Biraz hava almak icin alt kata indiğimde makine gözüme fotojenik göründü bir kaç fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak istedim. Ofisimin bulunduğu cadde çok kalabalık insan ve araç trafiği hiç durmuyor o sebeple şimdilik bu kadarı ile yetinebiliyorum. (Görmemişin motoru olmuş olmasın hesabı cadde ortasında ayıp..) Kısa süre sonra gezi fotoğraflarımıda paylaşırım.Fotoğraflar Her türlü yorum ve eleştiriye açıktır.
fiyatı ne kadar xt 660ın?
hayırlı ugurlu olsun ates kardesim..f650gs alcakken son 1 haftadir bu xt660x acayip carpti beni ve cok buyuk ihtimal tercihin o olcak..yamahanin motorlarina guven sonsuz ama hic surasi soole olsaydi dediin bi yonu varmi motorun??? hani biraz uzun seyahatlerde sele rahatlii olur, ne biliim devir saati goremedim dijital gostergede ayrintili fotolarinda, sele yukseklii zorluyomu mesela 1.80lik biri icin, aydinlatir ve yardimci olursan cok sevinirim...yeni motorunla mutlu guvenli gunler...![]()
Devir göstergesi yok, selesi f650gs'e göre biraz daha rahatsız. Ama güzel motor, 5 kademeli yükseklik ayarı vs. olması gerek yanlış hatırlamıyorsam.
R modelini tercih ederdim ben olsam![]()
Metecim ateşin başına kıllı tüylü işler geldi ..