Bugun Mont baktım peşin indirimle Revit 400 YTL , Dainese 500 YTL dediler. Fuarda da ancak bu kadar indirim yapacaklarmış. Bu markaları en ucuz hangi mağazada bulabileceğim bilen varmı ?
Held in koruması nasıl , Revit yada Dainese kadar guvenebilirmiyim , fotografını gonderirsen sevinirim![]()
Ankara MT ile gezdiğimiz birgün Motoart'tan geçen seneden kalma Nolan N83 kaskı 210 YTL'ye (normal fiyatı 170-220 Euro) aldım. Biraz gezerseniz bir şekilde ucuzu, kampanyalısı, şunu bunu bulunabiliyor. Hele ki İstanbul'da çok daha kolaydır böyle ürünleri bulup indirmekkasktan bot a eldiven den balaklava ya kadar hepsini tamamladım , 1000 ytl ye mal oldu.
kasktan bot a eldiven den balaklava ya kadar hepsini tamamladım , 1000 ytl ye mal oldu.
Piyade hayırlı olsun...Bende 750ytl gibi bir rakam düşünüyorum ekipmanların tamamı için...held mont ve pantolonunu düşünüyorum ayrıca nolan n61 kask+eldiven 50ytl civarı ,ayrıca bi de bot artık onu deneyerek alacağım karar vermedim...
ya gecende dedim arkadaslar motor 500 tamamladı sayılır 460 da yanlız ısınınca eksantrik zinciri yada supap cızırtı var gaz verince ses geliyo servise gittim acaba sizce nedeni ne olabilir eyer eksantrik zinciri bu sesi yapıyorsa nası düzeltilebilir valla 1000 de gel halledelim dediler ama ben genede bilgi sahibi olan arkadaslara bi danısmak istedim halledelim demekle acaba zinciri eksantrik zincirinimi gerelim dediler eksantrik zinciri nekadar bosalabilirki bu km de ????
Kırmızı renkli cbf 150 nin rötuş boyasını nasıl temin edebilirim bilen var mı? Renklerin bir kodu var ama arabalarda bu kod yazarken motorda yazıyor mu? Veya sizler rötuşları nasıl yapıyorsunuz. Bilgi veren olursa sevinirim. Sevgiler.
Kırmızı renkli cbf 150 nin rötuş boyasını nasıl temin edebilirim bilen var mı? Renklerin bir kodu var ama arabalarda bu kod yazarken motorda yazıyor mu? Veya sizler rötuşları nasıl yapıyorsunuz. Bilgi veren olursa sevinirim. Sevgiler.
CİHAN;583386' Alıntı:held iyidir ben kullanıyorum tavsiye ediyorum takımını:cat:
Teşekkür ederim arkadaşım ultraukala;
Arkadaşlar ; aldığınız malzemeler hayırlı olsun güle güle kullanın ..
Dün akşam üzeri benim motosiklet te 120 km /s hıza ulaşan arkadaşlarına katıldı.(Maşallah)
selamlar.
motorsikletim daha 700 km alalı 3 ay oldu rodajını çok titizlikle yapmaktaydım.hiç kaza falan yapmadım.Daha 0 sayılabilir hatta.
koruma demiri ve yan ayaklık takılı.
ve fiyat olarak da şu anda 0 ların 3990 ytl olduğunu düşünürsek 3500 ytl istiyorum.