İstersen izlenimleri motoboydan alabilirsin onun makine bu:
![]()
![]()
Bende gözlerinden öperim canım kardeşim :rendeer:
Ha bu arada eski bir kurye olduğumu ve yaklaşık 150.000 km den fazla tecrübem olduğunuda unutma, hemde kayıtlı bunlar kuryelik yaptığım tarihler km ler bellidir üç aşşağı beş yukar :cherry:
metehan abi sen hala yatmadınmı ya bide yorum yapıyorsun aaa![]()
Bu arada bu sabah 3. vites 120 4. vites 150 yaptım 5 de bişiler yapmaya rüzgar izin vermedi. Lan baya baya beni yalancılıkla suçluyosunuz be, en kısa zamanda ve kuru havada video çekip tokat gibi patlatıyorum olm yüzünüze :cherry:
supermoto modelı arkadaşım cadde için o yüzdn racing lastikleri var
Ates istiyosan ssana çıkma acrapovic bulmaya çalısıyım![]()
ateş kardeşim merhaba.bu xt lerin hastasıyım bende. inanmazsın bu gece rüyamda bi tane 660 almışım kamyonetle getirdim eve.rüyada olsa çok hoş bişiydi.uyandım ama uyanmaz olaydım.bi kere bile binmek nasip olmadı. neyse adresini verirsen sana uğrarım. bi hayırlı olsun derim. ben burdurdayım. kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...
Motosiklet 2 kişi ilede gayet rahat trlogic.Çok düşük devirlerde bile torku çok yeterli.Hatta biraz gaza asılırsanız çift kişi demiyor tek tekere kalkıyor makine.Ben çok memnunum. Motoru yakından görmen gerek. Bırak küçük durmayı 2 metre boyundaki 120 kiloluk bir arkadaşın altında bile kelebek gibi durmuyor.XT125 ile karıştırma. Alakaları yok cünkü.Akrapovicle desteklediğinde asfaltta bu makinenin tadına doyum yok. Yakın bir arkadaşımda akrapovic destekli bir 660 var. Anahtarı verdiği halde üzerine binip hala 1 tur atmış değilim. Kendi motosikletimden sogumaktan korkuyorum
Ha bu arada motoboy'un motosiklette akrapovicli.:cat: İstersen izlenimleri motoboydan alabilirsin onun makine bu:
akrapovic nedir?:silent:
Gerçekten cok güsel ve seri bir motor.Sagolsun aldıgı saat verdi test ettim :cherry: Tekrar hayırlı ugurlu olsun;kazasız,belasız ve çevirmesiz binersin inşallah![]()