne oldu...haftaya kimse yok sanırım geziye gelecek sanırım bay geçeceğiz.olmadı bodrum basıkını yaparım hiç bellli olmz:queen:

mes

Şahinim haftaya hava çok güzel olacakmış.Normal şartlarda beni kimse tutamaz.Dl'yle Köyceğiz turu yapacağım.Sen de Bodrum'da benden boşalan yeri doldurursun:queen:

murat naber ya nerdeydin bakiiiim

yine güzel yine güzel bir gün teşekkürler herkese.mes resimler tamamdır abi

Son düzenleme:
tabii ki benim yakaladığım kareleri atlamamak lazım. işte bunlarda benden ;)
motorlardan başlayalım :)

mehmet amca ve afife teyzeye, misafir perverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz, işte onların şirin evlerinin girişi. kapıları herkese açık, çünkü gönülleri çok geniş :rendeer:

bu tür görüntüler oralarda normal, mehmet amcalar hafta sonları çok hoş bir köy yaşamı sürüyorlar :)

mehmet amcaların kapı girişine motorcular evi yazmaya karar verdik :)

vatanoğlu, tamam yakışıyorsun motorunun üstüne :)

Sevgili BBRR, tüm motorların üstüne yakışıyor, hyosungla attığı bir tur sonrasında hoşuna gider geri getirmez dedik ama, döndü sağ olsun :)

kurutulmuş peynirle tatlandırılmış harika bir erişte yedik. nefisti, ellerinize sağlık.

İşte bizim tayfa, gezmeyi de bilir, ağzının tadını da.

Çok yalvardık ama vatanoğluna bu hafta eros pozu verdiremedik...

Herkese, kızım ve kendi adıma her şey için teşekkür ediyorum.
ışık ve sevgiyle kalın.

Vayy vayy vayy. Tam boğaz işi olmuş. Bi ben yokmuşum. Barış abi Marmariste geldiğimizde beraber bir mangal yapmak farz oldu valla :mrgreen:

Harika insanlar, harika fotolar. Yolunuz açık olsun. Görüşmek üzere.

valla keyifli gecmis..

ne guzel..

insalla oralara yolumuz duser de biz de ugrariz..

Shakulin

gene eski topraklar buluşmuşsunuz be abi canım çekti doğrusu çok hoş

ya ben niye yokum bu resimlerde iyiki fotoğraf makinesini getirmedik.organizatörün pabucu dama mı atıldı bilmem :queen: siz geldiniz diye taaa kaplıcadan çıktık geldik.yalnız oturmayasınız diye....:cherry:

ya ben niye yokum bu resimlerde iyiki fotoğraf makinesini getirmedik.organizatörün pabucu dama mı atıldı bilmem :queen: siz geldiniz diye taaa kaplıcadan çıktık geldik.yalnız oturmayasınız diye....:cherry:

amanda aman, hemen bozuk atarmış :) mes'in çektiği fotolarda kendini göremedin sanırım. gözüne giriyor halbuki. hem bu hafta boğaz savaşından sanırım fazla foto çekmemişiz :queen: :queen: demek ki çok acıkmışız. ama hiç yok da değilsin sonuç olarak şahinim, bozuk atma, bir dahakine sırf senin resimlerinle donatacağım siteyi sözzzz :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
sabah saat 8:50 gibi vatanoğlu ile tansaşın karşısında buluştuk. iki motor bastık gökovaya ..gökovada sabah kahvaltımızı marmaristen sıcak sıcak aldığımız simit ve poğaça eşliğinde yaptık tekrar gaz açtık köyceğize doğru. köyceğizde sahilde şahinbirinci ve lordskeldan la buluştuk .. bastık doğru kaplıcaya .. ee normal olarak hanım benle gelmediğinden pek alışık değil yola ..daha doğrusu o kaplıcayı köyceğizin içinde zannediyomuş. bi köyceğiz yolu kadar daha gidileceğini duyunca ilk önce inanamadı ama ...neyse kaplıcaya geldik soyunduk atladık sulara baktık yanında misafirleriyle mehmet amca geldi.
minübüsle, hep beraber girdik sulara vatanoğlu suyun sıcaklığına dayanamadı açtı efesi oturdu kleopatra taşına ..

şahinbirinci ile selim girmediler havuza her ne kadar biz hep giriyoruz deselerde bence akşama bi buluşma falan vardı kızlara kükürt kokmamak için girmediler..

selim her ne kadar ceketin içine saklamaya çalışsada bira şişesi bir önceki karede çıktı :p ...

görüldüğü gibi yüce insan ..büyük bilge vatanoğlu oturduğu sütundan pek inmedi :p

2-3 saat kadar şifalı sularda şifa aradıktan sonra mangalımızı yakmak için mehmet abinin bahçe içindeki lüx villasına doğru bastık.. bir şato niteliğindeki villanın dönümlerce uzanan portakal ve mandalin bahçelerini seyrederken mehmet abinin bu muhteşem serveti hepimizi büyüledi ..ama bunca zenginliğin içinde mütavazi bir insan mehmet abi ..mes yemeğe ilk dalanlardan biri oldu

aslında bu yazlık bina haricinde mehmet abinin birde apartmanı var marmariste orayı henüz hiç görmesekte baya bi güzelmiş orasıda. şömine manzarası oldukça iyi diyodu murat ..

bırakalım efem şömineyi banane şömineden zaten zenginin malı fakirin azını yormaktan başka ne işe yarar :p

ahada mangal

bir ara vatanoğlu kayboldu gitti meğer yoğurt domates bide 35 lik almaya gitmiş..tabi mehmet amcayı marmaristen tanıyo türkiyenin çeşitli yerlerinde malikaneleri olduğunu bilmiyo bana biraz komplex yaptı gibi geldi vatanoğlu ..ama haksızda değil yani komplex yapmakta ..mehmet abi zaten mangal boyunca gözü olanın gözü çıksın diyerek malı mülkü korudu ..:p

bir ara şahin yemek fabrikası , sigorta bayiliği , yem mem bişiler anlatsada şahini kimse tınlamadı :cherry:

şahin hala fıska getirecek bana ..2 aydır ..yuh yani :p ..bize ben ağaoğluyum diye hava yapsada masada mehmet abi gibi bir ağa varken pek esamesi okunmadı yazık ....:p

şimdi bu bodrum tayfasından mes sesiz sakin bir görüntü sergiliyo ..iki haftadır 4 teker geliyo buluşmalara soğuğu bahene ediyo .. ben motor kullanamadığından şüphe etsemde yüzüne vurmadım pek ...zaten arabayıda xeyna kullanıyo .. yani araba kullanıp kullanmadığıda mechul...:p

murat yoktu bu hafta oda büyük ihtimalle evden fırçayı yedi şöle bir fırça olması muhtemel
seni gözü kör olmayasıcı ..tüm hafta git proje çiz tek günüde git o serseri motorcularla geçir ..yok sana motor bu hafta

işte böle bir hafta sonu geçirdik ..

haftaya tatil dedik buluşma yok yani ..15 gün sonra görüşmek üzere kalın sağlıcakla

Son düzenleme:

mes

Arkadaşlar geçirdiğimiz bu güzel haftasonu için hepinize çok teşekkür ediyorum.Ben şimdi motora binmesini öğrenmeye gidiyorum:queen:

Arkadaşlar geçirdiğimiz bu güzel haftasonu için hepinize çok teşekkür ediyorum.Ben şimdi motora binmesini öğrenmeye gidiyorum:queen:

mes! senin DL'nin arka tekerinin yanlarına şu küçük tekerleklerden takalım, hem daha çabuk öğrenirsin :) hemde güvenli olursun. :queen: :queen: alemsin yaaa! :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
dl yi bi görsek ..adı var kendi yok :p ..
hayır geçen hafta onur vardı yani bi 125 cc daha vardı ben bu hafta tek 125 cc olarak temsil ettim düşük ccleri...

dl yi bi görsek ..adı var kendi yok :p ..
hayır geçen hafta onur vardı yani bi 125 cc daha vardı ben bu hafta tek 125 cc olarak temsil ettim düşük ccleri...

aaa! bak orda haksızlık ettirmem toprağıma, şans eseri de olsa, her iki motoruyla da gezinirken bana bir ce-eee dediği için, ben ikisini de gördüm, ve şaka maka, bayağı bir biniyor mes motora yav :queen: düşmeden uzaklaştı burdan, haa 100 mt. sonra belki başkasına vermiş kendi artçı olmuştur onu bilemem işte .:queen:

abi bende kaçayım malı mülkü satıp dağıtayım...ağalıktan istifayı veriyorum.benzinimi doldurursunuz...:queen: mes abi istersen dl yi sen bi iki tur barış abiye ver.o motoru aldımı geri gelmez ona göre

Maalesef iş geç bitti öldüm bittim neyse fotolardan önce bir iki yorum
Fotolar şahane Xeyna abla Hyosung çok yalışmış valla
Mangal için yorum yok :salut:
Evet başlayalım bakalım

Barış abim ne kadar çekmeyin banlarım sizi dese de :p
Kaplıcanın faydaları hakkında biraz bilgi

Şahin ve Mehmet abi'den karizmatik bir poz

Sağlıklı bir Muğla MT için elele kampanyası

Ömer abi (Kaplıca güzelimiz,Milli servetimiz :queen: ) götürrrrr

Ve son ,fotolarda son nokta ,en karizmatik kaplıca güzelimiz, o bir mod, o bir motosiklet tutkunu o birrrrr BRRR :wiinkk:

Bir sonraki gezide buluşmak üzre herkese teşekkürler

Desenize bu hafta ziyafetler haftasıymış,afiyet olsun,yarasın ve şerefe.:cat:
Ben karlarda yüzdüm siz kaplıcada.:cat:
Barış hocam banim kadir çöpdemire benzediğimi söylüyorsunuz,lakin sizinde benden kalır yanınız yok yahu:queen:

TulaboHavalar bi ısınsın abi basıp gelicem oraya
Bu arada izmire gittiğimde bornovada özkanlarda kalıyorum
Görüşmek üzre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar